Abdomen extra-plat (3)
Raspunsuri - Pagina 20
elvie spune:
NanaMotoc ai pus bine menta ,nu trebuie zdrobita.Eu nu pun nici coaja de la lamaie altfel apa mi se pare amara.
Eu am inceput dieta din link-ul dat in postarea mea anterioara si deja am pierdut un kg in doua zile .Supa este absolut delicioasa si are si efect laxativ ,ieri am mers la buda de trei ori
Sunt tare curioasa sa vad rezultatul final, care va fi in cinci zile.
Eu raportez 68 kg in prezent.
Ane2, cascavalul este inamicul meu nr.1 .Imediat iau in greutate daca-l halesc.
Spor la slabit si o saptamana frumoasa.
conchita spune:
wow, elvie, suna incredibil, e un succes impresionant, felicitari! idem Aldebaran! haideti fetelor, ca e imposibil sa nu reusim! io numai in pantaloni scurti merg, asa mandra sunt de mine ca in sfarsit nu ma mai jenez de aripioare, sa le fie amintirea usoara. :-))
Nana, nu trebuie zdrobita si nici n-ar recomanda, ca e mai greu sa se filtreze dupa aia cand o pui in pahar. cred ca gustul amarui vine de la coaja de lamaie, eu am inceput sa curat lamaia tot din cauza asta.
ane2, am vazut ca-s o gramada de episoade pe youtube, nu cred ca e nevoie sa cumperi dvd cu tae bo. o sa incep si eu, dar nu azi.
Xio, deci tu vrei sa te mentii, da? ca nu pot sa-mi imaginez ca vrei sa slabesti, la 55 de kilisoare ideale. ca daca nu-ti convin, da-mi-le mie! :-))
ane2 spune:
elvie, am pus foarte putin cascaval,doar in palaria ciupercutei,eu sunt lesinata dupa ciuperci...
conchita, am vazut pe youtube o groaza de filmulete dar nu stiu cu ce sa incep...cu cardio?
deci , m-am cantarit........58kg .........am mai dat un kg jos![]()
Anita si Rachella -17.o1.2004
Mariaa spune:
raportez si io 70,4 (seara) maine dimineata pe racoare ma lamuresc ce si cum...
mi-am permis si eu inghetata (home made) dar din oua, zahar si frisca (plsss, nu dati cu rosii...)
am facut o supa de salata cu usturoi la care adaug crutoane, o bunaciune si te simti usoara dupa o portie.
sassy inca nu am executat, sper sa reusesc saptamana viitoare!
in schimb incerc sa controlez muschii abdomenului sa nu-i mai las 'vandra' ci sa-i adun pe langa casa...cine stie cunoste ca musculatura abdominala e bine sa fie contractata.
sper si eu sa scap de colacul de 'salvare'...
sa aveti spor si o saptamana cu multe (-) la kile 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
Aldebaran spune:
Buna fetelor,
Deci azi e oficial
, am coborat sub 53, yupiiii! Din pacate tot cu burta ca un balon sunt , la mine burdihanul e primul care apare cand iau kile in plus si ultimul care dispare. Asa ca mai e cale lunga pna la abdomen extra-plat.
ane2 si pe mine m-au cam tentat fetele cu tae bo al lor, auzisem dar nu stiam ce e exact. Am stat si eu azi si am vazut cate ceva pe youtube dar nu stiu daca-s in stare. Si le-am mai vazut si pe tipele alea cu muschii lor pe abdomen ca sa-mi fac mai mult sange rau.
saganaki, vai ce bun e!
conchita ,ce bine ca poti purta pantalonasi scurti. Eu nici daca as fi slabanoaga nu as putea purta ca am o gramada de vene sparte pe picioare, tare mi-e urat de cracii mei.
elvie am vazut dieta din linkul de la tine. Auzisem si eu de supa asta minune, da' nu te plictisesti de ea? Felicitari pentru kg pierdut!
Deus spune:
am revenit! imediat am sa citesc ce ati scris astea 2 zile
Am fost la tara la rude, casuta draguta, foc cu lemne, fan, aer curat...copilul a alergat doua zile, noi ne-am super relaxat.
Am mancat mult si bine:) am baut bere si lapte gras.
