Abdomen extra-plat (3)
Raspunsuri - Pagina 21
hannen spune:
Fetelor,unde gasesc reteta pt. "dieta" voastra.Daca pune cineva un link ii multumesc mult
am inceput sa va citesc dar abia la cap. 3 si deja m-am panicat
unde mai pui ca atunci cind ma intrebam unde as putea sa gasesc eu seminte de cinepa(parca asa le zice la flax seeds alea) ne-a zgaltait un cutremur de mi-a cazut inima in chiloti.
Pfiu,am transpirat deja.![]()
Conchita,am intrat pe site si-am admirat semintele,alunele,avocado
acu` tre sa le asez in ordine pe hirtie,plus sa gasesc un menu...hmmm,multa munca dar nu ma las.
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
Happiness_4_us spune:
Xio, esti de coma.
Parca esti eu in oglinda!![]()
M-as baga sa deschid capitol nou, dar nu vreau sa supar pe nimeni.
Sau: Carolinah esti pe faza? Poti sa faci capitol nou?
Sper ca s-au rezolvat problemele si e totul bine!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ane2 spune:
Nana posteaza si tu reteta pls......eu nu prea stiu sa gatesc peste
sincer nici nu prea imi place dar stiu cai sanatos asa ca....
Aldebaran, hai ca m-am lamurit cu ce se incepe la tae boo...cu basic...si nu mi se pare atat de greu,am facut si eu azi 10 min
asa de inceput...
Asa abdomen vreau si euuuuuuuuu.....oare cat timp iti btrebuie sa-ti faci asa un abdomen????
Deus bine ai revenit....ia zi cam cate luni ne-ar trebui sa obtinem asa abdomen?
Am fost si la sala o ora, am papat un mic dejun copios,2 oua fierte, branza cas si o felie de paine integrala.
La pranz o salata de fructe si pe seara habar nu am........
Anita si Rachella -17.o1.2004
Deus spune:
De azi am sa incerc sa va scriu cate o reteta detaliata cu exact ce si cat contine:) Sper sa reusesc!
Incep cu legume...
Usturoi
Condiment esential: fluidizeaza sangele, coboara nivelul colesterolului, combate hipertensiunea arteriala. Datorita substantelor antioxidante pe care le contine, usturoiul are un rol determinant in intarzierea procesului de imbatranire si in prevenirea cancerului. In plus, are si proprietati vermifuge.
Supa de usturoi
* 150 kcal
* glucide 15 g
* proteine 6 g
* lipide 7 g
pentru 4 persoane
pregatire 15 min.
preparare 35 min.
* 60 gr catei de usturoi
* 1 lingura ulei de masline sau de arahide
* 1 l de supa limpede de pui (pui slab, legume pentru supa)
* 4 felii subtiri de paine neagra
* 2 oua
* 1 lingura otet de mere
* sare si piper macinat
Zdrobiti usturoiul curatat, incalziti uleiul, adaugati usturoiul si lasati sa fiarba la foc mic cca 5 min., amestecand continuu cu o lingura de lemn.
Turnati supa de pui limpede peste usturoi, puneti sare si piper (daca supa este deja condimentata nu puneti multa sare!) si puneti la fiert pe foc iute . Micsorati focul si lasati sa fiarba incet timp de 30 min. In acest timp prajiti feliile de paine si asezati-le in 4 farfurii adanci.
Spargeti ouale si separati albusul de galbenus. Amestecati galbenusurile cu otet. Adaugati albusurile in supa amestecand repede - zdrente de ou. Scoateti o cantitate mica de supa si turnati-o peste galbenusuri. Amestecati apoi totul. Puneti din nou supa pentru cateva minute pe foc. Opriti focul imediat ce supa incepe sa fiarba.
Turnati supa foarte fierbinte peste feliile de paine prajita si serviti imediat.
La unele restaurante se pune si branza peste paine insa asta inseamna mai multe calorii!
Pofta buna
Raportez - dupa un weekend frumos dar in care am papat ca un leu si am baut bere si lapte gras proaspat de la tanti vacuta din vecini, trebuie sa fac o cura de revenire pe linia de plutire:)
Asa ca azi, am papat pana acum la ora 16.30 - 2 kiwi, 2 portocale, 1 banana, 3 morcovi si am baut apa multa. Diseara am sa-mi fac un suc de legume cu fructe si gata.
Sport - am urcat si coborat scarile de la bloc de vreo 10-15 ori cu cateii la pisu, la pisici cu mancare...am aspirat toata casa, am spalat si am facut mancare pe care nu am gustat-o.
Sper ca de maine sa am timp de sport ca am si client si trebuie sa rezist.
blog www.de-azi.ro
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Deus spune:
am uitat:
va
si va doresc spor la slabit!
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Happiness_4_us spune:
Deus bine-ai revenit si
pentru reteta. Neaparat trebuie incercata!![]()
Ane2 eu pregatesc pestele file in felul urmator:
- pun intr-un vad de yena staniol dupa care pun pestele file -indiferent ce peste - peste el picur ulei de masline storc- zeama de la 1/2 lamaie- pun marar- piper- cativa catei de usturoi printre el.
Toate le pun din ochi.
Pe urma dau la cuptor pentru 30 min cuptorul incins in prealabil la 180 grade.
Dupa 15-20 min cand pestele prinde culoare- il scot si in intorc si il mai las pana se face la fel.
Inainte il serveam cu orez- acum numai cu legume.
Pofta buna!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
conchita spune:
Nana, cine sa se supere? uite, hai ca-l deschid eu, sa cada pe mine supararea, daca e. :-))
Capitolul 4