Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

aris26 ce pastile ti-a dat?

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rivali - cerazette se numesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, gata eu ma topeeeeesc!!!!
puiul meu a inceput sa rada cu mine. nu grimasa aia de satisfactie pe care o facea pana acum in somn...nu, nu...zambeste constient. de obicei se distreaza cand il imit, el zice aga..eeee...zic si eu aga..eee si rade cu toata gura. mor mor mor!!! o sa ma dea la stiri, mama nebuna care si-a mancat copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

si mie tot cerazette mi-a dat. Inca nu am inceput sa le iau.

si bebe al meu a inceput sa rada si sa gangureasca putin

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

bestiocul meu cand e pe burtica se ridica pe manute si-si tine capul cateva secunde de la 3 saptamaniE precoc

aris, de la 6 sapt cik zambesc constient
abia astept, al meu are abia 4

Mami de Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da mai..si ai mei au ras duminica prima data..insa e asa ciudat..Catalin rade la Catalin(tatal)..iar Vlad la mine..invers nu vor
Si...cel la care ganguresc..cat de cat..e Andrei..pe care-l si urmaresc cu privirea...doar l-au auzit urland 9 luni din burtica

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

bestiocul meu cand e pe burtica se ridica pe manute si-si tine capul cateva secunde de la 3 saptamaniE precoc

Asa o pun si eu pe Luana pe burtica si se impinge in manute. Dar nu o las mult, doar cateva minute, si suptavegheata.
Gigelica, nu culca pitonul pe burtica, e risc de moarte subita, pune-l la florati cateva minute dar fi cu ochii pe el.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bun venit la scutece!

sper sa ramanem unite ca si pana acum, si sa avem parte de cat mai putine paruieli.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

da mai..si ai mei au ras duminica prima data..insa e asa ciudat..Catalin rade la Catalin(tatal)..iar Vlad la mine..invers nu vor
Si...cel la care ganguresc..cat de cat..e Andrei..pe care-l si urmaresc cu privirea...doar l-au auzit urland 9 luni din burtica

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Ce beton, fiecare cu parintele lui.
Si Luana il stie pe Claudiu, bine zici tu, ca l-a tot auzit de cand era in burtica. Vreau sa-l da pe Clau la ore de muzica, are o voce, dar cel mai cel e ca ii place sa cante, incontinu canta, si cand nu canta cantece vorbeste cantat. Si Luana cand il aude se chinuie si ea.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
si sa avem parte de cat mai putine paruieli.

Ha? Cine vrea paruieli?

_

Mergi la inceput