Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
ramonaiani...........oare la noi asa se face asa cu copilul,adica sa ti-l intorca pe toate partile ca sa vada daca e bine?

Din pacate n-am prea auzit sa se faca un control asa amanuntit. Am auzit insa de cazuri de clavicula dislocata in timpul nasterii (la unul din copii nascuti in odiseea Elizei) si trimis asa acasa, de-abia dupa 2 saptamani s-a descoperit suferinta copilului de catre pediatra .

Si inca o poveste amuzanta:
Doctorul care a cunsultat-o la spital - l-am luat ca medic pediatru, i-a facut tot un control asa amanuntit la 2 luni. Sotzul mi-era plecat in delegatie, asa ca mi-am chemat parintii din RO sa stea cu mine alea 10 zile.
Ma duc cu caruciorul cu fata si cu mama la pediatru,; acesta f politicos - in ciuda faptului ca mama nu bughisea nici o boaba de germana, o saluta si o invita in cabinet. Incepe examenul copilului - iar a tinut-o in toate pozitiile sa vada cum se arcuieste si cum isi mentine echilibrul. Ca atare, cand termina cu chinuitul, fata mea se supara si face un kk pe masa, si ajung ceva stropi si pe pantalonii lui nenea doctorul. Mama saraca intra in panica - doctorul incepe sa rada, asistenta vine sa-l ajute sa se stearga (moasa m-a linistit, cica i se intampla cel putin saptamanal cate un eveniment de-asta norocos). La sfarsit doctorul da mana cu mine, da mana cu mama, ne spune la revedere si ne ureaza toate cele bune pt copil.
Iesim afara - mama era rosie la fata si pana acasa a tinut-o una si buna: "Eliza, m-ai facut de rusine!" , si imi spune mie:
"pai daca erai in Ro, mai dadea doctorul mana cu bunica copilului??? Astepta plicul si gata ..."

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

mai jos am pus un link cu povestea unei mamici care a nascut de curand la Polizu. Daca aveti nervii tari cititi, daca nu .. mai bine pas...
sa ne ajute Dumnezeu sa nu dam peste asemenea oamneni!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322

pupici la toata lumea.

36+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dani3lla...ce simpatici sunteti!!
Ramonaiani..tare faza cu Eliza..
Ely..sper sa apari si pe la noi cu vesti si poze cu bebelina si mai ales cu detaliii despre nastere!!Ma bucur tare ca e asa cumintica,ca are mami destul laptic si ca papa bine printesa!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Alynta nu-ti fa griji, eu am o matusa ce are 3 copii si unul din ei a avut 4200 gr la nastere. Ea zice ca l-a nascut mai usor decat pe fratii lui care erau mai mici. nu depinde doar de greutatea lui bebe!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN -http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna ziua,mamicute si albinute!
atat de mult pot sa dorm in ultimul timp ca ma speriu de mn,nici in primul trimestru nu dormeam asa de mult.

ati fost f harnice azi ,asa ca merg sa va ajung din urma

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella.........si sotul tau a fost de acord ?

clody..............cred si eu ca dupa posturi asa longevive,orice e legat de "dansa"e bine venit.
ms..dar ma simt si arat ca moby dick esuata..si asa plaja e aproape

serialbastre.......al meu lucreaza de dimineta si pana fffffoarte tarziu..asa ca daca o sa mi se rupa apa zilele astea si il sun pe el primul..si apoi dupa o juma de ora chem si salvarea..tot salvarea o sa ma racoleze prima.Si nu ca ar fi el rau..dar cine stie pe unde are locatia in ziua aia.

ramonaiani..........super tare faza..dar tin sa-i dau dreptate mamei tale..cred ca daca ai fi fost la noi..situatia statea cu totul altfel

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

maria bunica.........ms.Daca sotul tau a ajuns la faza cu olita..eu zic ca e inca bine.Nu ne-ai vazut pe mine si pe al meu cum deja iesim la poarta ..eu cu matura si el cu bata(asa s-a exprimat) si gonim pretendentii lu' fi-sa (ce ..eu muncesc ca sa-si bage altii picioarele in munca mea?)

36+MIRUNA-ALEXANDRA

pai suntem relaxati in privinta asta..ca doar vom avea "golanoiul"care isi baga picioarele in munca altora..

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Bine zis Maria nu aveti de ce sa va faceti griji! hahaha

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN -http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

elyyyyyyyyyyyy esti rea cu noi eu adorm cu tine in gand si ma gandesc sa vezi ce ne povesteste ely acum si tu

intra si la noi si ne spune cate ceva

felicitari ca bebelina e cumintica si papacioasa si ca ai laptic

te asteptam cu mare interes

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

annkkaa..................asa e ,trebuie sa ai nervi de otel ca sa poti citi asa.Eu citisem mai demult si nu imi reveneam ..probabil de aceea am cerut eu transferul de morcovi la mine la poarta pentru cand voi naste.

36+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ramonaiani foarte tare faza a fost norocos in ziua aia trebuia sa joace la loto dar daca era in romania sigur erau grimaseeeeee o caruta din partea doctorului pe langa asteptarea "plicului" si te facea sa te simti ... ca asa stiu doctorii nostri dar faza e memorabila

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput