Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Miruta..fii optimista ca uite,incet,incet trec zilele si bebelina poate va mai sta un pic la caldurica!!Ma bucur ca ai terminat de pus la punct totul...ai grija de tine si cat mai putin efort,totul va fi bine!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

fetelor, ieri mi-am cumparat un soi de brau pe care-l poti purta si in sarcina si dupa ca sa ajuti burta sa se stranga.

Centura pt sustinut burtica in sarcina am luat-o si eu, din nefericire nu suport sa o port (ma strange si ma deranjeaza), dar am noroc ca nu-i burta asa mare ca sa atarne.

Dupa nastere a venit o fizioterapeuta la noi in salon si ne-a aratat cateva exercitii fizice ce trebuiesc facute pt retragerea burtii si revenirea organelor la pozitia initiala.
Dar cine stie, poate ajuta mult de tot si burtiera pe care o aveti voi .

Citat:
citat din mesajul lui philip
am zis ca nu mai cumpar nimic si tot m-a pacalit si azi. da' de-acum, gata.

Stii bancul ala studentesc cu "de maine m-apuc sa-nvat"?
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ioana:care este diferenta intre Jane si Chicco,ma refer aici la pernuta aceea pt bb?trebuie sa o comand si nu stiu care e mai eficienta si buna.uite aici si cea de la jane:http://reclama/products/278-perne_nou_nascuti/images-4328-jane_pernuta_nounascut_cu_paturica_hippo.mbs

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Iar m-am trezit cu noaptea in cap, dar ma bucur ca ma simt bine. Se pare ca sunt cea mai matinala astazi. Clody, unde esti ?!
Ieri am fost si am cumparat chestiile farmaceutice, scutece & altele. Astazi cred ca ma apuc de impachetat bagajelul... dar mi se par atat de multe ... parca ma mut.
Am luat Baneocin unguent pentru buric, dar am citit pe prospect ca este contraindicat copiilor sub 2 ani. Ce stiti despre asta ? Ma gandeam ca am retinut eu prost numele si am cumparat altceva ... Voi ce ati luat pentru buric?

Ayla21, am preluat stafeta! Multumim si ne mai auzim la scutece, pentru sfaturi si informatii.

Carla, ma bucur ca bebe e bine, imi pare rau ca stiu cat iti doreai sa nasti natural, dar important e sa fiti voi sanatoase.
Blue, felicitari pentru bebe grasunel. Tot ma intreb, a mea cat o fi mai luat in greutate ...
Miruta, ai grija de tine si ii mai optimista ... doar stii ca-i induci starea ta lui bebe.

Va urez o zi frumoasa tuturor si vreme buna sa puteti iesi la plimbarica!

Andreea 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

serialbastre sunt pe aici dar nu am o stare asa ca ieri hormonii astia
felicitari pt bagaj si al meu e voluminos chiar daca nu am pus chiar tot in el

vorbeati fetelor de alocatia pentru bebe de 200 ron de aia sunt trista mi s-au inecat corabiile aseara la stiri la protv boul de ministrul muncii a spus clar ca mamicile care vor beneficia de 85% din salariu nu vor lua cei 200 ron iar pe mine m-a daramat nu stiu cum ma voi descurca pt ca asa iau 670 ron adica cu 20 de ron mai mult ca salariul imi vine sa plang incontinuu nu stiu cum ne vom descurca cris cu salariu mai mic si eu....... e clar ca va fi un chin s-a dus si ultima speranta ma gandeam ca cu 8 ale mele se acopera reducerea de salariu a lui cris si astfel macar suntem ca inainte dar acum va fi mai greuuuuuuu

carla
felictari pt bebe ca s-a ingrasat si imi pare rau de cezariana

cam atat sunt asa de trista si ingrijorata

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Aoleu ... am incurcat-o cu banutii astia! Si pe mine m-ar afecta rau pierderea celor 200 de lei. Mai ales ca fara ei, ies sub 800 total. Pai mai bine, aleg 600+200 alocatia, ies mai bine. Ce nasol!
S-a si votat, e decizia finala ? Poate nu.

Andreea 36+

Mergi la inceput

serialbastre dar alegem noi? sau cand depunem dosarul se vede unde ne incadram iti dai seama eu pt 20 ron nu mai iau 200

37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

pai boul de ministrul muncii a spus ca s-a votat o data cu legea pt cei 85% numai ca s-a omis sa se precizeze dar ca a fost comunicat numai ca nu s-a insistat pe acest aspect pai logic cum sa se insiste daca sigur se spunea iesea cu scandal asa au luat ochii cu cei 85% si restul

sunt asa de ingrijorata doamneeeeeee asa eram noi doi dar acum ce ma fac si cu puiul cand eu vreau sa ii ofer ce e mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Clody, eu stiu ca poti alege tu, ori 600 RON, ori 85% din salariu. Cel putin asa scrie in ordonanta de urgenta.
Mari porci mai pot fi Incredibil...

Carmina 37+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetelor...
Miruta...........felicitari pentru cele 35 de saptamani

Am vazut si eu acuma la stiri ca mamicile care opteaza pentru 85% din salariu pot sa isi ia la revedere de la acocatia pentru copil.O tampeniesi ala un tampit.Se pare ca voi ramane cu doar 85%..alocatia lu' fi-mea s-a dus pe apa sambetei

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput