America (163)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buflea bine ai venit!

Msl, te poti interesa dc respectivul a spus adevarul (adica dc nu ai voie sa folosesti aparatul respectiv) si dc se dovedeste ca a mintit, il poti reclama sau cere banii inapoi pe abonament.
Oricum, urata faza.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi abia acum am venit de la un concert de pian din Miami...ah...ce bucurie pentru suflet!!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multam, Ramona, trimit adresa mai incolo.

Citat:
citat din mesajul lui AB

ML asa-i pana si mama punea asa trandafirii. Va fi o data si la mine atata liniste cat era acolo pe bancuta dintre flori... si visez la gardul bunicii care era acoperit de iasomie.
Seara udam florile cu buni. Si-n parfumurile atatate de umezeala, o ascultam cantand la pian si citeam din Dimitrie Anghel...sa tot fii adolescenta in vacanta.

Ah, si noi aveam bancuta si greieri care ne cantau seara! Si un leagan sub visin, ni se scuturau florile in cap cand ne asezam in el. Au demolat casa in aprilie '89. Stiam ca vin, am facut o petrecere acolo iar fratele meu a desenat cu carbune din soba pe pereti. Am trecut pe strada imediat dupa demolare si muncitorii lasasera in picioare, pentru inca o zi, peretii "aranjati". Casele de pe partea opusa au scapat .
Uite-o pe mamaia (prima din stanga) in tinereturi, in Cismigiu. Oale si ulcele sunt toate acum, inclusiv fetita. Doar mamaia mai traieste... are 97 de ani:

http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Ce%20e%20val%20ca%20valul%20trece/?action=view¤t=100_6784.jpg

Voi mai aveti casa, unde va intoarce, sa le arati copiilor?

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Frumoasa poza, sanatate multa bunicii tale. Wow, 97 de ani!

Msl, nu e normal ce ti s-a intimplat. Chiar daca e personal trainer tot nu poate tine ocupat aparatul mai mult decit il foloseste cineva. Trebuia sa faci reclamatie atunci la front desk. De multe ori personal trainers folosesc centrele astea pentru a preda in particular, nu au nici un fel de contract. Chiar daca ar avea, aceleasi reguli se aplica. Cel putin asa e unde am fost eu, chiar erau mai atenti daca avea altcineva nevoie de aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Msl, mie nu mi s-a intamplat asa ceva si merg zilnic la sala. Ba din contra, ca sa pun paie pe foc , daca un personal trainer (chiar daca este cu clientul) ma vede tentata sa lucrez la un aparat mi-l cedeaza imediat. Crede-ma ca acea persoana a fost tare rautacioasa cu tine. Eu as fi facut plangere la manager. Aparatele sunt ale salii nu ale acelei persoane. Ea lucreaza pe contract. Nu e tarziu sa faci o plangere si acum. Ai descrierea persoanei ca sa isi faca o idee managerul despre cine vorbesti.
Fetelor, eu ma pregatesc de plecare. Am terminat si cu ultimul examen, nu am facut exact cum ma asteptam eu (am fost chiar dezamagita sa o spun pe-a dreapta), dar ieri am vazut rezultatele finale. Am iesit a treia din 290 de studenti. Sunt laudaroasa, stiu . Dar muncesc al naibii
Luca se pare ca a facut un pui de oreion acasa. Cica cei care sunt vaccinati fac o forma foarte usoara dupa aceea. A avut febra asa in jur de 37 cu 2 sau cu 3, un pic inflamat in spatele urechii si il durea numai cand apasai si cam atat. A fost vazut de medic de familie, ORL-ist si dus la spitalul de contagioase. Iar eu am sunat ORL-istul sa aud din gura ei cum este Luca (am copilarit amandoua in acelasi cartier, ea locuia in blocul lipit de al meu).
In alta ordine de idei, Luca a fost acceptat la scoala unde ne doream noi. Au un program foarte nasol. Trei ore pe zi timp de 4 zile. Este obligatorie uniforma, parul sa aiba o anumita lungime ... niste reguli care nu imi displac. Daca renuntam acum la K inseamna ca vom renunta la scoala asta si pentru clasa intai. Deci am hotarat sa facem un efort sa trecem anul asta ca sa poata continua scoala acolo. Ma bate gandul sa o rog pe matusa mea sa vina aici vreo 4 luni ca apoi sa o aduc pe mama. Mi-e teama ca nesuferitii astia de la granita sa nu se lege iar de ea ca prea vine fix la fiecare 6 luni.
Azi ma duc sa urc incline-ul. V-am mai povestit eu de el. A fost candva o cale ferata ce te ducea sus pe munte. Incerc sa fac poze azi. O sa imi iau si patrupedul cu mine .
In rest fac la bagaje de ma mir unde au incaput atatea lucruri in casa . E ceva de speriat. Nu mai zic ca o sa car multe lucruri de copil (majoritatea le-am donat la Goodwill, iar acum cumnatul meu va deveni tatic in octombrie).
Sanzi, superbe pozele din Bahamas. In perioada cand ati mers voi a fost si un prieten de-al nostru de aici.
Miere, felicitari pentru scoala. Esti fata desteapta si ambitioasa . Te admir tare mult. Nu a fost deloc usor pentru tine, mai ales acum pe ultima suta de m, de cand s-a nascut micutul Aidan.
Mai revin eu. Pa

