Abdomen extra-plat (3)
Raspunsuri - Pagina 7
ane2 spune:
ce liniste....
Ema, manac atat cat simt nevoia, stiu ca mananc putin, dar chiar ma simt satula.
Addicted,poate tu ai fost una din cele norocoase,am cateva prietene care sau lasat de fumat si au luat cam 15-20 kg in plus si se chinuie cam de multicel sa le dea jos.
Sincer....ador cafeaua si tigarea de dimineata, in resul zilei nu prea am timp si nu fumez foarte mult.Ajung pe zi cam la un paket poate si mai putin.In schimb daca ies in club sau restaurant rad 2-3 pakete.
Cand ma voi decide sa mai fac un bebe sigur am sa las tigarea si am so las forever.
Azi nu dau raportu ca am papat la restaurat multtttttt.......si am ras si o sticla de vin in 2
Anita si Rachella -17.o1.2004
turturica spune:
Buna seara. Vroiam sa intru vineri sa raportez c-am pierdut un kilogram de cind am inceput modul asta de viata sanatos, ca prefer sa nu-i zic dieta, dar mi s-a imbolnavit copilul. Dupa doua zile cu febra de 39.5 am ajuns la urgente ca n-am stiut ce se intimpla, initial credeam c-or fi dintii, dar ne-am inselat.
Are ear infection, e chinuita si miorlaita, asa ca zilele astea am mincat alandala, sper sa ne revenim miine amindoua, eu la regimul meu si ea la veselia ei de dinainte de boala, ca tare greu mi-e cind o vad asa chinuita.
pupici tuturor
Mami de Mara (19.08.2008)
ane2 spune:
turturico, sanatate micutei tale,sper sa-si revina repede si fimea de 5 ori pe an face infectie la ureche stiu ce inseamna.
Anita si Rachella -17.o1.2004
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ane2 turturico, sanatate micutei tale,sper sa-si revina repede si fimea de 5 ori pe an face infectie la ureche stiu ce inseamna. Anita si Rachella -17.o1.2004 |
Polipii i-ati scos?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
conchita spune:
turturica, sanatate micutei, intru si eu cu tine si cu ane2 in club, adica stiu prin ce treceti acum. nimic nu se compara cu suferinta micutilor nostri, as preferea de o mie de ori sa ma doara pe mine, numai sa nu o vad chinuindu-se. infectiile la ureche sunt frecvente in colectivitate, sonia mea a avut de cateva ori de cand cu gradinita.
cu abdomenul cum mai stati? eu am avut azi niste tentative de yoga pentru relaxare, nu prea mi-au iesit incovrigarile alea. e clar ca inca nu mi-am redobandit elasticitatea total, dar perseverez.
ana_a spune:
buna dimineatza fetele!
eu nu am timp sa scriu in fiecare zi baietii imi iau tot timpul disponibil.
Ieri am cam fentat, am fost la mama care face niste placinte ... yaammm cu urda, marar, si cozi de ceapa verde, asa ca am mancat 2 placinte, apoi 2 mici.Dimineatza mancasem 2 bucati de cas cu rosie si castravete, din care mi-a luat si Matei un pic
Am baut binenteles cei 2 litri de apa si seara am baut o bere ca mi-a fost pofta.
Cu alergatul ma simt foarte bine, psihic, ma trezesc usor si nu-mi mai vine sa intru in casa, este tare placut aerul de dimineatza!
Azi am multa treaba asa ca nu prea voi sta pe acasa...motiv demancat bine dimineatza ca apoi nu se stie...
O sa-mi fierb 2 oua cu salata.
Eu inca nu m-am cantarit, nu am cantar nici nu ma grabesc sa-mi cumpar. Are prietena mea la care mai merg la o cafea si ma cantaresc la ea, asa macar nu am obsesia kg care nu se misca.
Eu nu pot/nu stiu sa fac abdomene. Nu stiu de ce...
Acu catva ani mergeam la fitness si faceam cate 5 serii a 20 de abdomene odata, acum parca nu mai am nici un muschi pe burta...in loc sa fortez burta pe mine ma doare coloana si ceafa, trebuie sa gasesc o solutie...Voi cum faceti abdomenele acasa? La fitness aveam un aparat care imi tinea picioarele, acasa inca nu am gasit solutia...
Am si eu o pisica!!Cam de 2 saptamani este la noi, nu stiu de unde a venit, este si gravidutza, tare frumoasa, dar tuseste uneori foarte urat, nu stiu de ce, nu am avut timp sa merg cu ea la dr, sta prin curte si mananca cam orice primeste, in special carne si croante.
Ieri a tusit rau de tot asa ca azi sper sa chem un prieten care este medic veterinar sa o consulte sa vada ce are.Soacra mi-a spus ca poate tuseste pentru ca a batut-o cineva...
turturica sanatate Marei!!Sa treaca repede bubu si sa revina zambetul fetei frumoase!!
O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!
proud mammy
Ramona J spune:
citat din mesajul lui conchita Ramona, lasa mancarea, treci la abdomene. :-)) despre mamaliga - eu mananc de 2-3 ori pe luna, nu are ce sa strice. nimic |
Cite? Ca obosesc!
Multumesc Danat, felicitari ca-ti iese sa vezi virful degetelor. La mine e "work in progress".
Am citit ultimele pagini, mi-e putin neclar cum ajungeti sa obtineti abdomen extra-plat. Cred ca tre' s-o iau spre inceputurile subiectului.
conchita spune:
citat din mesajul lui Macrina Nu mai, conchita, eu zisei sssenchiu pentru reteta de sassy water. Maine ma duc la WF sa iau spearmint leaves Dar slabeste cumva apa asta? |
io am dat jos doi centimetri intr-o saptamana. prima saptamana nu stiu, ca nu m-am masurat. apa asta ajuta la slabit, da.
daca iei menta la ghiveci, sa nu cumva sa o plantezi in pamant, ca iti invadeaza toata gradina cu radacinile, las-o in ghiveci.
Mindy, daca tu crezi ca ti-e greu s-o uzi, aseaza ghiveciul in bucatarie, langa robinet, ca sa-ti fie mai usor.
Ramona, conteaza calitatea mai mult decat cantitatea, asa citeam io pe un site acuma. :-)) cica abdomene-abdomene, da' postura e importanta, altfel te abdominalizezi cam degeaba. e bine de stiut si ma bucur ca n-am inceput inca abdomenele, ca uite, abia acum am aflat asta. apoi, cu cat citesti mai mult din urma, cu atata stai pe scaun mai mult. citeste mai putin, deci, doar linkurile cu exercitii. :-)) zisei io de colo, care citesc tot-tot la subiect.
Ramona J spune:
Sper ca le fac bine, caut linkul. Zi-i cu apa aia, ca m-am uitat in urma si n-am vazut. Tocmai am pus menta in gradina... Asta mi-e teama si mie, ca nu mai scap de ea!