Burtici fericite de septembrie-octombrie (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Bafta multa Madalina! Nu stiu ce ne-am face noi fara ecografiile astea. Ce bine ca s-au inventat!

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Happy_Uka ma bucur ca ai venit din concediu si totul este ok

Bya_me bine ai venit printre noi!

Emy mersi si multumesc si fetelor care mi-au urat bafta. Tu cand te duci la eco? Oricum crede-ma ca stiu sentimentul, si la mine e la fel dupa vreo doua sapt de la eco!

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Monica ziceai ceva de targ pentru copii pe 21-24 mai. Puteti sa imi explicati si mie unde e?

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Acum sunt nerabdatoare ca tocami ce am reusit sa-mi fac programare la eco pt saptamana viitoare(nu mi-am mai vazut odrasla din 6 aprilie)..Fetelor am si eu o intrebare: cand se fac analizele pt triplu test ce ecografie se foloseste?
Ca la mine au folosit masuratorile de la eco de 12 sapt, sange pt triplu test am recoltat ieri, dar nu am mai facut si eco ca doctorul doar ce intrase in operatie...La voi sau folosit masuratorile de la eco de 12 sapt sau ati facut un eco chiar inainte de recoltarea de sange?

Multumesc,

16+
Poze
Strumf Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna fetele
Scrisesem si ieri un mesaj, dar mi-a dat eroare, si apoi a trebuit sa plec de la birou
ii raspundeam Cristinei privitor la nume, ca inca suntem in negocieri dure pe tema asta si ii spuneam lui Santorini bafta la eco, dar nu mai e cazul, pot sa trec direct la felicitari pt BB sanatos!
si cred ca mai scrisesem ceva dar nu mai stiu ce

asa...si ca sa revenim la timpul prezent...am rezolvat pana la urma cu Doro schimbarea de programare la herghelegiu, asa ca pe 12 mai am si eu morfo...problema e urmatoarea: ca Doro nu facuse programare pt 4D, ci morfo simpla, in 2d....receptionista mi-a zis ca cea in 4d dureaza mai mult, si ca nu se poate schimba, doar daca il rog pe dr atunci pe loc, poate imi face si 4d....acuma....din cate am citit eu, masuratorile se fac in 2d, si 4d e doar asa, pt amuzamentul parintilor si pt filmuletele cu BB, deci n-ar fi un capat de tara....dar va rog totusi sa-mi confirmati si voi ca asa este, ca sa dorm eu linistita

al doilea aspect: tot receptionista de la sanador mi-a zis ca in 2d dureaza 20 de min, iar in 4d 30 de min....eu una ma asteptam la mai mult, auzeam mamici care au stat si 40 de min la morfo....la fel, va rog sa ma lamuriti si pe mine, pt ca n-as vrea sa fac un drum la Buc pt ca dr sa ma expedieze in 20 de min si sa nu studieze tot ce trebuie....

mai revin cu alt mesaj

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Anadomnica Vitamina A poate da malformatii dar nu pentru ca ai mancat o saptamana ficatei sau pentru ca ai luat elevit. Spre ex, daca ai incepe sa faci o cura de vitamina A, sau ai folosi o perioada mai lunga si regulat creme care au la baza vitamina A.
Eu am luat la sarcina anterioara supradyn pentru ca nu puteam manca mai nimic (doar cartofi fierti si smantana foarte slaba) si medicul m-a asigurat ca doza este suficient de mica si nu ridica probleme. Iar prin luna a 5-a am facut o sinuzita care nu mai trecea si imi facuse mucoasa nasului praf si mi-a dat orl-ista niste picaturi de vit A sa le pun in nas. Si la intrebarea mea a spus ca fac tratamentul doar cateva zile (4-5) si sunt doar 2 picaturi pe zi.
Desigur exista pareri si pareri, dar nu are sens sa ne batem capul cu toate.
Claucia
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 15+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini
Emy mersi si multumesc si fetelor care mi-au urat bafta. Tu cand te duci la eco? Oricum crede-ma ca stiu sentimentul, si la mine e la fel dupa vreo doua sapt de la eco!

21+ cu

nazdravanul meu

Eu ma duc pe 13 mai gratie Monicai care mi-a cedat un dintre programarile ei!
Si tot gratie Monicai, am aflat de baby expo din data de 21 mai care are loc la Sala Polivalenta din Parcul Tineretului. Cred ca aici imi voi incepe cumparaturile !

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bia, acum am vazut postarea ta. prin aceeasi stare de disperare si neputinta am trecut eu ieri dimineata dupa ce mi-a spus dr ginecolog ca tb sa ma abtin de la orice efort, sa stau la orizontala de cate ori pot etc. Ideea e ca ai mei desi stau la 2 statii distanta nu m-au ajutat mai niciodata (taica-meu vine o data sau de 2 ori pe luna cand merg eu la doctor si sta vreo 2-3 ore cu Matei). Ieri ne gandeam s afacem un nou credit cu care s aplatim o bona cateva luni pana nasc. cand le-am spus alor mei cred ca s-au simtit ciudat si au hotarat sa vina ei.

Sper din tot sufletul sa gasesti si tu cat de curand o rezolvare situatiei. Tin pumnii

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+

Mergi la inceput

Selen eu stiu ca toate masuratorile pentru morfofetala se fac in 2d. Dupa aia se comuta pe 3d sau dupa caz 4d, exact cum spui tu, pentru amuzamentul parintilor. Bafta multa pe 12 mai. Si eu ma duc la Buc. pe 14 mai (pentru a doua morfofetala)

21+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Zicea cineva ca la CMU Unirii, Iosup nu are cine stie ce ecograf...stau si ma intreb, atunci ce super poze si filmulete pe DVD iti da acasa?

19+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput