Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

lauraaa dar tu pe unde esti azi ??? sper ca esti bine

mamicilor de albinutze ce ne mai povestiti de voi si de bebici?

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Hai sa va povestesc si eu una despre sotul meu,azi-noapte!!Nu stiu ce a visat,ca nu isi mai aminteste,dar l-am auzit vorbind in somn:

"Bine,mai lasa culorile alea si treci pe olita!"
Deja am ajuns departe cu educatia lui bebe..nici nu s-a nascut inca si deja avem stres cu olita..Saracu' sot..cred ca incepe sa aiba si el emotii mari,acum pe ultima suta de metri!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

sotul tau e i urma tare sa-l fi auzit pe al meu dupa ce am luat mobila pt dormitor si ii explicam eu ce o sa bag in ea si cum el ma intreaba "si cartile si caietele lu pustiu' unde le bagam?"Asa ca al meu a ajuns deja la scoala.M-am facut ca stau un pic pe ganduri si i-am zis "ba da stii ca ai dreptate ...da ,daca vine si el cu o fata acasa cum intra amandoi in patutul asta mic?"

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

nici nu puteai sa scoti o fraza mai funny! parca si vad ce fata a facut sotul tau!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN -http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelor...stiti ca eu am un catel si un avariu cu pesti care toata ziua huta-huta...ei bine,am si un motan.Numai ca de de cand am adus pestii ..trebuie sa fiu cu ochii pe matoi,ca vrea sa ma lasa cu ochii in soare si sa nu mai mananc frigarui de peste ca ii papa el sushi.Adineuri bagase labele in acvariu si teroriza fishii si cand vreau sa-i fac baita sa vezi ce frica ii e de apa de trebuie sa il tina doi si unul sa il clabuceasca

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

fetelor...stiti ca eu am un catel si un avariu cu pesti care toata ziua huta-huta...ei bine,am si un motan.Numai ca de de cand am adus pestii ..trebuie sa fiu cu ochii pe matoi,ca vrea sa ma lasa cu ochii in soare si sa nu mai mananc frigarui de peste ca ii papa el sushi.Adineuri bagase labele in acvariu si teroriza fishii si cand vreau sa-i fac baita sa vezi ce frica ii e de apa de trebuie sa il tina doi si unul sa il clabuceasca

36+MIRUNA-ALEXANDRA

Cumpara-i niste pestisori de plastic pt atunci cand ii faci baita..poate il momesti asa si nu ma e nevoie de o armata ca sa il spalati!!
Cu toate ca pana sa citesc pana la capat postarea,ma gandeam ca si motanul vrea huta-huta..

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

cris esti tare rau de tot bun deci pestii huta-huta , pisica vrea sa pape pestii si mai urmeaza catelul sa vrea sa pape motanul bunnnnnnnnnnn
prin analogie catelul mananca si pestii si motanul si ai 3 in 1

tu ai activitate nu gluma sa filmezi motanul cred ca e super haios cum baga el labuta la pescuit

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele ce faceti...cine mai urmeaza la rand sa nasca? sa incepem sa scoatem agitatele hihi
cris..tare rau faza cu motanelul...m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi
si eu am pestisori si un perush hihi...al meu cand ii mai dau drumul in weekend ca l-am sigilat la colivie sa se obisnuiasca cand va veni bebele ..asa si perushu meu sta la acvariu si vb cu ei cine stie ce le-o zice aa si se mai pune si deasupra la acvariu si isi baga ciocu inauntru sa bea apa hihi e funny numai k el cum e setila se cam uda

Anca..
37+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ela2001 imi pare rau ca te simti rau, sper sa treaca raceala repede!

annkkaa groaznic, de-a dreptul socant ce a mai patimit biata mamica!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN -http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ma bucur ca v-ati mai destinsdar cu motanul asta chiar e de groaza..ca eu l-am bagat in casa ca sa-i dau bobite sa papa nu sa imi haleasca pestii.Si apropo de "cutu papa pisi" ,bubulica e cu mult mai pitic decat motanul ,dar sa vedeti in ce hal il musca pe saracul Motzo de cate ori il prinde..ca atunci cand reuseste sa scape din coltii lu' bubulica arata ca dupa bombardament saracul..jupuit si balosit ..si catelul scuipa juma de ora blana pe care a castigato la "lupta"

36+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Cris_82 , mi-a ramas gandul la catelul tau , seamana atat de bine cu Soso al meu cand era mic...

36+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Vad ca povestiti de catei si pisici. Al meu "dulau" cand l-am primit era ceva mai mic de o palma ( acu are aproape 5 kg), eu am crezut ca e de plus prima data.Pe vremea aia pisica tocmai avea pisici mici si l-a infiat si pe caine... si sa-l vedeti pe Soso al meu cum raspundea la pis pis, manca si dormea numai cu pisici . Pisici au fost de atunci mai multe generatii dar el a ramas prieten bun cu pisica batrana, dar doamne fereste sa apara alta pisica prin curte ca o manaca cu zgarda cu tot
de asta toamna am si o catelusa, tot bichon, dar e obraznica rauuuu, se impaca bine cu pisica, dar in rets nu trece o zi sa nu faca vreo prostie si sa vezi ce mutra de nevinovata afiseaza de nici macar nu o poti certa.

36+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput