Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 10
rivali spune:
aris26 ce pastile ti-a dat?
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
aris26 spune:
fetelor, gata eu ma topeeeeesc!!!!

puiul meu a inceput sa rada cu mine. nu grimasa aia de satisfactie pe care o facea pana acum in somn...nu, nu...zambeste constient. de obicei se distreaza cand il imit, el zice aga..eeee...zic si eu aga..eee si rade cu toata gura. mor mor mor!!! o sa ma dea la stiri, mama nebuna care si-a mancat copilul
rivali spune:
si mie tot cerazette mi-a dat. Inca nu am inceput sa le iau.
si bebe al meu a inceput sa rada si sa gangureasca putin
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
lysbeth spune:
bestiocul meu cand e pe burtica se ridica pe manute si-si tine capul cateva secunde de la 3 saptamani
E precoc
aris, de la 6 sapt cik zambesc constient![]()
abia astept, al meu are abia 4
Mami de Damian Codrut Andrei
petrean spune:
da mai..si ai mei au ras duminica prima data..insa e asa ciudat..Catalin rade la Catalin(tatal)..iar Vlad la mine..invers nu vor

Si...cel la care ganguresc..cat de cat..e Andrei..pe care-l si urmaresc cu privirea...doar l-au auzit urland 9 luni din burtica![]()
![]()
Bogdana - mamica de 3 minuni
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth bestiocul meu cand e pe burtica se ridica pe manute si-si tine capul cateva secunde de la 3 saptamani E precoc |
Asa o pun si eu pe Luana pe burtica si se impinge in manute. Dar nu o las mult, doar cateva minute, si suptavegheata.
Gigelica, nu culca pitonul pe burtica, e risc de moarte subita, pune-l la florati cateva minute dar fi cu ochii pe el.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
m_monique spune:
bun venit la scutece!
sper sa ramanem unite ca si pana acum, si sa avem parte de cat mai putine paruieli.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean da mai..si ai mei au ras duminica prima data..insa e asa ciudat..Catalin rade la Catalin(tatal)..iar Vlad la mine..invers nu vor ![]() ![]() Si...cel la care ganguresc..cat de cat..e Andrei..pe care-l si urmaresc cu privirea...doar l-au auzit urland 9 luni din burtica Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Ce beton, fiecare cu parintele lui.

Si Luana il stie pe Claudiu, bine zici tu, ca l-a tot auzit de cand era in burtica. Vreau sa-l da pe Clau la ore de muzica, are o voce, dar cel mai cel e ca ii place sa cante, incontinu canta, si cand nu canta cantece vorbeste cantat. Si Luana cand il aude se chinuie si ea.

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui m_monique si sa avem parte de cat mai putine paruieli. |
Ha?
Cine vrea paruieli?
_