Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 9
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Asa, deci, Buna dimineata! Gigelica esti adorabila! Stiai, nu? Simona, eu as mai vrea, dar sa mi-l aduca barza. Felicitari lui Victor pt luare in greutate, si tie ca faci laptic bun. De o ora incerc sa scriu mesajul, pana il trimit sigur apar postari noi. Printesa mea are nazuri azi. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Buna dimineata, Soare!!!!
Pitonul e la tura doi de somn. S-a trezit scancitos, a papat laptic de la tzitzi si laptic muls de mami si dat cu bibi...si a adormit pe umar (cum il tin sa ragaie). Mai nou ii place pozitia asta la nebunie. Incerc sa il obisnuiesc sa doarma pe burta si cica asa se procedeaza...si apoi il las incet incet pe burta. Deocamdata, daca incerc sa il las de pe umar pe burta mea...incepe sa urle. Oare nu ii place burta mea?
Eu fug sa fac dush, sa ma bibilesc putin si apoi am de calcat un maldar de rufishoare de Piton, plus sa intind rufele pe care le-am spalat azi dimineata.
pentru Printesa Luana.
SimonaMami, sa stii ca si io ma bag la bebe, dar mai intai la numarul 2. Ar fi super sa ne sincronizam. Eu incep pregatirile pentru bebe 2 cand Victor va face 9-10 lunitze. Pana atunci tre s aimi fac curaj sa incep... Luni ma duc la dr si dupa aia vedem ce si cum. Tre sa il pun pe tati sa ma cucereasca.
Sper sa raman insarcinata normal si usor si rapid...de preferat cu o fetitza! Vedem noi ce s-a intamplat cu "motorul", daca si-a facut rodajul la Victor si sper sa nu mai fie necesar un FIV.
Am fugit la dush. Revin mai tarziu.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui petrean Simona..pai nu au cum sa-ti inregistreze inainte suspendarea contractului de munca...si tu sa mai primesti bani..e cam logic..dar nah...neuronul meu...cum e la plimbare mai tot timpul..in final mi-au inregistrat-o in 30..desi cu data de 1 mai mi s-a suspendat contr de munca Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
Io nu ziceam sa-mi dea si banii incepand cu data aia, dar sa-mi primeasca la inregistrare nenorocitu' de dosar, pentru ca oricum m-au anuntat senin ca dureaza cam 60 de zile de la primirea actelor si pana la prima plata, asa ca... speram sa-l primeasca macar mai din timp!
gigelica20 spune:
La multe lunitze, Cristian!
La multe lunitze, Maia Andreea!
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Va prezentam Fitze de fetitza rasfatzata Inainte:mi-e foame Dupa:sunt multumita Si acummi-e somn Mami evadeaza vreo ora daca doarme printesa. Desi as evada si eu in lumea viselor, am de rezolvat niste treburi prin oras. Pupici _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Printesa LUANA
Mami Ayla
rivali spune:
citat din mesajul lui SimonaMami[/i chiar seamana piticii tai! Doi scumpici! |
multumesc SimonaMami
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Buna dimineata, Soare!!!! Pitonul e la tura doi de somn. S-a trezit scancitos, a papat laptic de la tzitzi si laptic muls de mami si dat cu bibi...si a adormit pe umar (cum il tin sa ragaie). Mai nou ii place pozitia asta la nebunie. Incerc sa il obisnuiesc sa doarma pe burta si cica asa se procedeaza...si apoi il las incet incet pe burta. Deocamdata, daca incerc sa il las de pe umar pe burta mea...incepe sa urle. Oare nu ii place burta mea? Eu fug sa fac dush, sa ma bibilesc putin si apoi am de calcat un maldar de rufishoare de Piton, plus sa intind rufele pe care le-am spalat azi dimineata. pentru Printesa Luana. SimonaMami, sa stii ca si io ma bag la bebe, dar mai intai la numarul 2. Ar fi super sa ne sincronizam. Eu incep pregatirile pentru bebe 2 cand Victor va face 9-10 lunitze. Pana atunci tre s aimi fac curaj sa incep... Luni ma duc la dr si dupa aia vedem ce si cum. Tre sa il pun pe tati sa ma cucereasca. Sper sa raman insarcinata normal si usor si rapid...de preferat cu o fetitza! Vedem noi ce s-a intamplat cu "motorul", daca si-a facut rodajul la Victor si sper sa nu mai fie necesar un FIV. Am fugit la dush. Revin mai tarziu. Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) |
Lucia, mie pediatra mi-a interzis categoric sa culc motanul pe burta. Interzis strict, absolut si fara drept de replica.
Tu din ce motiv te chinui sa-l faci sa doarma pe burtica?
La noi regula (si la Eric si la Victor) este (ma rog, la Eric a fost. Acum doarme fix cum are chef, evident ): dupa masa culcat copilul NUMAI pe parti, nu pe spate, nu pe burta. Dupa macar o ora, poate fi lasat sa doarma pe spate, iar pe burtica, niciodata in primele luni.
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui gigelica20 SimonaMami, sa stii ca si io ma bag la bebe, dar mai intai la numarul 2. Ar fi super sa ne sincronizam. Eu incep pregatirile pentru bebe 2 cand Victor va face 9-10 lunitze. Pana atunci tre s aimi fac curaj sa incep... Luni ma duc la dr si dupa aia vedem ce si cum. Tre sa il pun pe tati sa ma cucereasca. Sper sa raman insarcinata normal si usor si rapid...de preferat cu o fetitza! Vedem noi ce s-a intamplat cu "motorul", daca si-a facut rodajul la Victor si sper sa nu mai fie necesar un FIV. |
io experienta numaru' 2 am reusit-o, dupa cum se poate vedea din semnatura. Mai sper la 3. Apoi punct, ligamente legate si pauza eterna la nascut!
De sincronizat, ar fi super. Ne-am regasi intr-o odisee si-am parcurge-o inca o data impreuna!
petrean spune:
Simona...pai eu am depus actele alaltaieri..si mi-au spus ca in iunie voi primi deja indemnizatiaoi fi eu pui de zmeu?asa am primit si la prima nastere..dupa o luna jumate mi-au intrat banii pe card(o luna jumate de la depunerea actelor)
eu ii culc pe ai mei pe burtica supravegheati...ca asa se linistesc uneori..si neonatologul mi-a recomandat asta si la Andrei...cred ca in lumea asta cati dr..atatea pareri....M-am socat sa vad ca Vlad isi intoarce capul dc sta pe burta de pe-o parte pe alta...si-l tine ridicat cateva secunde..dar a zis pediatra ca e normal pt copiii de 2 luni.
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
aris26 spune:
petran - mie nu mi se pare ca seamana deloc...sau am inebunit complet
vad ca vorbiti de proiecte noi de bb. ieri am fost la controlul de 6 sapt si cand m-a intrebat doctorul ce fac, i-am spus"mai m-am gandit" mai vreau unu a ras de mine si a zis sa nu glumesc ca mai are una ca mine care s-a chinuit de ia venit rau sa faca unu si acum la 3 luni de la nashtere e gravida iar asa ca i-am cerut rapid ceva pt protectie. am primit nishte pastile pe care trebuie sa le iau zilnic pana opresc alaptarea si dupa aia decidem impreuna intre pastile si sterilet. sincer mai vreau unu, dar nu stiu care e perioada optima intre ei. probabil ca o sa-mi spuna instinctul cand sunt pregatita pt nr.2
petrean spune:
Aris..poate asa ii vad eu ca seamana...stii cum e..fiecare cioara cu puiul ei
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE