Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Am vazut si eu filmuletzele. Ce sa zic - doctora stia ce face, de-aia il manevra asa pe copil.
Aici se face primul control la spital- la vreo 3-4 zile dupa nastere.
Buun! Vine un doctor tinerel, imi ia copilul, il despoaie si incepe sa il intoarca pe toate partile, sa il tina in toate pozitiile posibile si imposibile, ca la un moment dat am sarit cat colo sa pun mana pe copil sa nu cada . Doctorul mi-a zambit - eu m-am facut rosie si nu-mi mai gaseam in germana cuvintele sa ma scuz. El insa mi-a dat dreptate, mi-a zis ca am reactionat ca orice mamica ce-si vede puiul in primejdie, si asa sa fac si pe viitor (dar nu cand copilul e pe mana pediatrului).
Ideea era ca el trebuia sa verifice oasele, coloana vertebrala si sa testeze reflexele lui bebe. A reiesit ca avea labuta piciorului drept curbata in interior, mi-a aratat ce masaj sa fac si la nici 10 zile se indreptase.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

miruta:cum te-ai simtit azi,mai bn?

va pe toate si va doresc o noapte linistita si vise placute!

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Alessia bine ai venit!! Abia asteptam sa te vedem!

Ancy curaj si putere!

Ioana te inteleg cu botezul...eu am pregatit astazi o lista preliminara ca sa ne dam seama daca incapem unde am fi vrut sa facem. Am facut-o pe cat de scurta se poate (pe principiul "nu invitam decat oamenii de care suntem suficient de apropiati incat sa se supere rau daca nu ii invitam"), si am ajuns la 60...din care vreo 25 sunt rude...din care doar 4 din partea lui Matei Asa a fost si la nunta, ce sa-i faci, famelie mare

Eu azi am avut o zi de rasfat total: de dimineata m-am uitat la vreo 4 episoade de Scrubs (nu stiu daca stiti serialul, eu il ador!), dupa care am fost la cosmetica, m-am intors acasa pe jos in pas agale si m-am impiedicat din pura intamplare de un magazin de haine de gravide ffff misto (cu preturi pe masura din pacate...) si n-am rezistat sa nu imi iau niste blugi si un tricou (tricoul e genial, am incercat sa ii fac o poza dar nu se vad detaliile imprimeului si pe site nu il au), am ajuns acasa exact inainte sa inceapa ploaia si am terminat ziua mancand un desert supermisto la Hard Rock Cafe cu o prietena cu care nu ma mai vazusem de nu stiu cand. Foarte satisfacator!

Mi-am aranjat si lectiile intensive de germana incepand de luni, m-a distrat copios ca tipii mi-au trimis mailul de confirmare in germana - eu as zice ca e evident ca daca stiam suficienta germana incat sa ma corespondez cu ei pe mail nu ma inscriam la incepatori, nu ?! Noroc cu sotul poliglot...

Am vazut ca se discuta intens azi-dimineata de metode de revenire la formele pre-sarcina...eu m-am gandit sa ma inscriu la un cros de 10 km prin aprilie anul viitor si sa pun pariu cu Matei si finul nostru ca pot sa il alerg mai repede ca ei Hmmm, presupun ca metoda asta motivationala spune destul de multe despre personalitatea mea, nu? Asta e, cum zice Lily Allen intr-un cantec recent "everything's fine as long as I'm getting thinner" Probabil ca o sa pierd pariul oricum (cu exceptia cazului in care ei nu se pregatesc deloc) dar ma gandesc ca asa am sanse mai mari sa ma motivez sa fac sport, si avand in vedere ca n-am alergat vreodata mai mult de 5 km o sa presupuna si antrenament intens. Vom vedea ce se alege de aceste planuri marete post-bebe...

Inchei si eu romanul si fug la culcare, pupici tuturor!

Alex 32+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Uitasem!

Yioanna casa de piatra!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti in continuare pana la adanci batraneti!

Alex 32+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

AlexsiMatei..tare faza cu mailul in germana...Intr-adevar ai avut parte de o zi super..tin pumnii sa castigi pariul cu baietii..ma bazez pe tine,stiu ca esti ambitioasa!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

alexsimatei esti frumoasa foc! Pot sa te iau acasa?
oana du sa-ti traiasca Dan Alexandru, sa fiti sanatosi si fericiti!
dana mi este grozava mogaldeata ta! I'm in love!
miruta uau, ce vesti! sa stea bebelina cat mai mult in burtica!

34+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata burticute si mamici haideti la o

alexsimatei ai avut o zi plina as spune fata de a mea m-am imbracat cu ajutorul sotului ca nu ma pot apleca sunt o balenuta in deriva si cand sa ies pe usa ce zice razvan vrei sa pleci la plimbare lasa ca iti arat eu si m-am plimbat inapoi in casa ca m-a incovoiat cu loviturile jos de tot si aveam niste intepaturi mama mama asa ca home sweet home a scris pe mine

eu nu am putut sa mai dorm mi-e o foameeeeeeeeee ma duc sa il amagesc cu un mar pana la mancarea propriu-zisa

am dormit bine azi noapte dar cand stau pe o parte il simt cum migreaza si el adica se duce lin in jos si daca nu ii place imi trage cate una deci pana stam pe o parte avem o serie de negocieri suturi si suciri

ii spuneam lui cris ca face ce vrea din mine din burtica si nu stiu vad cu trecerea timpului si cu apropierea momentului devin din ce in ce mai posesiva in sensul ca daca da cineva peste mine din greseala sau din idiotenie ma agit de i-as frige una cu sete

cam atat ma duc sa pap marul si astept sa va treziti

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

gata l-am papat si am mai adaugat si niste napolitane

alexsimatei
acum m-am uitat si eu pe pozele tale esti superba cu buclele si cu roz si cu ochii straculitori ce mai se vede ca esti fericita

maria am vazut si pozicile tale avem burtica aproape la fel asa am si eu linia negruta e pana sus intre sani si la fel burtica o ia cand spre stanga cand spre dreapta frumoasa casuta lui bebe

uffffff nu mai am rabdare sa ne scrie ely cum a fost de abia astept sa vad si mai ales sa ii vad printesica

37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

ancy tu ce vesti ai ? mai esti acasa sau azi avem albinutza noua in stup?

carla sa ai o zi reusita azi parca spuneai ca e importanta nu? mai ales ca ai dormit ca o albinutza azi noapte asa ca azi tb sa faci miere nu? ce imaginatie am doamneee

a rasarit soarele si e tare frumos afara si ma duc sa fac cafeluta lui cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Aseara n-am mai avut probleme, am luat si un no-spa preventiv, dar am adormit tare greu. Imi era frica sa nu inceapa travaliu si eu sa nu-mi dau seama.
Acum ma simt bine, nu ma doare nimic, dar tot cu inima in gat sunt. Deseara aveam un curs la master, dar nu ma duc. Ma gandesc ca nu e ok sa stau teapana pe scaun 3 ore.
Mai ales ca sotul e la servici, mi-e asa urat.

Andreea 36+

Mergi la inceput