Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
mcrissa spune:
ce de gravidute au mai aparut
sarcini usoare si bebei sanatosi!
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
lillyka spune:
Larisel , felicitari pentru gemeni. Sa fie sanatosi si sa fie o fata si un baietel daca asa iti doresti.:) daca nu, cum iti doresti tu.
Felicitari Andre_lina pentru vizita la preot si inteleapta decizie pe care ai luat-o. Ma bucur ca si prietenul tau iti este alaturi. O sa vezi ca intr-un final si mama ta va fi alaturi de tine. E mai greu un pic pana se obisnuieste cu ideea, dar tot copilul ei esti si te va iubi si te va sustine. Noi suntem alaturi de tine cu tot sufletul.
Felicitari si celorlalte gravidutze cu 2 liniute.
Acuma vroiam si eu sa va mai intreb... sunteti careva constipate, cum se poate rezolva? ca mananc fructe, legume, supe...dar parca degeaba...sunt un pic disperata...si abia marti ajung la doctor.
In rest, pot sa zic ca nu mai suport nici un fel de miros parfum, cafea,tigara, mancare...orice adiere si mi se face greata, de varsat inca nu e cazul, dar cateodata imi e atat de greata de imi vine sa imi bag eu degetele...dar nu o fac. si sanii...ma dor...sper sa nu doara asa 9 luni ca nu stiu cu ce sa ma mai imbrac.
Voi ce simptome mai aveti?
6+
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 pai am inceput sa fac curat.in baie bla bla bla..si in asa hal ma dor sanii cand ma misc mai nu stiu cum si se misca sie i de moooooorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! si cateodata i'm feeling si greata............... Poze Visam si noi la un |
Fetelor, aveti grija cu produsele de curatzenie, sunt foarte periculoase orice produse chimice in primul trimestru dar mai ales in prima luna de sarcina!
6+asa incepe odiseea mea
larisel spune:
citat din mesajul lui bubu_bu buna seara fetele:)onitza imi pare rau.....nu te descuraja...poate dupa cm mai faci un test...sper sa fie bine nu stiu fetelor sunt eu paranoica dar eu o simt pe babuta mea ca se formeaza in burtica sper sa fie asa si sa nu ma insel....ma lamuriti va rog frumos daca de pe 25 ultima zi cm din 27 prestam si pe 19ar trebui sa vina cm...cam cand as putea incepe testele? rabdarea mamii ei ca tare lunga acum as face unul![]() |
Majoritatea tstelor de urina se pot face din prima zi de intarziere. Testul din sange (bhcg) se poate face dupa o saptamana de la ovulatie, adica teoretic daca ovulatia e la 14 zile de la cm, inseamna din a 3-a saptamana.
Ciclul menstrual se calculeaza din prima zi, nu dupa ce se termina.
Si inca ceva...aviz aspirantelor. Din cate am citit eu, nu e recomandat sa prestati
foarte des, ci la 2-3 zile in perioada fertila pt ca
sa aibe timp sa se refaca si sa fie puternici si rezistenti.
6+asa incepe odiseea mea
happymum spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Doula, multumesc pentru parere. Sper sa isi dea seama cat mai repede. Fetelor, vreau sa merg la inot in Bucuresti dar nu gasesc niciun bazin curat. Aveti vreo sugestie? ![]() |
sa te interesezi de niste tampoane speciale pentru gravide care sunt numai bune pentru inot. eu nu stiu prea multe de ele, dar am citit aici pe forum ce spunea o mamica... si anume ca ea folosea asa ceva.
ma bucur ca prietenului tau ii trece sperietura.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
larisel spune:
Va multumesc din suflet pt urari. Desi nu eram pregatita pt o asa veste (gemeni), intr-adevar fericirea e dubla, dar si raul si greatza e dubla. Efectiv mi-e rau non-stop si nu pot sa mananc decat prostii: covrigei, pufuleti, ciocolata etc. si nimic sanatos precum lactatele, fructele, legumele. Mi se intoarce stomacul pe dos numai cand le vad, de carne...nu mai zic
In plus sunt si destul de ingrijorata cu samburelul cel mai micutz, mai ales ca am citit pe net ca sarcina gemelara are un grad crescut de risc. Si am programare la ginecolog tocmai pe 21 mai...sper totusi sa nu avem probleme, deocamdata suntem bine slava Domnului.
andre_lina Si mie mi-a iesit diferit la cele 2 teste, poate vor fi si una si alta, mai stii?
simonette Stai cumintzica si cat mai mult in pat. Ma bucur ca sunteti bine, dar nu-i de glumit. 
ioanact Superbe pozele. Ioana e o scumpa si are niste ochisori albastri...mama-mama. O sa faca furori printre baietzei. Fii cu ochii in patru!
