Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 7
preety spune:
Neata si de la noi.
In primul rand
ptr sarbatoritii zilei!
Andreea_ada sanatate multa !
Vazut pici simpatici si dulci de Boo, Babytza si EvaF 
Noi azi cred ca papam doar lapte ptr ca ieri ceva ne-a picat rau (cred ca de la iaurt) si am tot vomat... in rest e ok... nu-mi da semne ca ar fi ceva ca s-o duc la dr... drept ptr care o urmaresc si astazi!
In rest... cu muscatura de vampir pe sfarc... si acum imi sangereaza cand mi se intareste sanu
... ce dintzoci poate sa aiba 
Am facut musaca cu carne tocata de curcan si cu piure de cartofi ... o minunatie
... abia astept sa pap.
Moni
Nerantula ma bucur tare ptr vestile bune 

toata bobocimea!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si
Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
andreea_ada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Serile trecute aratau la TV o fetita cu IQ de peste 130 la un an si ceva- doi ani parca, nu am retinut varsta exact dar era f mica. Ta-su o intreba " care e capitala Columbiei?" si pitica in secunda 2 "Bogota" Am lesinat. Cica la 8 luni mergea, la propriu, prin casa. Da atunci sotul meu il intreaba mereu pe Noah care e capitala Columbiei? ************************************************************************************ Eva & Luca Noah (08.09.2008) Welcome, my son!!! |
si noah ce raspunde ?
am vazut si eu reportajul am ramas

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008

poze cu pitica
Mimihoo spune:
voi ati primit indemnizatia? am sunat acum si mi-a spus ca o sa primesc la sf. lui mai o suma care nu prea da cu 3 x cat este pe luna ... nu inteleg.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea_ada
si noah ce raspunde ? am vazut si eu reportajul am ramas ![]() mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008 ![]() poze cu pitica |
asta e buba
, nu raspunde nik, rade
de aia ta'su i-a dat ca tema sa invete tabla inmultirii. repejor...cica "tu te depeches!"
mda, cand vezi copiii asa iti ies ochii din cap ca la melc. Intrebarea care mi-a venit in bila a fost "ne-ar placea sa avem copii asa?" Ca la un moment dat un copil cu un asemenea IQ isi pune parintii la colt cu mainile la spate
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
preety spune:
Mimihoo eu am depus pe 11 februarie dar primesc dupa 20 mai (asa mi-au spus) suma echivalenta cu 18 zile din februarie + martie + aprilie...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si
Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
EvaF spune:
Preety, l-am votat pe Bighidel, acu l-am vazut. Care e treaba cu animalutele astea? Vroiam sa o intreb si pe Corrina si uit mereu. Ii tine companie broscutei Corrinei? Ca cerebelul meu nu capteaza smecheria cu animalutzele. Pe langa faza cu colecta de IP-uri![]()
Oricum, votul 2 e al meu, asta ca sa ma dibuiesti partial color.![]()
************************************************************************************
Welcome, my son!!!
Mimihoo spune:
preety, nu-nteleg. Cum 18 zile din ...? Sun din nou
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo preety, nu-nteleg. Cum 18 zile din ...? Sun din nou ![]() Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo http://jurnalulsofiei.wordpress.com/ poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida |
Mimihoo, ma bag si eu. Fii atenta. Eu am depus pe 16, si prima data am luat 15 zile (cate ramaneau pana pe 31) plus luna urmatoare, adica cate zile raman pana la sf lunii. Intelegi?

le: ca sa fie mai clar, de pe 1 pe 15 eram platita in concediu postnatal, abia apoi indemnizatia pana la sf lunii, nu o luna intreaga. Nu stu daca am fost explicita.
Welcome, my son!!!
piolica spune:
| citat din mesajul lui nikolici neatzu neatzu, Ieri eram sa fac o crima si anume vroiam sa l omor pe sotul meu iubit pe care de altfel l-am lut cu acte in regula si nu am fost obligata sa zic DA in fatza ofitzerului de ceremonii. Stateam si eu linistita aseara la tv si la o barfa mica pe mess, sotul se uita la un derby la tv, foarte suparat ca echipa lui luase gol, Karina dormea dusa in lumea lu Ene si toate bune si in liniste. Mamamamaaaaaaaaa si da Barcelona gollllllll cred ca era ultimul minut si asta al meu pitziponcul, urla dar urla cum nu a urlat vreodataaaaaaaa de fericire, s-au cutremurat peretzii, Karina din ultima camera prin 2 usi inchise, a auzit si s-a trezit instantaneu in crize...eu sa fac infarct, asta era pe jos in fatza tv-ului...eu am ramas socata, iar cand am auzit-o pe fi mea am reusit doar sa il injur de cateva ori bineeeee si sa-i zic ca maine adika azi ma duc sa divortzez. CINE CUNOASTE UN AVOCAT BUN??? EU IL DAU IN JUDECATA PE SOTUL MEU, II STIU SI IP-UL DE LA CALCULATOR SI TOT...DOAR IL TERMIN NENE, NU MAI POT SUPRAVIETZUII CU EL INTRE DERBY-URILE LUI DE 2 LEI ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
hahaha, sa se ia de minuta cu al meu si eu cu tine!!! si al meu s-a uitat la acelasi meci aseara! fir-ar! noroc ca nu mi-a trezit printesa, ca altfel ne cautam acelasi avocat. (in schimb printesa s-a trezit de n ori azi noapte, iar soata a stat de planton, ca deh, i-a trebuit meci, asa ca i-am spus ca el e fresh si sa se ocupe...)
Mamica fericita de bebelina Elsa