Top 5 femei frumoase/urate din Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Frumoase
Oana Andoni
Ileana Lazariuc
Ilinca Vadici(cand e machiata)
Oana Cuzino
Monica Dascalu
Catrinel Menghia

Urate
Ana Lesko
Oana Roman
Marinela Nitu
Nikita

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

cel mai penibil subiect din istoria dc, asta este. sa clasifici femeile dupa aspectul fizic, iar clasamentul sa fie facut de femei...huh, absolut degradant. n-am cuvinte, adica am, da' nu se pot pronunta in public. cum v-ar conveni voua sa deschida cineva un topic despre cele mai frumoase si cele mai urate dc-iste, plecand de la albumele personale? se crede vreuna dintre voi merituasa tare ca o fi zana zanelor cumva? adica, ati asudat din greu intelectual si fizic pentru un nas grecesc, ochi arabesti, piele de chinezoaica si alte minuni? topicul asta nu e cu nimic diferit de o discutie la bodega intre barbatii care dau note femeilor "asta e buna, asta nu e buna". mi-e mie jena de jena voastra, cum puteti vota alte femei dpdv fizic, de parca-s obiecte in vitrina. uite o eticheta si de la mine, pentru voi - va manifestati tipic romanesc, cu fitze de fitze, iar votarea asta e un tzopism de nedescris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

cel mai penibil subiect din istoria dc, asta este. sa clasifici femeile dupa aspectul fizic, iar clasamentul sa fie facut de femei...huh, absolut degradant. n-am cuvinte, adica am, da' nu se pot pronunta in public. cum v-ar conveni voua sa deschida cineva un topic despre cele mai frumoase si cele mai urate dc-iste, plecand de la albumele personale? se crede vreuna dintre voi merituasa tare ca o fi zana zanelor cumva? adica, ati asudat din greu intelectual si fizic pentru un nas grecesc, ochi arabesti, piele de chinezoaica si alte minuni? topicul asta nu e cu nimic diferit de o discutie la bodega intre barbatii care dau note femeilor "asta e buna, asta nu e buna". mi-e mie jena de jena voastra, cum puteti vota alte femei dpdv fizic, de parca-s obiecte in vitrina. uite o eticheta si de la mine, pentru voi - va manifestati tipic romanesc, cu fitze de fitze, iar votarea asta e un tzopism de nedescris.

nimic

Asta e parerea ta.Daca nu stiai aici e subiect de barfe,si ne manifestam ca atare,ca pana la urma e specific uman sa barfesti,ca doar n-o sa avem numai discutii elevate.Nu inteleg de ce ai o reactie asa exagerata?Nu pot sa cred ca daca ai o persoana in fata,nu te gandesti ca e frumoasa sau urata.Ca e vorba despre persoane publice sau nu,asta e prea putin important,sunt tot oameni,exact ca si noi .numai ca sunt mai expuse.Ma rog,fiecare cu problemele lui,romanesti sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Conchita, te-am raportat la moderator! Urat mesaj te.a dus mintea sa scrii, ai o bila neagra!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Conchita, te-am raportat la moderator! Urat mesaj te.a dus mintea sa scrii, ai o bila neagra!

Nu pot sa cred! Pai daca e subiect de barfe si fiecare zice ce gandeste, care-i problema oare ca a scris ce crede?
Pacat ca doamnele din listele cu "urate" nu pot raporta la nimeni...

Spor la vot in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui emag

Citat:

Nu pot sa cred! Pai daca e subiect de barfe si fiecare zice ce gandeste, care-i problema oare ca a scris ce crede?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, stralucesti si in inima mea!
Ziana - povestea nasterii

Mai pune mana si citeste regulamentul, ne.a jignit pe toate care am postat la acest topic! tzopisme, degradant, jena de jena noastra, etc. Atac direct la participante!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui emag

Citat:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, stralucesti si in inima mea!
Ziana - povestea nasterii

Mai pune mana si citeste regulamentul, ne.a jignit pe toate care am postat la acest topic! tzopisme, degradant, jena de jena noastra, etc. Atac direct la participante!

