Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 8

piolica spune:
 iepurila, ai pus si un iaurt cind ai facut iaurtul tau? plus putin lapte praf sa-l faca mai cremos. Da, iese putin acrisor, insa poti sa pui niste fructe la steamer si sa le amesteci cu iaurtul inainte de masa. uite o reteta de iaurt aici:
http://invatsagatesc.blogspot.com/2008/06/iaurt-si-actimel-de-casa.html
Mamica fericita de bebelina Elsa

piolica spune:
 Kristin sper sa se faca bine Chris si sa ne pui poze cu el cit mai repede. 
Intrebai de ce vreau sa-i dau lapte de vaca Elsei, pai eu nu prea as vrea, insa citeam ca dupa 1 an multe mamici dau, si ma intrebam daca e safe. Ca nu cred ca are aceleasi proprietati ca formula (care tot de vaca e insa imbunatatit).
Boo, ce baietel mare ai, nu-mi vine sa cred cum se da el pe tobogan. E super! 

Vroiam sa va intreb ceva, in ce parcuri, mai prin centru, gasesc chiloti zburatori, ca vreau sa o duc si pe Elsa cind o sa vin la Bucuresti?
Fetele, ne vedem la Bucuresti? Eu tare as vreaaaaa!!!
Anca, imi amintesc ca tu ziceai ceva de pampers, atunci nu am dat atentie ca nu cumparam din Ro, insa acum cind o sa vin o sa cumpar din Ro si vreau sa stiu ce tb sa caut. Ziceai tu ceva de un elastic, de fluturi, nori... nu mai stiu.
Si inca o intrebare, ce apa plata folositi la biberoane? Care e mai buna in Ro? Saru-mina de raspunsuri.

_giulianna_ spune:
 Am revenit si noi, am fost la plimbare putin. Acum Edi doarme bustean. sa vad cat o sa doarma, as vrea sa-i schimb programul. 
Pana acum ieseam pe la 15-16 si stateam pana la 19:30-20. Dar avand in vedere caldurile care se apropie...ma gandesc sa iesim de doua ori, pe la 10:30 apoi intrat in casa si somn, si pe la 17. 
referitor la programul de masa, noi avem asa:
7-8 210 ml lapte
11 fructe. In ultima vreme i-am dat numai 1 banana + 1 mar + 1/2 portocala toate mari, ca mici nu-i ajung).Para nu i-am mai dat, am inlocuit-o cu portocala. 
14-15 legume. I-am facut mai mereu aceeasi combinatie : cartof, telina, morcov, pastarnac, patrunjel, rosie, fasole verde + carne de vita fiarta separat si mai nou i-am bagat si orez.
17-18 iaurt cu branzica. Mai multa branzica decat iaurt pentru ca simplu, iaurtul, mi-l da afara. Nu pe tot dar ma exaspereaza cu regurgitatul asta, nu se mai termina odata 
20:30 lapte 210 ml
Babytza din cate stiu eu, Ada a plecat la munte.  
Mami de 
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

babytza spune:
 Pai a plecat ...dar cand vine ??? 
 Uitasem ca se distreaza ![]()
Sar'na Giuliana 
Piolica in Herastrau sigur am vazut , dar mai sunt si in alte parcuri 
Babytza si puii
Valentina                     
David
Poze

Nocom spune:
 Buna ziua
laureta eu ti-o recomand pe dr Magda Petrache, de la medicover victoriei. Eu cu ea am nascut si prima si a doua oara, super profesionista!!! Dra din pacate nu stiu daca reusesti sa te programezi la ea...... stiu ca ma chinuiam luna de luna si cateodata tot nu reuseam sa prind un loc nici la prima ora in prima zi de programari....

Bafta
mami de 
 Daria Anastasia (24.09.2008) si 
 Matei (11.07.2004)
poze cu noi    
poze DARIA

Nocom spune:
 piolica nu ami este cazul sa-ti bati capul cu pampersii acum toti sunt cu elastic... inainte ii cautam pe cei cu norisori, acum sunt toti asa, cel putin nr 4 la care cred ca sunteti si voi.
apa plata se foloseste de obicei Dorna, noua dr ne-a spus ca a aparut acum si in ro o apa bulgareasca care este speciala pt bebei, f buna se numeste DEVIN. Eu nu am gasit-o inca, nu pot spune cum e si ce contine...
cam atat...
Si eu as vrea sa ne vedem in Buc cand veniti....
mami de 
 Daria Anastasia (24.09.2008) si 
 Matei (11.07.2004)
poze cu noi    
poze DARIA

piolica spune:
 Babytza, Nocom, merci mult pt raspunsuri. 
Sper sa ne vedem la Bucuresti. O sa vin peste voi!![]()

ratonelu spune:
 eva, am vazut-o si eu pe fetita aia la tv....dar sunt vulpea care n-ajunge la struguri...as aca spun ca n-as vrea sa fie sasha chiar asa![]()
fetelor, ce atata divort, v-ati gandit de 2 ori?
eu ma supar pe soata de multe ori, dar am grija de el.
cum sa n-am, doar nu e sotul meu iubit ...cel mai iubit...

...cu care am facut cateva credite!!!
deci, il mai tin nitelus.
si ma bag si eu ..in leg cu indemnizatia...noi am depus pe 1martie, parca...si a zis ca ne vine la sf lunii mai....dar noi inca nu am primit decizia...voi ati primit-o?
ramona, parca te-am intrebat si pe tine ieri...dar nu mai stiu ce-ai raspuns.
abia vin de la banca...si iar ma trimit.

_giulianna_ spune:
 Unde ati sunat voi sa va spuna cati bani o sa luati? Si cum ati intrebat? ![]()
Mami de 
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

iepurila spune:
 PUPICI la toata lumea.
Eu ma pregatesc s plec la Echo. Am inima cat un purice si imi sta in gat asa ca nu stiu cat de coerenta o sa fiu.
Piolica sarumana. Iaurt am pus, dar lapte praf nu. Intr-unul di borcanele am pus banana si in altul portocala (inainte de a le baga la iaurtiera). Ala cu portocala n-a iesit nimic de capul lui. Cel cu banana, hm.... Dar cu fructe la steamer nu m-am gandit.
Ca apa plata eu folosesc cel mai des zizinul (microbiologic pura). Nu pentru ca ar fi cea mai buna ci pentru ca mi-e cea mai la indemana.
La multe lunite si mult sanatate tuturor boboceilor sarbatoriti astazi.
Sotul era un pic mai bine dimineata (sarumana de incurajari si vorbe bune). Dar la or 12 l-au sunat de la firma si i-au spus te dai jos din pat si vii la munca. El abia se tinea pe picioare, tremura toata carnea pe el..... dar s-a dus.