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf, cand mergi in Romania?? Tare as vrea sa reusim sa ne vedem!!!!

varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

ML trece dar nu ca valul, c-au lasat multe la noi in suflet. Foarte frumoasa poza.

Nu. Nu mai am nimic. E o poveste trista si absurda. Pana-n douj de ani mi-am vandut amintirile... iar altele s-au distrus. In fine din toata familia mea nu mai am decat mama si poze si tristete.

Mergi la inceput

Ciuf, felicitari pentru performante! E lucru mare sa te clasezi printre primii trei, mai ales ca ai copilasi si servici. Bravo, ai sa vezi la anul o sa fii prima! Felicitari si pt Luca! De ce spui ca e programul nasol, e prea scurt si nu are cine il lua de la scoala? Nu am inteles prea bine.

ML frumoase fotografii! Am si eu o multime cu bunicii, mai ales din partea tatalui (la vremea respectiva era foarte instariti, tataia avea singura moara din sat, dar au venit comunistii si s-a ales praful de tot). Casa au vandut-o ai mei, dar oricum nu aveam amintiri prea frumoase de acolo, ca bunica nu a putut-o suporta pe mama si i-a facut viata un calvar.
Mai avem casa celorlalti bunici unde imi petreceam vacantele si de unde am amintiri foarte frumoase, dar de cand s-au stins bunicii nu s-a mai ocupat nimeni de curte si de vie.

Noi am trecut de prima tura de vaccinuri (4 luni) cu bine. Fara febra, fara stari proaste. Ii ies dintii, pediatra a spus ca are gingia f umflata....si baiatul este destul de agitat. Suntem la categoria grea, 8.2 kg si 70 de cm, dar a evoluat foarte bine, si-a dublat greutatea de la nastere. Ce sa va mai spun? In continuare dormim noptile, incerc sa il culc mai devreme, pe la 10, dar asta inseamna ca se trezeste cu noaptea in cap, la 6.30 - 7.00. Dar perseveram. Mi se pare cam tarziu ora 11 la cat adoarme el de obicei. dar in fine, nu e un robotel, asa ca o sa il las pe el sa-si faca programul. Cu diversificarea merge excelent, pana acum am bagat piure de morcovi, squash si sweet potatoes si rice cereals cu care se impaca foarte bine. E in stare sa linga farfuria dupa ce termina de mancat si dc nu sunt pe faza cu lingurita sa i-o duc repede la gura incepe sa planga.

Mergi la inceput

Irina, ceva poze...(ajung si io ca soacra-mea)

Ciuf, deci ai apucat si coronitza!!! Felicitari!!!! Daca iti place scoala...un an trece repede...important e ce urmeaza dupa kinder!!!

ML, tare frumoase amintiri!! Cine era fetita?? Cat imi doresc sa apuce si bunica mea 97 si peste!!!...Imi e atat de draga, incat nu pot sa imi imaginez o lume fara ea...

Noi ne pregatim iar de concert...azi vor fi 2 pianisti (canta in duet la 2 pianuri) si alte cateva instrumente!!!
Nu imi vine sa cred ca a venit vremea in care pot sa merg cu David la opera!!!! Asa copil mare am???

Acum scot si placinta cu mere din cuptor...ah...ce bine miroase!!!

varsta David

Mergi la inceput

Sinzi acusi vin pozele, in doua minutele, fii pe faza:))

Edit:Uite-le: www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1" target="_blank">Aidan la fluturasi

Mergi la inceput