beatrice1982 Unde te-ai gandit sa faci laparo? Am fost si eu o vreme pe forum pe la aspirante si se vorbea despre un medic foarte bun in laparoscopii Tutunaru Dan de la Elias Bucuresti. Dar tot acolo am citit si ca in foarte multe cazuri de infertilitate de cuplu de vina ar fi spermograma sotzului. Ati facut asa ceva? Cum e?
lillyka Cu constipatia eu ma confrunt inca dinainte de sarcina. O mai rezolvam cu supozitoare cu glicerina. De cand sunt
n-am luat decat de vreo 2 ori dar ma cam mustra constiinta pt ca nu stiu daca e medicament admis in sarcina. Ca recomandari eu stiu de multe lichide ca ar usura situatia.
6+
asa incepe odiseea mea
Beatrice1982 spune:
larisel am facut tot ce se putea face......................
de la spermograma...........medicamente.doctori....saptemii....reflexoterapie.....naturiste...si la ultima HSG mi-a iesit o trompa infundata.una buna..............
apoi dumnezeu stie....
cert e ca niciodata nu am fost gravida.........si.........asta e.......
de cand m-am maritat din 2006 facem sex neprotejat..........
am ciclu neregulat..am facut si stimulare..tot degeaba.
spermograma.e 165 milioane si sunt si buni si mobili si tot ce le trebe........
problema e ca sunt de........laaaaa...... nu stiu 600 de km de bucuresti.in celalalt capat al romaniei.si voi merge la cluj.ca e mai aproape.............
in rest ma cam doare fiara....nu ma doare de obicei..si sunt balonataaaaaaaa.si mamanc tot felul de prostii ca imi trebuie.poate si de la aia fiara............temperatura azi dimineata a crescut..........sunt balonata......am o scurgere albicioasa.........deja de multisor, apoi mai vedem.....
mai vb maine seara dupa ce vin de la lucru......
p.s.
stiti ce am mancat azi?
branza de vaca cu castravete murat..............
in viatza mea nu am mancat asa ceva.......
noapte buna
sa aveti grija de brtici si la liniutzeeeee...
prima oara in viatza mea am vazut si eu luna trecuta un test de sarcina pozitiv....al meu, dar saracul era fals pozitiv..barza ..era.........![]()
Poze
Visam si noi la un
Ioanact spune:
Buna seara!
Multumim simonette
si larisel
ca ne-ati vizionat pozele (a m facut astazi, dar mai dureaza pana se uploadeaza)..aa apropo Larisel in primul rand..da, are ochii albastri si frumosi
si in al doilea rand, vad ca esti din CT, cand mai avem drum spre CT poate ne vom intalni
, facem schimb de nr. de tel. prin PM?
Fetelor de azi am avut si am crampe, o fi din cauza ca mi se mareste uterul - creste copilul?
Am si usoare stari de greata, nu prea am pofta de mancare..
Donna n
.
lillyka eu sunt constipata de vreo 2-3 sapt. si daca imi fac o
imi revin, dar a doua zi iar o i-au de la capat..
..asa am fost si la Ioana..si ma gandeam ce rau eee..
, dar la nastere si mai dureros..dar nu a fost chiar asa..decat contractiile erau dureroase, dar dupa aceia am nascut-o repede pe Ioana, in max 1 h..
Aaa..vb de sanii, pe mine nu ma dor, nici la sarcina cu Ioana nu m-au durut, doar se intaresc, parca asa avea lapte..de fapt se formeaza' laptele..
Beatrice1982 "prima oara in viatza mea am vazut si eu luna trecuta un test de sarcina pozitiv....al meu, dar saracul era fals pozitiv..barza ..era........., cum adica fals pozitiv???
Cat am scris eu mesajul s-au uploadat si pozele, continuarea de aici incepe.
Ma retrag si eu, noapte buna tuturor si somnic pufos.![]()
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Ramona_bm spune:
Neatza pufoaselor
-icila toate sa se prinda si de mine un pufulete ![]()
Beatrice1982 eu umblu la Dr. Sasaran de vreo 5 ani dar inainte am fost si la Roman. Chiar ultimul control la cabinetul dr. Roman l-a facut fiul dansului pentru ca el era ocupat cu ceva chiuretaje cred. Sincer si Sarasan si Roman(fiul) sunt OK dar eu ma simt mai in largul meu la cabinetul dr. Sasaran. Poate da DD si deja esti gravidutza ![]()
-ici tuturor si multa sanatate
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
Andre_lina spune:
Happymum, o sa ma interesez de tampoane, nu am auzit de ele, ce e drept. Insa marea mea problema este bazinul de inot...

si pe 19ar trebui sa vina cm...cam cand as putea incepe testele?