Monica

iar tu mai pune mana si citeste inca o data: topicul e degradant, votul e tzopism, MIE mi-e jena. nici un atac la persoana. topicul ramane in continuare degradant si penibil, bineinteles ca l-am raportat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mda....no comment, sunt de acord cu tine Conchita-ce aiurea ,sa te raporteze!
Mama da vad ca nu ati uitat sa faceti "rapoarte" ca pe vremea lui raposatu.

Mi-am rupt din timp si m-am uitat la pozele voastre ilustre,intr-adevar sunteti niste "frumuzeti" ,sper sa apara si Guestus pe aici,desi el sta doar la etaj la generale
mi se rupe palaria daca ma raportati

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Mda....no comment, sunt de acord cu tine Conchita-ce aiurea ,sa te raporteze!
Mama da vad ca nu ati uitat sa faceti "rapoarte" ca pe vremea lui raposatu.

Mi-am rupt din timp si m-am uitat la pozele voastre ilustre,intr-adevar sunteti niste "frumuzeti" ,sper sa apara si Guestus pe aici,desi el sta doar la etaj la generale
mi se rpe palaria daca ma raportati

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Ionica,
Exact aia faceam si eu - bagasem ochiul la pozele juriului, am abandonat repede - oricum "informatia" nu ma ajuta cu nimic

Citat:
mi se rupe palaria daca ma raportati

Din nou, minunata doamna, ! Subscriu!

maraki, multumesc pentru explicatie (destul de nervoasa mi s-a parut - explicatia, subliniez), asa ca m-am executat - am pus ochii si pe regulament (n-am pus mana, pentru ca nu il am si-n varianta printata), si pe mesajul conchitei - din nou. N-a fost atac la persoana/ persoane, ci la subiect.
In plus, daca conchita a zis ca ii e jena de jena cui jurizeaza, n-a atacat, ba din contra, s-a sacrificat - i-a fost jena pentru o "fapta" de care nu se face vinovata. Deci, bila alba, zic eu - daca tot se impart bile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Na , buna dimineata.
Conchita draga mea , "zopisme" de genul asta vezi si in America si in Canada , si in Franta , si in Togo.
Nu sunt un specific al tarii noastre .
NU stiu daca este cel mai penibil tinand cont ca e al 3-lea topic de genul asta
Nu stiu de ce ti se pare penibil ca spun care vedeta imi place si care nu.
Te pomenesti ca nu ar trebui sa avem gusturi si ar trebui sa ne cenzuram de teama sa nu jignim vreo feminista?
untem la subiectul de barfe , unde sau spun care imi place si care nu , sau scriu la fiecare topic ptiu , cat e de proasta sau ce sani lasati are , tot aia e .
Pana una alta multam de calificative , acum suntem si nesimtite , si proaste , si tzoape , si urate cele care am indraznit sa facem un top(Doamne fereste , sa nu intri vreodata pe FHM si alte reviste din intreaga lume care fac asa ceva)
Da , stiu , nu ai discutat despre noi ci despre topicMacar asuma-ti responsabilitatea , ca aici :

"um v-ar conveni voua sa deschida cineva un topic despre cele mai frumoase si cele mai urate dc-iste, plecand de la albumele personale? se crede vreuna dintre voi merituasa tare ca o fi zana zanelor cumva?"

"uite o eticheta si de la mine, pentru voi - va manifestati tipic romanesc, cu fitze de fitze, iar votarea asta e un tzopism de nedescris."

eu inteleg ca ni te adresezi noua , nu topicului. Ceea ce pare i logic , pt. ca daca nu raspundea nimeni la topic nu mai aveai de ce sa te minunezi. Dar poate sunt eu mai tzoapa asa , si nu inteleg subtilitatea.

Si din acelasi motiv, te intreb: ce diferenta este intre a spune ca cineva arata bine si cineva nu , respectiv intre a barfi o persoana la un topic?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput