Monicaaaaa, pls schimba si mie DPN - 02.10.2009.....
19+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
[/quote]
Ok...acum intrebare. am mai auzit si alte fete ca isi iau concediu pt tot anul (21 sau 24 sau 26 zile). tu ai intrebat la personal sau sigur putem lua concediul pe tot anul sau doar pt perioada lucrata in 2009 (ian-iulie in cazul meu)?
Fetelor care ati mai nascut...cum e cu concediul de odihna?
Dana
20+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
[/quote]
Buna dragelor - eu sunt de la fulgusori de nov-dec 2009 dar mai arunc si pe la voi cate un ochi si referitor la cele de mai sus, va spun urmatoarele:
Compania trebuie sa acorde toate zilele de CO pentru anul 2009 - adica 20, 21 sau la cate are fiecare dreptul prin contractul de munca sau cel colectiv la nivel de unitate. Din acestea se scad doar zilele de co deja consumate in cursul 2009. Zilele de concediu se dau prorata temporis doar daca nu lucrezi anul intreg in companie, sau daca ai avut concedii fara plata. In pre/postnatal tu esti angajata companiei si ai dreptul la 21 de zile de co pe an. E drept ca cei de la hr sau de la personal pot pretinde altceva, dar atentie - in lege nu scrie in clar nicaieri asa ceva, asa ca luptati-va pentru toate zilele.
Bafta 
monis
14