De maine asa cum am spus ma apuc de curatenie - cate zile pot, minim trei doar lichide - suc de fructe, legume, supa limpede de legume.Acum am un burtoi, eu cand plec de acasa spun adio toaletei asa ca ma umflu.
Vad cu mare placere ca toate va tineti de treaba

De maine va scriu cate o reteta de papa detaliata cu exct ce si cat contine:)
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Happiness_4_us spune:
´Neata si de la mine!
Elvie, Conchita multumesc pentru sfaturi!
Ieri si alaltaieri am cojit si eu lamaia, dar din cauza ca avea coaja prea groasa, si asa am constatat ca bautura nu mai era asa amara. Nici nu se compara. Acum e baubila nene. ![]()
Eu am uitat sa raportez ca am 64kg si incerc sa ajung macar sub 60, ca de 55 cat am avut inainte de sarcina, ba chiar si 53 in vremurile bune, nici nu poate fi vorba.
Am renuntat la diete de tot felul care nu faceau decat sa ma infometeze si fara rezultat.
Sper sa aiba efect de data asta renuntatul la dulciuri, paine, paste etc.
Asadar azi:
MD: 1 bol lapte batut degresat + cereale Kellogs + 1 lingura seminte floarea soarelui + 1-2 cafele cu putin lapte ( sunt la prima acum dar sigur o comit si pe a doua
)
Pranz: salata de legume
Cina: supa de legume
In rest Sassy water cei 2l si gustari mar sau banana.
Apropo, e ok banana?
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
conchita spune:
Nana, ma bucur, si mie imi place mai mult fara coaja aia.
ma uit la meniul tau, carne deloc? daca vrei sa faci sport, ai nevoie de proteine...altfel, suna bine. banana e buna, are potasiu, numai s-o mananci dimineata, caci dupa ora 3 dupa amiaza singurele fructe recomandate sunt merele si "berries"...
Aldebaran, exista vreun tratament pentru problema ta cu venele? imi pare rau, e dureros, oare? 
Deus, bine ai revenit si bun venit in clubul calcatoarelor pe alaturi :-)). sper sa nu ramanem mult in club, ca si io duminica am dat oistea-n gard la cina, asta e, petrecere de familie, maine-s din nou pe cai.
unde-i Mindy? dar danat, marina, etc, parca plecaram mai multe la drum? Caro, daca mai citesti, sper ca toate-s ok cu tine si ca ai rezolvat problemele...
Happiness_4_us spune:
Conchita , perfect cu bananele. De regula maninc dimineata la gustarea de la 10 sau cateodata la mic dejun, facuta shake cu 1/2 pahar cu lapte.
Carne maninc doar pui sau peste, altceva carne nimic. Dar asta in general, nu neaparat la diete.
De regula, masa de seara, care este intotdeauna inainte de ora 18, avem alternativ peste cu pui, la gratar. Pestele il mai facem si la cuptor cu legme congelate si multa lamaie. Daca vreti va pun reteta. Este f usor de facut, se face in maxim 30min.
Citeam acum despre cafea, pe SuperEva:
Cafeaua are, fara exagerare, proprietatile unui drog: da dependenta, este un stimulant si altereaza starea generala. Si surpriza... nu este indicata in diete. Pe scurt, cafeaua stimuleaza glandele responsabile de hormonii stresului, creste excretia urinara a unor minerale importante (magneziu, sodiu si potasiu), favorizeaza fixarea toxinelor de tipul pesticidelor, creste presiunea sangelui, afecteaza calitatea somnului si bineinteles, stimuleaza apetitul pentru dulciuri.
Cred ca o sa raman la o singura cafea pe zi, daca ea este monstrul care-mi creste apetitul pentru dulce. ![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
XIO spune:
Conchita , eu vreau sa mananc sanatos , ca daca o fac ma simt extraordinar de bine. Daca mananc numai porcarii ma simt apatica , astenica , sunt greoaie samd.
Acum , daca as scadea vreo 2 kg nu m-as supara![]()
Dar a facut bunica-mea acum o prajitura super , cu blat putin , budinca si capsuni, trebuie sa o mananc , ca daca nu se supara pe mine ![]()
Si azi la pranz mananc niste cartofi pai, dar ma gandesc eu ca seara incheiata cu o salata si ceva iaurt "iarta" cartofii![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/