Abdomen extra-plat (3)
Raspunsuri - Pagina 8
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Sper ca le fac bine, caut linkul. Zi-i cu apa aia, ca m-am uitat in urma si n-am vazut. Tocmai am pus menta in gradina... Asta mi-e teama si mie, ca nu mai scap de ea! Lume multa, oameni putini |
e reteta pe prima pagina. daca esti mai comoda asa ca mine, poti sa dublezi cantitatile si sa faci pentru doua zile, pastrand-o direct la frigider. nu pune menta in pamant, te conjur!! acasa in florida a trebuit sa scot gazonul si tot n-am scapat de radacini...
danat spune:
Neata fetelor!
Eu am fost un pic purcica ieri pt ca a fost Muttertag si am fost toti trei la restaurant (intamplator, ca eram de fapt in plimbare la un castel, dar ne-am lungit muuult si ne-a apucat ora 3 asa ca am trecut si la haleli ).
Zic ca am fost purcica pt ca am mincat eu cumintica mincarea fara carbohidrati sau combinatii periculoase, dar la final nu am rezistat si mi-am luat un caffe frappe, care continea si inghetata, asa ca am zbarcit-o un picut.
Dar dupa amiaza am fost in parc si am jucat o ora badmington, asa ca am consumat, zic eu, bucatica aia amarita de inghetata
Apropos de constatari, dupa prima saptamana de dieta cu voi, imi mentin parerea ca parca joaca hainele in talie si putin la sold, la cantar nu ma pot pronunta (pt ca de ex vineri aveam cu 1,7 kg mai putin decat ieri dimineata - ieri ma simteam umflata tare din nou...cu tot ceaiul si lichidele - e ciudat, uneori le elimin f ok, alteori f putin ).
Totusi eu ma mentin pe pozitie, imi pastrez optimismul ca voi slabi asa si ma consolez ca, deocamdata, simt totusi o imbunatatire a tonusului psihic!
Pupici si o saptamana de subtireala tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Mindy spune:
citat din mesajul lui conchita turturica, sanatate micutei, intru si eu cu tine si cu ane2 in club, adica stiu prin ce treceti acum. nimic nu se compara cu suferinta micutilor nostri, as preferea de o mie de ori sa ma doara pe mine, numai sa nu o vad chinuindu-se. infectiile la ureche sunt frecvente in colectivitate, sonia mea a avut de cateva ori de cand cu gradinita. nimic |
uff, noi mamicile...cu infectiile astea la ureche si de fiecare data ne da antibiotice (pe care nu le mai suport!!)
de data asta e cu gatul infectat, a 4-a zi de antibiotice si o vad azi ca se tine de stomac:-( Banuiesc ca e de la antibiotice ca nici nu a vrut sa manance mare lucru, mai mult vrea sa bea.
Io cu ingrijorarile astea nu prea am avut grija de mine. Tot cu ochii pe ea sa manance ceva, sa o vad ca e bine.
Deus spune:
Buna dimineata!
sanatate la micuti/micute
M-am masurat:
1.70 m
60 kg
bust: 98 cm
talie: 67 cm
fund: 93 cm
eu vreau 57 kg si ma multumesc promit:)
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
carolinah spune:
Buna dimineata,
is ocupata pana peste cap, dar jur ca vin dupa amiaza sa va mai scriu ce si cum e cu spre abdomenul extra-plat. Acum nu pot, ca trebuie sa ma scufund in munca!
O saptamana minunata, va
alsa spune:
Va pup pe toate. Chiar daca scriu mai rar, va citesc si incerc sa ma molipsesc si in continuare de la voi.
Emaaimee, nu stiu daca imi va reusi si slabit, si lasat de fumat, dar cu siguranta voi mai reduce tigarile.
Si acum raportul:
dimineata - un iaurt cu cereale
pranz - cascaval cu 3 rosii si cateva felii de ardei. Voi mai manca pana plec de la serviciu o 1 felie de carnita cu ardei gras.
Si diseara carne de vitel la gratar cu salata verde.
Si apa.
Am citit tot ce s-a scris pana acum si vreau si eu sa pun o intrebare, poate mi-a scapat mie: la ce e bun ceaiul de soc? E o reteta anume de facut, sau se face ca un ceai obisnuit?
De masurat n-am apucat sa ma masor, dar m-am cantarit: 65.5 kg....vreau sa ajung la 53-54 kg. Am 1.58 m.
Deus spune:
citat din mesajul lui alsa Va pup pe toate. Chiar daca scriu mai rar, va citesc si incerc sa ma molipsesc si in continuare de la voi. Emaaimee, nu stiu daca imi va reusi si slabit, si lasat de fumat, dar cu siguranta voi mai reduce tigarile. Si acum raportul: dimineata - un iaurt cu cereale pranz - cascaval cu 3 rosii si cateva felii de ardei. Voi mai manca pana plec de la serviciu o 1 felie de carnita cu ardei gras. Si diseara carne de vitel la gratar cu salata verde. Si apa. Am citit tot ce s-a scris pana acum si vreau si eu sa pun o intrebare, poate mi-a scapat mie: la ce e bun ceaiul de soc? E o reteta anume de facut, sau se face ca un ceai obisnuit? De masurat n-am apucat sa ma masor, dar m-am cantarit: 65.5 kg....vreau sa ajung la 53-54 kg. Am 1.58 m. alsa |
ceaiul de soc - are o actiune diuretica si sudorifica, avand drept rezultat eliminarea apei din organism. Este laxativ (dar fara reactiile adverse ale altor laxative), inhiba apetitul alimentar (pe termen lung), fiind folosit cu succes ca metoda adjuvanta in cadrul curei de slabire, alaturi de dieta si exercitiile fizice.
flori de soc proaspete sau uscate de la plafar, oricare sunt bune:)
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ane2 spune:
xio, nu i-am scos polipi...nu are polipi....stiu ptr ca eu am avut si m-am operat...da carei legatura?
fimea ma mosteneste, eu am avut mari probleme cu urechiile, nici nu mai tin minte de cate ori am facut oreon si otita, si acum cand ma duc pe plaja imi bag doape in urechi
M-am masurat:
1.72 m
60 kg
bust 90cm
talie 67cm
fund 98cm
targetu meu 55kg si zic sarumana
Mi-am luat cantar elecronic,asta imi arata 60 kg ala vechi 58kg ma iau upa asta nou ca de, e electronic si e nou.
conchita faci yoga acasa?
Anita si Rachella -17.o1.2004
ane2 spune:
uitasem
cum se numste in engleza ceai de soc?vreau si sa-mi cumpar dar nu stiu ce sa caut.
Anita si Rachella -17.o1.2004
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
e reteta pe prima pagina. daca esti mai comoda asa ca mine, poti sa dublezi cantitatile si sa faci pentru doua zile, pastrand-o direct la frigider. nu pune menta in pamant, te conjur!! acasa in florida a trebuit sa scot gazonul si tot n-am scapat de radacini... nimic |
Ma uit, multumesc.
Zici sa scot menta? O pun iar in ghiveci!