Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Blatul e la cuptor, crema am facut-o, acusi fac si budinca...va arat rezultatul.

MIMIHOO arata interesant, daar cat costa?E garantata 30 zile!!!! Sa ne zici peste o luna, pls! Suna tentant!L-as duce si pe sot ca are burtica!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Salutare!

Nu stiu cum reusesc dar nu mai apuc nici sa va citesc dar sa mai scriu....

Noi suntem bine avem 6 luni jumate ,suntem energici,nu facem mofturi la mancare ,papam tot ce vine la rand inclusiv fructele la care facea figuri inainte.
Astept sa-l vad in 4 labe dar nici un semn ,ridica funduletul,se impinge ,se intoarce de pe spate pe burta si tot asa pana ajunge in celalalt colt al camerei.
Balim toata ziua si nu avem inca nici un dintisor.

Ce legume mai pot sa-i dau in afara de cartof,morcovi,albituri,brocolii,spanac,dovlecel?

Am observat ca iautelul simplu ii face acid si il da afara.
Voi nu aveti problema asta?

Mai am o intrebare:le dati bbilor Fe?noua ne-a recomandat dr la 4 luni si eu nu i-am dat .Ar trebui sa-i dau ?ca el ii grasun si mananca bine.

Pot sa-i dau ficatel?

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

fetele care au reusit sa inlocuiasca toate mesele de pe zi si dati san numai dimineata si seara (Boo, si parca mai era cineva.. ) va rog frumos, puteti sa ne dati si noua programul vostru de masa si ce papati??
Pt mine sunteti un exemplu - cat as vrea sa ajung si eu la faza asta - si poate ma ajuta programul vostru.
Pupic multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

fetele care au reusit sa inlocuiasca toate mesele de pe zi si dati san numai dimineata si seara (Boo, si parca mai era cineva.. ) va rog frumos, puteti sa ne dati si noua programul vostru de masa si ce papati??
Pt mine sunteti un exemplu - cat as vrea sa ajung si eu la faza asta - si poate ma ajuta programul vostru.
Pupic multi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

E musai sa pape san? Sau vrei raspunsuri si de la mamici care dau formula?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

nerantula, nici nu m-am gandit c-ai fi rea . m-am masurat si sunt aceeasi cm ca ieri dupa impachetare.

denisa, eu ii dau doar dim si seara lapte. in rest: la a2-a masa, branza cu fructe (avocado, banana, mango, mar, mar copt in combinatii), piure din supa de carne cu pastranac, telina, dovlecel, un pic de ardei, un pic de ceapa (ultimele nu le pun in piure), brocoli ..., a 4-a iaurt cu un fruct (banana sau mango sau mar copt cu scortisoara) si a 5-a lapte cu cereale si somn pana dimineata.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

bitza, nimic pe la gingii.
l-am controlat din ora in ora...nika.
rox, nici la noi ...nu mi se parea a fi durere...ci doar ciufutenie, de asta nu ducem lispa deloc
eva, superrrrmare baietel cum sta el in picioruse....
am ramas codasi...asta e.
lucutta, eu ii dau fier lu' sasha, i-am dat o sing data ficatel si n-a fost incantat
giuliana, superrrr tricicletaaa....super.deci se poate pune si bebe mic.
...desi voi sunteti nitelus mai mari decat noi.
apropos....a zis sotul meu ca-mi interzice cat de curand sa va mai citesc....ca ma duc in fiecare seara si incep....uite...stii e babytza...pe forum....si baietelul ei face si ...si...
si mai e si amalia de sabinel nascuta in aceeasi zi cu sasha care spune pana si baba.....si carla spune hamham si tata....si anda care e mult mai mica are dintisori...etc...
aseara ii spune lui sasha"treci imediat in patut si produ niste dinti si scrie o carte ca te sparge cotoroanta"...adik eu.

lumi, tot n-ai spus de ce le spui "hunii'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

neatzu neatzu,

Ieri eram sa fac o crima si anume vroiam sa l omor pe sotul meu iubit pe care de altfel l-am lut cu acte in regula si nu am fost obligata sa zic DA in fatza ofitzerului de ceremonii.
Stateam si eu linistita aseara la tv si la o barfa mica pe mess, sotul se uita la un derby la tv, foarte suparat ca echipa lui luase gol, Karina dormea dusa in lumea lu Ene si toate bune si in liniste.
Mamamamaaaaaaaaa si da Barcelona gollllllll cred ca era ultimul minut si asta al meu pitziponcul, urla dar urla cum nu a urlat vreodataaaaaaaa de fericire, s-au cutremurat peretzii, Karina din ultima camera prin 2 usi inchise, a auzit si s-a trezit instantaneu in crize...eu sa fac infarct, asta era pe jos in fatza tv-ului...eu am ramas socata, iar cand am auzit-o pe fi mea am reusit doar sa il injur de cateva ori bineeeee si sa-i zic ca maine adika azi ma duc sa divortzez.
CINE CUNOASTE UN AVOCAT BUN??? EU IL DAU IN JUDECATA PE SOTUL MEU, II STIU SI IP-UL DE LA CALCULATOR SI TOT...DOAR IL TERMIN NENE, NU MAI POT SUPRAVIETZUII CU EL INTRE DERBY-URILE LUI DE 2 LEI

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Masa e gata !!! Astept acum sa se trezeasca puiul si sa vedem daca il papa. Am luat salau , l-am fiert in laptic (m-a invatat o mamica , cica ii mai taie din mirosul de peste) si l-am combinat cu brocoli cartof dulce si ulei de masline facute la steamer.

Lucutta poti sa ii mai dai ardei gras , dovleac, conopida, fasole verde. Noi nu avem probleme cu iaurtul. Si ficatei nu ii dau inca.
Fe nu luam.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

am uitat sa scriu despre cantitate 120-160 ml si ca Sofia a inceput cu sucurile de la 4 luni si jumatate pe motiv ca de la 6 luni poate face nazuri la mancarea noua :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Denisa, programul nostru e in felul urmator:

5-6 - 240 lapte
10 - fructe - banana, mar, para, kiwi, mango - astea sunt toate pana acum si fac combinatii intre banana si cate unul din celelalte + branza
14 - legume + carne pui/galbenus (mai rar galbenus) - cartof dulce, cartof alb, dovlecel, morcov, ceapa, ardei, broccoli, conopida, usturoi, fasole verde, patrunjel frunze, rosii, paste. Nu toate odata, evident, imi storc mereu creierii dupa tot felul de combinatii si in 99% din cazuri tot degeaba. Vreau sa introduc si peste si n-am sa-i dau ficat decat mult mai incolo, pe la 2-3 ani.
18 - cereale sau iaurt
23 - 240 lapte

Nu prea mai cantaresc dar asa ochiometric fructe mananca cam 200 g in zilele bune, legume cam 150 (cu enorm de multe figuri) si cereale ii fac din 130-150 lapte sau apa (depinde de cereale). Iaurt ii dau atunci cand din varii motive masa de pranz o ia mai tarziu ca sa nu-i incarc prea tare burtica si sa mai bea si laptele seara. Orele sunt in general fixe, uneori insa nu mananca nimic la o masa sau varsa tot ce a mancat asa ca o las pana la urmatoarea. Intre mese nu-i dau niciodata nik, poate sa suga un covrig sau o coaja de paine dar niciodata gustari. Carla bea doar apa plata, nu ceai, nu supa, nimic altceva. Si vad ca mai nou depaseste 100 ml apa/zi ceea ce ma bucura .

M-am cam intins, macar imi serveste si mie drept review al programului nostru.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput