America (163)
Raspunsuri - Pagina 23
sinzi_ana spune:
Nu plec...nu plec
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
miereamara spune:
Le-am pus la semnatura.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Ah...ce baietel mare si frumos!!! Ii sta bine printre fluturasi!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
miereamara spune:
Da, se uita cu atata uimire la fluturasul acela care i se asezase pe piciorus, incepuse sa scuture din picior:))
Nu iti spun ca la un moment dat aveam si eu vreo 5-6 fluturi pe mine, o anumita specie de fluturi de acolo se pare ca era f atrasa de mirosul parfumului pe care il folosisem.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
AB spune:
Miere ce frumos Si ce mirare pe el...Oare ce si-o imagina
Sunteti niste frumosiiiii... mai vreau un bebe, dar numai asa ca al tau :))
Fatuca are otita cu streptococ se pare. Asa ca am ajuns la a doua doza de antibiotice. Bine macar ca n-are febra si n-o doare. Tot trebuiea rezolvat, dar asa macar nu e suparata.
ML spune:
Ciuf, Miere, va felicit sincer pentru invatat iar baietelul e o minune asa, cu fluturasul pe talpita .
Sanzi, fetita este nepoata mamaiei (mama ei se afla in dreapta, poarta palariuta tuguiata. Fetita a murit la 40 de ani iar mama la 96. De asta ma gandeam la valuri... ambitii, fite, bogatie, veselie, orgolii... toate se duc. Bine de cel care ne lasa ceva in suflet, vorba ta, AB).
Eu numai cu nasul in vechituri as sta, asa ca puneti poze cu bunici si case. Cine vrea sa-l vada si pe strabunicul din partea tatalui sa clickaie jos (poza este din 1938, facuta in Bulgaria, dupa recital - au mers cu corul -dupa cum se vede cu neveste si purcei mai mult sau mai putin somnorosi, femeile au posete de oras iar barbatii -tantosi si mustaciosi- poarta opinci. Tata Gigi, in mijloc, in alb):
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Ce%20e%20val%20ca%20valul%20trece/?action=view¤t=100_6782.jpg
AB, sanatate fetitei tale!!! Mey, a mea are ceva fluid in spatele timpanului si vorbeste taaaare, mai ceva ca mamaia.
Va las acum, pana nu se wearaie out welcomu .
Take joy! (poze)
corinadana spune:
Fetele va multumesc ptr sfaturile cu privire la arsuri!
Eu tot alergata sunt, poate dupa ce nasc m oi linisti !Sunt tot la +5kg in sapt 27. Mai 3 luni, 1 kg pe luna si s o fericita.
Pe noi ne a scuturat in seara asta (5 grade), uf!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Carmenbr spune:
Eu sunt varza dupa cutremurul de aseara. Il puneam pe Eric la culcare si au inceput sa se zdrangane toate alea, simteam ca nu mai apuc sa-mi iau copilul in brate si sa scapam. E cel mai mare cosmar al meu, urasc cutremurul cu toata fiinta mea.
Am si eu o mare rugaminte la fetele medic sau care se pricep. Acum 1 saptamana i-am facut MMR-ul lui Eric si mi-au zis ca nu mai poate face alt vaccin pentru 1 luna. E valabil doar pt vaccin sau orice injectie? ca maine merg cu el la dentist ca se plange ca il doare un dintisor (prima data cand se plange de dinti, si sunt asa albi si curati fara nici o pata iar acum 4 luni doctorul a zis ca sunt perfecti, fara carii ) si mi-e sa nu-i faca vreo injectie.
Multumesc mult.
Miere, ti-am vazut adorabilul. E superb, ce atent priveste el fluturasul.
4 anisori...uraaa!
ciuf spune:
Hai ca pusei eu niste poze de ieri de pe incline. Ca la sfaturi nu ma pricep.
http://outdoors.webshots.com/album/572187156sQsjia
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea