Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Noua nu ne-au dact Ca am intrebat si a zis ca din toamna o sa ne dea caci vara nu se da
Noi ne-am dorit mereu2 copii si am intarziat cu punerea in practica a planului deoarece am vrut ca Bogdan sa mearga singur sa fie cat de cat independent-nu as fi putut sa duc doi in brate-cat despre BB3 NU NU NU sunt si babeta in vara implinesc 37 de ani cand sa-l cresc si pe urmatorul??.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Pentru mamicile din dotare felicitari si multi -ici
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Va prezentam Fitze de fetitza rasfatzata Inainte:mi-e foame Dupa:sunt multumita Si acummi-e somn |
pentru fitzoasa si pt tine
PS: a ajuns rochita
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
petrean spune:
haideti sa va arat ce bine seamana Andrei cu Vlad...
Vlad si Andrei
Fata aia de om satisfacut si hranit a Luanei o au si ai mei..
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
rivali spune:
citat din mesajul lui Monnvas Voi ati ajuns pe formula fiindca a secat paraiasul sau n-a mai vrut puiul sa se mufeze si pace? Ca eu sufar de amandoua acum si ma chinui sa gasesc alte pacaleli si nu merge. Teea ta e cu putin mai mare decat piticul meu, cat mananca la o masa? Al meu cam de la Pasti mananca mai putin, daca pana atunci halea cam 100 ml de formula la o masa - si asta dupa san - acum mai mult de 80 nu ia, desi nici de la san nu mai ia mare branza (sau mare laptic, nah). Dr. mi-a zis ca ar trebui sa haleasca 120-150 ml la o masa si al meu nu vrea, dupa 80 maximum da biberonul afara cu limba. O fi din cauza ca i-am lasat tetina cea mai zgarcita? |
Monnvas si eu tot cam de amandoua sufar. Inca nu i-am dat formula (cu toate ca azinoapte m-am trezit de 4 ori sa pape).
Al meu papa max 110ml de la san.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
mihaelacg spune:
ayla
eu nu-s bruneta la origini....is cioara vopsita, dar nu-i bai ca pisi ii seamana lu tati, deci.....va fi bruneta
luana are niste falcute de toata frumusetea.creste atat de frumos....
fetelor, mie pediatra mi-a zis sa iau eu 10 zile gluconat de calciu si sa pap multa branzica de milka
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
pozici noi cu pisicuta mea frumoasa
fosta , acum mamica tare fericita
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui petrean haideti sa va arat ce bine seamana Andrei cu Vlad... Vlad si Andrei Fata aia de om satisfacut si hranit a Luanei o au si ai mei.. Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
he he mami, sa-ti traiasca minunile. Care zici ca e geaman cu cine?!? Chiar seamana intre ei picii, zici ca sunt ... gemeni de fotografie!
Eu am doi pici diferiti (brunet - Eric, cu muuult par si niste gene de-mi vine si acum sa i le fur!, versus blond - Victor, cu par, dar nu in cantitati industriale) insa daca faci abstractie de culoare de par... si mie mi se pare ca seamana, dar parca nu asa ca ai tai!
petrean spune:
Rivali tu ai spus ca depui actele pt cic cu 20 zile inainte de expirarea celor 126 zile?sau nu am retinut eu bine??Cum poti depune inainte..cand la ITM nu-ti inregistreaza decizia de suspendare a contarctului decat in ziua in care se suspenda..?sau la voi e altfel?Ca eu m-am certat cu ei
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
Simona..un lucru e cert..toti sunt ai meiiar Catalin are certitudinea ca unul(tizul lui)e al lui ca-i seamana leit..prietenii nostri mai fac misto si tot ii spun"in sfarsit ai si tu un copil al tau", ca restul sunt leiti mamei
POZE
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Am intrebat la sensi blue nu au,la farmacia Dona costa 314 ron. Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dodo, nici o problema, s-a facut!
Zi-mi si mie te rog, ce vaccin v-a recomandat pediatra? Noua ieri la control ne-a zis sa luam numai Rotarix, ca ea nu e de acord cu vaccinarea cu nu stiu ce alte vaccinuri la doua luni (cu exceptia celor obligatorii), si ca le-ar face in nu stiu ce faze, .... in fine... mai tarziu.
Sunt curioasa voi ce vaccinuri faceti fetelor la 2 luni?!
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Va prezentam Fitze de fetitza rasfatzata Inainte:mi-e foame Dupa:sunt multumita Si acummi-e somn Mami evadeaza vreo ora daca doarme printesa. Desi as evada si eu in lumea viselor, am de rezolvat niste treburi prin oras. Pupici _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
mami mami, o dulceata de printesa!
Pupacim mutrita fitzoasa!