Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna burtici si mamici!
Sunt o mamicuta fericita de ghiocel de de martie-aprilie 2009.
Ni s-a nascut si ultimul ghiocel din buchetul odiseei, si cu bucurie, ne-am mutat la scutece.
De aici va predam stafeta, si va uram sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si rapide, si bebelusi sanatosi si necolicosi.
In incheiere va dedicam o povestire pt suflet de mama, cu care am inceput noi primul episod din viata de mamica:

Discutie intre doi embrioni
- Tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva... Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura...
- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras. Doar noi mancam prin cordonul ombilical... Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ayla21 multumim frumos! Sa aveti parte de copii necolicosi si sanatosi! Iar voua refacere rapida!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Carla...multumim ca ai intrat sa ne linistesti!Felicitari pt Larisa... pt vestile bune legste de ea si imi pare nespus de rau pt tine ... stiu cat de mult iti doreai sa nu fie cazul de cezariana...dar sunt sigura ca va fi bine!
Ayla... multumim mult pt tot... si o pupam si pe mandra ta mica...de fapt...acum a crescut
Fetele...eu ma pun in pat...la tv
Sa citesc maine numai de bine! Va

Ramona 34+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ayla, multumim mult, f frumoasa poveste.

philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ayla..multumim pt stafeta si pt poveste!!Multa sanatate voua si puilor vostri !!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Philipmerci de explicatii
Merci fetele de complimentedin pacate astia nu sunt prea incantati daca bb e grasunel...si uite asa cum ramas stressata..

NOI
Cristina 36 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna,fetele!
Nu am nascut inca doar ca nu prea am avut dispozitia necesara sa scriu.Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Eu mai am din cand in cand dureri ,contractii nedureroase atunci cand stau in picioare.Incerc sa stau mai mult in pat,azi am terminat si eu de calcat hainutele pisicutei mele(am uitat sa fac o poza sa vedeti si voi mai nou cum se calca stand pe canapea si cu masa de calcat in fata)si am finalizat bagajul,ma asteapta cuminte langa usa.Am reusit sa imi iau si trusa de epidurala(app..am vazut azi o emisiune pe antena 2 ,era invitat dr Ancar de la polizu,foarte multe lucruri interesante am aflat,zicea ca metoda cea mai buna de nastere e natural cu epidurala.)
Ayla,multumim mult.Bebei sanatosi va dorim si tot binele din lume.
Alinutza,caruciorul l-am luat de la carrefour,e marca bertoni,am dat 490ron.
Ma scuzati ca nu va nominalizez pe toate ,va pup si va urez o seara buna.

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Maine facem si noi 35 de saptamani.Am schimbat de acum semnatura ca sa-mi mai ridic un pic moralul.

Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

carla:ma bucur ca bbina ta a mai pus pe ea si ca sunteti bn aman2.Felicitari !!!
ayla:multumim! foarte nostima si emotiva in acelasi timp povestioara.Sa aveti parte de bb sanatosi si sa creasca mare mare,recuperare rapida voua!
miruta:hai fii optimista,eu sper sa nu ai nevoie de bagaj inca 3 saptam de acum in colo.Felicitari pt noua semnatura si bb sanatos si la termen.. trimit toate gandurile bune spre u.Va dulce

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna!

Carla bine ca e bine Larisa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David