clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ca sa va fac sa nu mai fiti suparate va zic ca si la noi abia de la anul cer testele timed la inmultire dar principiul li s-a explicat acum si cine a vrut/putut a si invatat pina acum tabla inmultirii. Drept e ca sunt doar citiva din toata clasa.
Ca tehnica, ca tot intreba cineva, nici eu nu prea am stiu cum sa o iau pe Bianca ca nici spirit pedagogic nu am ...principiul l-a inteles fara probleme dar tot m-am gindit cum sa o fac sa o si invete . I-am facut fel de fel de tabele in excel si i le-am dat sa le citeasca de cite ori vrea ea pe zi. Ce credeti, ca statea cu foaia in fata si cinta sau fabula despre alte cite pina la punctul in care cind m-am luat de ea, si a zis ca sa o testez ca doar le stie asa ca am tiparit pagini cu 100 de operatii /5minute si a inceput sa le faca ... la inceput mai intreba cite una ici una colo, dar in 2 saptamini le-a stiut perfect pe toate pina la 81. Deci ea si-a ales o metoda total neconventionala, gen arunca-ma in apa ca ai sa vezi ca stiu sa inot Eu mai tocilara de fel as fi citit-o de sute de ori ... la ea functioneaza altfel vad. Si oricum vad ca memoreaza foarte usor ca si la spelling e printre primii din clasa.

Acum am intrat si noi pe ultima suta de metri si cu memorial weekend cind au avut 4 zile legate cu tot cu weekend acasa, ne-am cam lasat pe tinjala . La scoala au avut si ei testarile finale dar dupa teste vad ca s-a descurcat onorabil la mate (ca aici mai scirtiie treaba citeodata) ca la restul e super bine, sa o tina tot asa
Avem petreceri peste petreceri in astea 2 saptamini ramase de scoala deci sunt convinsa ca's cu mintea'n vacanta orisicum.
Uitam sa zic ca ei au trecut si la fractii si am stat putin sa aprofundam problema ca le facea cam 80% bine ... cind aveam impresia ca gata a inteles cum e iar facea cite una gresita ...
Sunt curioasa daca vor avea teme pe vara. Eu oricum am gasit 2 carti de lucru una se cheama "cartea de legatura dintre clasa a2a si a 3a " si cealalta e pentru exercitii de-a lungul clasei a 3 a.
A cam cind le-a vazut dar n-am ce-i face
Edit ca am uitat sa zic ca peste vara am inscris-o la tenis de cimp la cererea ei (2 sesiuni) si inot dupa care tinjeste din iarna ... si abia asteapta. E innebunita dupa inot, ar sta tota ziua acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Citat:
filofteia,pup micutul electronist si cantaret pe deasupra

Si noi karatistul.

Citat:
se mai dau teste
pana acum ce-am facut?
ca nici eu nu mai pot

Pai teoretic acum este perioada de evaluare finala.

Citat:
filofteia,nici eu nu tin sa aiba FB pe line asa cu orice pret...
Mihnea e cam intre 8,50 si 9,50,deci clar nu de f bine.....

Pai le pune note de stii 8,50-9,50 sau presupui tu... Oricum din cate stiu si la voi clasa este ca la noi...cica un copil de S la noi este de B-FB la alta clasa din scoala, mai sunt 4 clase.

Citat:
Aseara ne uitam impreuna la o comedie si am realizat ca citeste singur la TV. Bine, nu reuseste sa citeasca toate replicile, dar prinde esentialul. Ca tot intreba Filofteia zilele trecute.

Vicky ce super! Bravo! Abia astept si eu sa poata citi Adi ca sa mai scap eu.

filofteia,asa presupun eu,dar sigur,raportat la nivelul clasei lui....ca asa e,daca raportez la celelalte clase nu mai e de 8.5-9,5,probabil ca e de 10 spre 11

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_Dumy spune:

buna fetele
ma bucur ca am gasit acest sub.de cls a 2a,deoarece am si eu o don'soara pe nume Adelina,nascuta in 2000.
am mai activat la sub."copii de 2000"dar nu prea se scrie,cum de altfel nici eu nu prea am avut timp,am mai fost logata si inainte cu alt nume,dar fiindca mi-am perdut inregistrarea,a trebuit sa o fac din nou.
discutati de tabla inmultirii,nici la fiica-mea nu s-a discutat despre asta in clasa si nici invatatoarea nu ne-a spus sa-i invatam noi in vacanta,ma mira chestia asta...cum sa spuna sa-i invete parintii ca sa nu-si mai bata ele capul cu ei la inceputul anului scolar ??? noisuntem tot la unitati de masura,dar oare nu exista o programa generala dupa care se ghideaza toti dascalii de cls a 2 a?
ma rog...pana una alta,abia asteptam vacanta si fiica-mea dar si eu
va pup,mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Dani a luat -Bine la testul de la romana, din punctul meu de vedere e ok, dar ma astept sa-mi iau de la d-na inv., dupa masa la sedinta cu parintii - ca a scazut nivelul la invatatura ca nu mai merge la after-school. In orice caz, la romana e de Bine, stiu ca-i place mai mult matematica, unde are F. Bine. Azi a avut test la mate, sunt curioasa ce a facut. In orice caz m-a , si-a facut temele in clasa ca sa faca suplimentar acasa. Am crezut ca nu aud bine.
Am inceput AMR-ul pana la vacanta, pe 5 si 8 iunie nu se invata, stam acasa in wk prelungit, trebuie sa ma gandesc cum sa-l "distrez" de 1 iunie... Idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Da,Filofteia,ne poti trece pe listuta,o sa ne intalnim in clasa a III-a.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

de la sedinta. Dani are 4 de Bine (2 la romana, 1 la mate si 1 la ed.fizica)si in rest FB pe linie, iar de la doamna numai cuvinte de lauda la adresa lui, e cuminte si destept, doar ca se pierde rapid din cauza de emotii. Ma mosteneste, emotiv si timid ca mine.
Raman cu speranta ca lui o sa-i treaca. De bani nu a zis nimeni nimic, ca era d-na de fata, dar ma astept sa sune oricand telefonul. Serbare separat nu mai fac, vor participa si ei la serbarea de sfarsit de an, alaturi de celelalte clase. Teme de vacanta nu le da, ca nu e voie, dar ne-a spus ca putem lucra in vacanta, 1 ora/zi. Aaaaa, ne-a dat si o lista de titluri pt. lectura, la vara. Ne-a mai zis ce manuale sa cumparam pt. la anul, cei care vrem sa aiba copii manuale noi. Si pot invata tabla inmultirii "ca pe apa", dar sa nu-i stresam prea tare ca oricum vor incepe clasa a III-a cu adunarea repetata.
Am inceput AMR-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Bineinteles ca vom mai trece pe aici si in vacanta,dar cu alte subiecte,fara grija temelor si a grijilor scolare.Dar noi am achitat caietul de vacanta deja asa ca....Scuze am uitat sa-ti spun ca pe fiica mea o cheama Andreea.

Mergi la inceput

[

Mergi la inceput