Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo, intreaba pediatra ta, orice medic poate comanda vaccinurile optionale prin cabinet si tu il platesti. Costa mai putin decat in orice farmacie (nu vorbesc de preturile alea socante de la Dona) si il primesc in conditii sigure.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rivali - nici eu inca. ieri am fost la control, dar sotul e cam racit inca...asa ca am amanat momentul cel mare. deshi vorba fetelor...nu stiu cand si cum o sa reushim.eu dupa episodul de plans din fiecare seara cad lata cu bb pe burta mea, cred ca trebuie sa trecem la activitati diurne. tot asa fara intrerupere le iei? eu m-am bucurat ca mi le-a dat asa pt ca inseamna ca nu o sa-mi vina ciclul cat alaptez, ceea ce inseamna dublu avantaj: 1- nu se reinstaleaza endometrioza care nu m-a lasat sa raman gravida atata timp si 2 - nu se stramba bb cand sunt eu pe stop si il alaptez(ca asa am auzit)

lysbeth - hihihi si al meu se ridica zici ca face flotari. si pe veritica isi tine capul dar imi e mie frica sa il las pt ca oboseste repede si in cade pe pieptul meu. pe burta reusheste uneori sa se si tarasca. copii astia sunt din ce in ce mai precoci. am auzit de fata unor cunostinte care merge in picioare(in tarc)la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Bine v-am gasit la scutece!
E asa frumos sa ai 2 puiuti la scutece!!!

multumim, Ayla

fetelor cu 3 bebei eu va admir, eu nu l-as face (n-o sa-l fac) pe al treilea (dpdv material, psihic etc) In schimb as lua-o oricand de la capat sa ii fac pe primii 2 :)
eu cred ca sunt altfel, nu dati cu parul, dar mie nu mi-a placut sa fiu insarcinata - la cat de rau mi-a fost, cu cat stres am stat, cu varicela etc la a doua sarcina, restrictii etc
si prefer bebeii peste 6 luni - cand putem socializa, putem sa ne jucam, mi se par mai putin sensibili, mai rezistenti...

Pana atunci ma joc cu Manuca si il rasfat pe Mihnea cel voinic (a luat deja 1kg de la nastere, 1kg+ de la scaderea fiziologica)

am si eu o sugestie - stiu ca nu am fost prea activa - cu serviciul, cu Manuca etc - dar ce mi se pare foarte practic la odiseea Manuelei este ca fiecare mamica are in semnatura data nasterii bebelusului - e mai usor cand vin intrebari, se relateaza ceva - poti sa vezi care este varsta puiului - importanta pentru primul an

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

se iau fara intrerupere,sunt 28 intr-o folie.
Mie dr mi-a zis ca in perioada asta este posibil sa ai sangerari neregulete ca cele menstruale ,in primele luni de administrare. Se pot intinde pe cateva zile 3-4

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Suntem la scutece?????????? OMG!!! Doamneee, cum trece timpul! Imi vine in minte sa ii multumesc lui DD pentru perioada asta frumoasa din vietile noastre, pentru bebele sanatos si frumos pe care mi l-a dat, pentru nasterea usoara, tati fericit de fetele lui si nu in ultimul rand pentru prieteniile pe care le-am legat aici. Cum zicea una dintre fete, hai sa ne ducem ghioceii la facultate impreuna!

Ayla, multumim pentru noua casuta!

Aris, daca tu consideri ca il vrei si ti-e util, nu ai de ce sa te stresezi de mine. Il trimit pe al meu cand vine de la munca sa intre la Oana (prietena mea) sa il ia si apoi chem curierul acasa si il trimit la adresa ta. So... easy to say, easy to do!

Fetelor, eu nu mai fac al 2-lea in mod cert! E asa de perfecta fetita mea ca nu pot baga repetir!

Pupici

Mami de Bris, 16.04.2009

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hai ca apuc si eu sa scriu, de citit tot mai reusesc, dar sa am o mana libera sa scriu...greu.
Imi permiteti sa ma lamentez nitel? Incep cu faptul ca ma dor toate: bratele, picioarele, spatele, umerii, cred ca si operatia. De o saptamana trag de o pacatoasa de mastita. Dr de la spital (ca am ajuns si acolo in disperare de cauza, era 1 mai, toate cabinetele inchise) mi-a dat in zgarcenia lui reteta pt numai 3 zile de antibiotic, insuficient dupa parerea mea. Azi merg la ginecoloaga mea si sper sa fie mai generoasa. De 2 saptamani mai iau si ceva pastile pe baza de hormoni care sa opreasca de tot lactatia (foarte eficiente din moment ce am facut mastita, nu?) si transpir ingrozitor dar in acelasi timp mi-e frig. Deci eu la momentul asta nu ma mai gandesc la al doilea, desi in sarcina tare cochetam cu ideea.

Noi avem tot felul de probleme estetice: una din urechile copilului se departeaza de cap si tot avem grija de ea, la spital am culcat copilul mai mult cu capul pe o parte si acum il stresam sa-l culcam invers ca sa aiba capul frumos, ne luptam cu cojitele de pe cap, nu-s multe dar ne dau de lucru. Dar marea noastra problema raman regurgitarile. Pana nu doarme profund nu-l pot pune jos ca regurgiteaza. Si nu doarme profund daca nu facem ture prin casa. Daca stam jos urla ingrozitor, cum te ridici cu el in aceeasi pozitie, tace. Abia imi tarasc noaptea picioarele. Nu mai vorbesc de pus copilul jos in perioadele in care e treaz (6 ore pe zi). Atata se agita pana ii vine laptele inapoi.

In rest toate-s bune

6 saptamani si 4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

SimonaMami eu nu ma inscriu la bb3. sotul meu nici nu vrea sa auda de asa ceva.
vad ca si victor al tau e tot la categoria grea.

Monnvas si pe mine lauzia dupa prima nastere ma terminase. acum, la runda a 2-a ma simt nesperat de bine. dupa prima nastere m-am confruntat si eu cu incontinenta urinara. dupa exercitii mi-a trecut. eu am nascut numai natural si grasani.

vazut si pozele cu gemenii lui petrean. ai si vreo poza in care sa fie unul langa celalalt?

am vazut si poze cu piticii lui rivali. chiar ca seamana.
ma uit si eu la ioana si parca seamana cu andrei . la fel de falcoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
2 - nu se stramba bb cand sunt eu pe stop si il alaptez(ca asa am auzit)

aris, vezi in prospect, s-ar putea sa ai sangerari, dar ciclu normal nu ai atata timp cat iei pilule, de orice fel ar fi. adica nu chiar, sa fie totusi contraceptive

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
si sa avem parte de cat mai putine paruieli.

Ha? Cine vrea paruieli?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

eu nu vreau paruieli. dar din experienta spun ca la un moment dat pot sa apara. aici nu e casnicie ci mai rau, ca suntem numai femei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:
citat din mesajul lui aris26
2 - nu se stramba bb cand sunt eu pe stop si il alaptez(ca asa am auzit)

aris, vezi in prospect, s-ar putea sa ai sangerari, dar ciclu normal nu ai atata timp cat iei pilule, de orice fel ar fi. adica nu chiar, sa fie totusi contraceptive

daca ai menstruatie si alaptezi e posibil sa planga ceva mai mult bb, dar nu e o regula.
mie la 5 luni dupa nasterea lui andrei mi-a venit menstruatia si luam pilule, si alaptam exclusiv.

Mergi la inceput