Abdomen extra-plat (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor
Va rog sa ma primiti si pe mine in clubul burticilor extra plate.
Sunt deprimata rau, a venit caldura si nu mai intru in hainele de anul trecut, iar daca intru in ceva mi se vede burtoiul in toata splendoarea lui, imi vine sa sparg oglinda!
Nici dupa ce am nascut nu eram in halul asta..
De ieri am inceput sa mananc low carb, nu prea mi-a iesit ca am gresit cu niste iaurtel seara, sa vedem azi. Am inceput iar sa fac stepper ca ma lenevisem de tot si il foloseam doar sa pun toale pe el.
Am 53 si ceva de kile(sunt cam piticanie), vreau 48. Si asta repede daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Aldebaran bine ai venit
low carb este simplu: fara paste fainoase, dulciuri, cartofi, orez alb, grasimi nesanatoase
Poti sa papi supe din legume cate vrei(le faci natur fara ulei si carne,smantana), iaurturi slabe fara altele prin ele, carne gatita la gratar,fiarta, fructe cu masura de preferat cele f apoase si faci miscare. Cand slabesti per general apare si abdomenul:)
Daca mai faci si ceva abdomene esti in castig

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Ceva dragut pentru voi:

Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la intrebarea de publicitate in acesti termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Deus m-ai facut sa zambesc...asta o sa zic si eu de acum incolo cand ma uit la fundu meu ala marisor, "ce inteligenta sunt".

Azi m-am simtit super naspa, fara pic de energie in mine,abia am dat cu matura si-am spalat pe jos,pofta de mancare neam, si-o durere de cap.....m-am pus in pat vro 2 ore dar tot ca naiba ma simt........mi-am facut un frappe poate ma trezeste.....

In concluzie azi nam papat nimic pana la ora asta....poate pe seara sa-mi faca sotu o salata.

Aldebaran bine ai venit

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Buna ,dau si eu raportul : nu am mai pierdut un gram , in schimb s-a dus un cm si jumate din talie.Merg aproape zilnic la sala si stau cate doua ore, vad deja imbunatatiri la brate si picioare ,sunt mai ferme si au o forma mai frumoasa decat inainte.
Cu alimentatia stau bine ,nu am mai mancat cartofi prajiti si nici alte abateri nu am avut.

Deus sa sti ca m-am uitat la cateva pungi de nuci ( importate si la cele locale) sa vad cate calorii au si fiecare punga difera

Ciuf cat mai vrei sa slabesti ca te ia vantul acusi ,tu esti bine asa cum esti.

Bun venit noilor aspirante be burta plata

Eu am sa ma pozez cum arat acum si o sa-mi fac alte cand o sa ajung la o greutate rezonabila apoi am sa le pun undeva sa puteti vedea si voi diferenta ( imbracata ofcourse ,nu va speriati )

Mergi la inceput

Multumesc de primire! Poate asa ma mobilizez, daca stiu ca am cui da raportul..adica voua.
Gata, nici nu ma mai uit la paine, dulciuri, paste. etc, azi am bagat la ghiozdan spanac cu ciuperci. Mi-e groaza de orele urmatoare pana ma duc la nani, ca ma loveste o foame seara de zici ca n-am mancat o saptamana.
Am facut si ceva miscare: am jucat fotbal cu feciorul pe afara.
Deus, am citit si eu cate ceva despre low carb diet si m-am hotarat pentru ca o prietena tine de vreo 2 luni si a slabit 12 kg, asa ca am zis hai sa incerc, parca nici nu e asa un regim crancen.

Mergi la inceput

hihi..Deus, am primit si eu pe email chestia cu balenele si sirenele, e o coincedinta oare ca tocmai m-am apucat de dieta? Io nu stiu ce vreau sa fiu da' vreau sa intru naibii in hainele alea mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetele!

eu am cam neglijat subiectul "extra plat" Sunt prinsa cu amandoi juniorii acasa si mananc pe apucate.Pana sa-i hranesc pe ei uit de mine...
Nu am alergat in fiecare dimineatza pentru ca sunt nopti in care ma trezeste Matei de 2-3 ori si dimineatza imi pica ochii...dar sper sa vina vremuri mai bune.

Nu m-am pus pe cantar de mult...habar nu am cate kile am insa ma simt ok. Mai putin burtica atarnata...Dar inca sper sa se refaca pielea si sa continui sa scad din kg.

Va si va doresc kile in scadere

O seara placuta in continuare si pana la reauzire, toate cele bune!

proud mammy

Mergi la inceput

Aldebaran - seara cand vrei sa ucizi frigiderul papa o supa de legume

elvie - asta este important - sa stea carnea bine nu sa ai kg putine! felicitari

ane 2 - toti avem zile proaste...odihneste-te si de la 0:) te sustinem!

conchita - mica razboinica:) te citesc pe la alte subiecte ce apriga esti, ma bucur ca nu esti ca toata gasca "turma" a se intelege!

mariaa - bravo pt kg pierdute! se poate, cu rabdare si cu incurajari de la noi prietene de suferinta

ana a - trece si perioada asta si ai sa poti sa te ocupi mai mult de tine:) important este sa te simti bine!

Eu azi am papat tot low carb - nimic alb in conceptia mea:), am facut miscare si ma simt ok. Mi-e dor sa fac o cura de cateva zile doar de sucuri de legume si fructe...cred ca luni am sa incep o cura de 3 zile de sucuri. Dupa o cura de genul acesta parca sunt un om nou.

Va pe toate si sper sa va tineti de treaba!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Cura numai cu sucuri, legume si fructe???? pai nu cad jos dupa 3 zile de cura dasta??
As incerca si eu daca nu pic pe jos.......

Ma starea mea tot na disparut, cred ca am nevoie de un pahar de wiski dar nu am cu cine sa las cupilu.......da maine o impachetez la mama si-mi fac de cap

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput