Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

apropos de nasteri...voi ce v-ati gandit? naturala, epidurala sau cezariana?
eu sunt la prima sarcina si imi e frica rau sincer va spun de durere, sotul zice sa incercam cezariana, dar toti spun ca te recuperezi greu dupa cezariana...
voi ce ziceti?

6+

E relativa chestia asta cu recuperatul dupa cezariana. Eu am nascut prin cezariana, m-am recuperat extraordinar de repede, n-am avut absolut nicio problema. Sigur ca dupa ce trece efectul anesteziei, doare cateva ore, dar mi-au pus calmante in perfuzia si mi-a trecut. Deci as alege tot cezariana.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!

vikinga Felicitari! sa ai o sarcina usoara. Ca sa te trec pe lista imi tb sa imi spui : ultima menstruatie(UM)si data nasterii(DN), iar daca vrei sa trec si data nasterii a copiilor..le trec daca imi spui care sunt..daca nu, nu..
mcrissa multumim pt , tare buna e..
larisel m-am gandit de aseara (de cand am deschsi capitolul) sa scriu si fiecare capitol care se incheie, dar eram prea obosita, dar am facut acest lucru azi..multumesc mult.
Nyk0le imi pare rau ca a iesit testul negativ, probabil e prea dvm.. mai tarziu va iesi sigur pozitiv..

lillyka ai inceput sapt 7 dar nu ai terminat..nu e gresit nici daca scrii 6+, referitor la felul cum vei naste, eu am nascut-o pe Ioana natural si acum tot asa as opta..acum depinde si de copil daca se aseaza cu capul in jos, ca sa poti naste natural.

Am pus pe prima pagina, cum se deschide un nou capitol, in caz ca eu nu voi putea..sper sa va descurcati..

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Fetelor, legat de DENTIST, eu am fost la un detartraj saptamana asta si am intrebat exact cum sta treaba.
Mi s-a spus ca lucrarile dentare se pot face doar in 3 si 7 luni de sarcina. Inainte si dupa aceasta perioada este interzis. Doar in cazuri extreme - te doare de mori, poti merge, dar fara anestezie, fara radiografii.

Despre marea problema din familia mea: ieri mama nu mi-a zis un cuvant...am si evitat ce e drept, ceea ce e bine, sper sa se acomodeze cu ideea

Va pup pe toate si tineti-mi pumnii in continuare!!

5+

Rectific: avem voie la dentist doar INTRE lunile 3 si 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

buna
imi bag iar nasu pi la voi
da trebe sa-i spun lu sor´mea La multi aniiiiiiiiii!!!!sa fie iubita si fericitaaaaa!!!
adica lu simonette

va pup pe toatee..scuzati din nou deranjul

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Buna dimineata mai pe la pranz, ca deh, multa treaba la serviciu.

mami dulce, multumesc!

de calendarele alea de prezicere a sexului bebelusului, sunt doua tipuri: unul cu varsta mamei in momentul in care ramane insarcinata si al doilea cu varsta mamei la nasterea copilului. cica originalul (de la chinezi) este primul.

va pun si eu linkuri:

http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html

http://www.webwomb.com/chinesechart.htm

(gasiti si pe site-uri romanesti, chiar si pe desprecopii)

la mine se potriveste primul la fetita :)

LA MULTI ANI, Simonette! Tot ce iti doresti sa se indeplineasca!

vikinga, bine ai venit! a doua mamica curajoasa cu 3

lillyka, ai 6+. nu ai 7. sau daca vrei sa o iei inainte, zici ca esti in saptamana a7a dar ai 6 saptamani de sarcina. e ca si cu lunile.

larisel, si eu ca si tine. in afara de un test facut, inca nu am ajuns la niciun doctor.
eu am nascut natural si la fel voi face si acum daca cu ajutorul Domnului ajung cu bine si nu apar alte probleme.

andre_lina, in functie de problema, iti spune dentistul. in principiu ai voie (mai putin anumite tratamente)

Petra mamica de Alma (20.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ioanact Sunt foarte pretioase informatiile de la inceput, dar nu mi se pare chiar asa de usor, iti cam prinzi urechile.

Si cu celelate doua teste mi-au iesit tot diferit: cu primul fetitza si cu al doilea baietzel.

6+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

aylin, multi !!! N-am emoticon de sarit in sus de bucurie, ca tare-mi plac calendarele alea chinezesti! Amandoua mi-au nimerit fata si acum zic ca as urma sa am baiat. Asta desigur daca se lipeste luna asta, dupa cum planuim, nu daca s-a lipit deja. Eu sper sa-mi vina cm acum, am niste dureri surde in abdomenul inferior care sper ca asta vor sa spuna si pe urma, cand se pozitiveaza testul de ovulatieeee... continuarea o stiti. Si eu tot spre nastere naturala inclin, poate unde asa am nascut si prima data, plus ca am inteles ca ai sanse ca a doua oara sa fie chiar mai usor si mai repede.

Ioanact, multumim pentru indicatii, marturisesc ca si mie mi se pare destul de complicat. Dar daca o fi si-o fi sa nu fii prin preajma, cred ca o sa ne descurcam noi cumva.

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Io-s mai repezita uneori si n-am vazut decat cand am recitit mesajul lui aylin ca al doilea test se refera la varsta mamei la nastere... Ceea ce bineinteles ca schimba datele problemei si implicit, rezultatul testului. Eu inclin sa cred ca primul test e cel bun, ala care mi-a nimerit-o pe fii-mea si mi-a zis ca o sa am baiat acum. aylin, tie care test ti-a nimerit broscuta? Si ce ti-a prezis ca o sa ai acum?

happymum, tare asta cu gemenii. Dar mai stii...? Ai cazuri de gemeni in familie? Parca pe linie materna se mostenesc, nu mai stiu exact.

Mergi la inceput