Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Buna dimineata! Astazi dau si eu pentru cine are voie si apa plata cu lamaie la tot poporu! AM schimbat semnatura si avem 7 saptamani mari si late Speram sa o ducem tot asa pana la sfarsit. Cu greturile stau din ce in ce mai bine. Sunt zile la rand in care nu am deloc. In schimb am niste dureri de de abia pot dormi noaptea. In rest totul la fel... Ma bucur de zilele de vara si astept sa se coaca ciresul din curte. Am anuntat oficial ca ma mut sub el de saptmana viitoare
O zi frumoasa si pufoasa tuturor

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neataaa si de la mine!

Am inceput saptamana bine cu pozele Ioanei! E o domnisorica in toata regula, iar mami nu mai poate de fericire cu asa comoara, se vede de la o posta! Io zic sa nu mai faci testul ala de sarcina, e clar pentru toata lumea ca esti !

Multumim pentru cafea, Donna si felicitari pentru noua semnatura, tine-o tot asa! Ai cires in curte? Vai ce te invidiez... noroc ca nu sunt inca gravi. Promit oricum sa remediez situatia pana la sfarsitul lunii si poate tot pana atunci s-or gasi cirese si la noi in piata...

Beatrice, eu n-am auzit de test de sarcina fals pozitiv... doar fals negativ. Poate totusi e bebe, stiu si eu...?

larisel, sunt alaturi de tine si te inteleg perfect cu greturile, pe mine ma faceau sa ma simt mai bine jeleurile gen jelibon (eu luam haribo cu zmeura), le tineam in gura pana se topeau. Cu constipatia, am citit prospectul supozitoarelor cu glicerina si scrie ca se pot folosi in sarcina si alaptare, pentru mai multa siguranta intreaba si medicul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Ah Donna...nu vorbi de cirese! Deja am pofte de tot felul, bomboane cu lichior voiam de dimineata...teribil!

Va pup!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

Ramona bm .
Donna n multumim pt si FELICITARI! pt cele 7 sapt ..sa o tii tot asa pana la cele 40 de sapt. Apropo de cires si noi avem in curte cires..imi pare rau Andre lina nu vrem sa iti facem pofta .
Nik0le multumim in primul rand pt vizionarea pozelor si in al doilea rand pt faptul ca, consideri ca sunt si eu simt ca sunt, zic asta pt ca aseara cand m-am asezat in pat am simtit ceva greu in partea de jos..adica unde sta copilul..deci sunt .. Yuuupiiiii..oricum imi voi face testul sa am si dovada' si sa-l pastrez. Azi am facut 4 sapt.

Am schimbat si semnatura.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Ioanact, felicitari, ma bucur mult pentru tine! Sarcina usoara si sanatos iti doresc!

Edit ca am uitat sa va spun ce ma enervati cu ciresii vostri!

Mergi la inceput

Simo, imi pare rau ca esti consemnata la pat... sper sa se prinda bebe bine la loc! Profita sa te odihnesti nitel, oricum cred ca te iau baietii tai de proaspata, chiar cum te descurci cu amandoi, te ajuta cineva? Da-ne vesti bune cand apuci sa mai treci pe aici!

Mergi la inceput

Iertare!! N-am vrut sa va fac pofta! Daca va linisteste cu ceva, si eu stau si mor de pofta ca inca nu-i copt Care stati mai aproape spuneti, ca va primesc pe toate
ca sa va treaca!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinguin_roz spune:

Buna fetelor,
citesc in fiecare zi ce scrieti cu mare emotie si nu-mi vine sa cred ca ma pot numi si eu mamica de pufulet.
DN 19.03.1981; UM 04.04.2009; dpn 09.01.2010
In luna martie am facut o inseminare nereusita, iar in luna aprilie intrucat era Pastele doctorita nu mi-a facut inseminare ci doar tratamentul , asa ca am prestat de capul nostru. Si iata ca suntem in posesia a 5 teste foarte pozitive de imi vine sa la inramez.
pe 15 mai sunt programata la doctor. Mi-e f frica pentru ca am mai pierdut o sarcina acum 2 ani la 6 saptamani. Mi-e groaza de vreo oprire din evolutie... Voi ce simptome de sarcina aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Ioana, felicitari, rugaciunea ta a fost ascultata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pinguin_roz

Buna fetelor,
citesc in fiecare zi ce scrieti cu mare emotie si nu-mi vine sa cred ca ma pot numi si eu mamica de pufulet.
DN 19.03.1981; UM 04.04.2009; dpn 09.01.2010
In luna martie am facut o inseminare nereusita, iar in luna aprilie intrucat era Pastele doctorita nu mi-a facut inseminare ci doar tratamentul , asa ca am prestat de capul nostru. Si iata ca suntem in posesia a 5 teste foarte pozitive de imi vine sa la inramez.
pe 15 mai sunt programata la doctor. Mi-e f frica pentru ca am mai pierdut o sarcina acum 2 ani la 6 saptamani. Mi-e groaza de vreo oprire din evolutie... Voi ce simptome de sarcina aveti?

Felicitari si bine ai venit in odiseea pufuletilor Iti doresc o sarcina usoara, pe care s-o ducem impreuna pana la termen! Sa ai un bb sanatos si va bucurati de el! Si mai ceva, stressu' e cel mai daunator in sarcina! Linisteste-te si bucura-te de burtica

7+

Mergi la inceput