Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

serialbastre ma bucur ca te simti mai bine si faci bine ca nu te duci sa stai pe scaun stiu sigur ca statul pe scaun afecteaza colul asa ca azi stai intinsa in patut cat poti

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

maria si mie mi s-a parut ca bruscheaza bebe la alaptat si mi s-a ridicat tensiunea sunt constienta ca are experienta dar chiar trebuie sa ii ia capusorul asa cu nu stiu nu mi-a placut felul ei deloc

37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

hmmm ce liniste e azi in stup ce fac albinutzele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna dimineata dragutelor! Multumesc mult pentru aprecieri, clar si azi o sa fie o zi buna ca am inceput-o citind atatea complimente

Clody, Serialbastre ce matinale sunteti azi!

Clody imi pare tare rau ca te-a tinut Razvan in casa ieri, ce sa-i faci, asa sunt bebeii, tiranici Sper ca azi sa te simti mai bine.

Serialbastre si eu zic ca ar fi mai bine sa nu te duci sa stai pe scaun trei ore, mai ales dupa ziua de ieri...Un sa te simti mai bine...

Eu azi am program administrativ, astept sa vina baietii sa monteze usa de la viitoarea camera a lui bebe, dupa care ma duc sa comand draperiile si incerc sa ma mai vad cu vreo doi prieteni inainte sa plec.

Pupici, o zi minunata tuturor!

Alex 32+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata....ce matinale sunteti

dani3ella............e o scumpa pitica

ramonaiani...........oare la noi asa se face asa cu copilul,adica sa ti-l intorca pe toate partile ca sa vada daca e bine?

AlexsiMatei..........chiar ai avut o zi frumoasa,eu nici nu mai stiu de cand nu m-am mai intalnit la o cafea/ceai cu o prietenain oras.Sa sti ca in cazul tau e scuzabil daca trisezi..asa ca o sa castigi sigur

Clody...............esti o adevarata razboinica..dar tot haioasa

Serialbastre.......ma bucur ca te simti mai bine azi

P.S....Azi achimbam si noi semnatura36 de saptamana..

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

cris felicitari pentru noua semnatura da sunt xena - balenuta razboinica

alexsimatei sa fie cu spor ziua de azi si eu acum ma pregatesc de iesit sa imi iau prenatalul sa vedem cum ajung acolo si cum ma intorc va povestesc cred ca fac 3 ore asta in conditiile in care inainte terminam in maxim 3 sferturi de ora

sa va povestesc o faza : nu stiu ce au , poate si voua vi se intampla femei de varsta a 3 a se benocleaza la burtica de parca nu stiu ce ar vedea si mie mi se ridica asa parul in cap la priviri insistente

bunnn intr-una dintre plimbarile mele (de balenuta esuata) mergeam si eu cu viteza melcului cand vad o babuta care se propteste in fata mea zic bravo dupa ce ca de abia imi urmez cursul mai am si obstacole si fara sa zica nimic imi pune mana pe burtica (sa ii dau una nu alta) si zice "cand te gandesti ca eu am fost asa de 5 ori" ce????? pai bun si eu ce vina am????? da asta e am mers si eu mai departe dupa ce s-a gandit sa ma lase sa trec off asa oameni oricum dupa m-am amuzat si m-am gandit cine stie ce mai fac eu cand ajung ca ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

cristinica:ms de invitatie sa stii ca am sa vin sa-ti vad bbina aia dulce foc...ma bucur ca sunteti bine,ca papa si doarme suficient.va pupic si m sanatate.ms..sa stii ca abia astept si eu sa ma vad implinita total.
dani3lla:e draguta bbina....iti sta bine cu bb.mai ai putin si te vom vedea cu al tau in brate

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Abia astept, nu mai am rabdare.Cand o vad pe piticuta incep sa regret ca am lasat-o pe nasa prima
Sa va povestesc...nasa mea se chinuia de vreo 2 ani sa ramana insarcinata si in ciuda tuturor tratamentelor si analizelor nu a reusit decat dupa ce m-a cununat pe mine.Cred ca de la DD a fost pana la urma...Iar eu i-am promis ca voi ramane insarcinata odata cu ea asta ca sa nu o las singura prin parc ,asadar cand mi-a dat vestea m-am pus pe treaba fara protectie...nu am reusit in prima luna dar a doua oara nu am mai ratat si astfel o sa fie o duferenta de o luna intre bebeii nostri.Acum ma gandesc ca e foarte bine asa pt ca are timp sa prinda experienta pt momentul in care va trebui sa-l scoata din spital pe piticul meu

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cris felicitari pt semnatura
clody suna frumos balenuta razboinica ,mie imi spunea sotul crocodil obosit pt ca in ultima perioada mi-e tare somn dar dupa noaptea trecuta cand am facut eu o rostogolire in pat si i-am pus o mana fix in gat imi spune reptila ucigasa...cine sa-i mai inteleaga si pe barbatii astia.Eu i-am spus ca nu am avut intentii ucigase ci doar incercam sa-l pregatesc pentru cand va dormi fi'su in capul lui
Si apropo de babute...am iesit cu catica intr-o zi afara si pt ca ea este o imitatie de catel cu pretentii de pitbull si alearga dupa orice caine muuuult mai mare ca ea si pt ca tocmai se apropia unul am luat-o in brate sa nu fiu nevoita sa fug pt ca nu potA trecut o baba pe langa mine (pe care nu o cunosteam) si a inceput sa tipe de mi-a agitat si copilul "lasa cainele jos ca o sa iasa copilul paros"...nu am stiut ce replica sa-i dau si am zis doar..."asa si aveti ceva impotriva daca vreau sa-l fac rocker?"

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaela

Eu am fost plecata la Valea Doftanei de joi pana duminica, a fost superb, am stat la o casuta din lemn inconjurata numai de padure, am mers vreo 7 km pe drum forestier ca sa ajungem acolo, bineintele cu vreo 3 opriri ca nu prea ii convenea lui bebe.

ieri am fost la doctor, numai ca Filipescu era plecat la un congres si mi-a facut panala urma recoltarea din col asistenta lui si una dintre rezidente eco, pe care mai bine nu mi-o facea, nu mi-a spus nimic inafara de faptul ca bebe are 1800 gr, lucru care m-a speriat pt ca acum 3 saptamani avea 1615 gr si nu inteleg de ce a luat asa putin in greutate,

Frumoasa iesire, sa-ti fie de bine!

Copilul meu toata sarcina a fost mai mic cu o saptamana decat varsta sa, iar la saptamana 36 s-a rasturnat situatia- era cu o saptamana mai mare! Acum sunt speriata ca e prea mare- 3800g avea luni! Nu te mai consuma, ca poate si al tau i-a mai mult pe ultima 100 de metri! Si 1800g nu e putin, avand in vedere nr, de saptamani!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Clody..........ms.. mortala babuta cu"cand te gandesti ca eu am fost asa de 5 ori" .Si eu maine o sa trebuiasca neaparat sa ajung la medicul de familie ca sa iau prenatalul,si mi-e groaza ca am de mers o gramada..dar o iau pe mama ca sa ma remorcheze aunci cand raman in pana
Apropo de tanti astea de varsta a treia care se uita la burtoaiele noastre ca la masini straine..eu ma uit fix la ele si imediat isi intorc capulsi uite asa scap de ele,ca nici mie nu imi place

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput