Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Bogdana, tu ti-ai facut norma.
Monica, pt hemoroidul ala, daca e asa grav, du-te la dr, ca se poate agrava.
Sa stii...sau poate nu..apropo de asta..ti-am trimis un mail pe yahoo..cu patul ce zicea catalin ca urmeaza sa-l facem..deci..mai are ceva de gand?
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Bogdana, tu ti-ai facut norma.
Monica, pt hemoroidul ala, daca e asa grav, du-te la dr, ca se poate agrava.
Sa stii...sau poate nu..apropo de asta..ti-am trimis un mail pe yahoo..cu patul ce zicea catalin ca urmeaza sa-l facem..deci..mai are ceva de gand?
_

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Nu te superi, nu?
Acuma, daca tu mai vrei... de ce nu, ca faci copii tare faini.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mai..pai dc e asa..ma spuc pe facut si vandut...si apoi ma duc singura sa ma reclam la protectia copilului...halal asistent social sunt

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Simona, multumim!

Lysbeth mie mi-a zis dr. juma de fiola pe zi, dar dumnealui puiul nu inghite asa ceva (din jumatea aia scuipa cam jumate). Deci ramane sfertul calculat la kg. Poate de-aia ne-a si zis sa ii dam jumate

Millie, intrebari pt tine, daca nu te superi. Voi ati ajuns pe formula fiindca a secat paraiasul sau n-a mai vrut puiul sa se mufeze si pace? Ca eu sufar de amandoua acum si ma chinui sa gasesc alte pacaleli si nu merge. Teea ta e cu putin mai mare decat piticul meu, cat mananca la o masa? Al meu cam de la Pasti mananca mai putin, daca pana atunci halea cam 100 ml de formula la o masa - si asta dupa san - acum mai mult de 80 nu ia, desi nici de la san nu mai ia mare branza (sau mare laptic, nah). Dr. mi-a zis ca ar trebui sa haleasca 120-150 ml la o masa si al meu nu vrea, dupa 80 maximum da biberonul afara cu limba. O fi din cauza ca i-am lasat tetina cea mai zgarcita?

Fetelor, io va zic sincer ca ma voi gandi serios daca mai vreau bb2. Sarcina a fost OK, nasterea a fost OK, lauzia m-a terminat. Apropo, dintre cele cu nastere naturala, se mai confrunta vreuna cu incontinenta? Eu aseara... am scapat... fara sa tusesc/stranut. Nu mai spun ca de la hemoroid cam umplu WC-ul de sange. Natural am vrut, natura primesc!

Va si sa ne fim aproape si la scutece! Sincer, am inceput sa va visez noaptea

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

azi implinim 2 luni

Dupa ce l-am nascut pe Eric, am zis ca nu imi mai trebuie alt copil vreodata, desi toata viata mi-am dorit sa am 3. Sarcina a fost usoara si perfecta, nasterea un cosmar, lauzia ... cosmar doar in prima saptamana, apoi totul perfect. Nasterea + prima saptamana m-au facut ca 2 ani sa zic NO WAY!!!

Dupa 2 ani, am inceput sa simt lipsa. Si sa ma gandesc ca totusi o saptamana nu-i nici asa de rau, in plus... nasterea m-a facut mandra ca am reusit sa o duc la capat, sa rezist durerii, sa nu ma urc pe pereti. M-a facut intr-un fel mai puternica, mi-a dat senzatia ca mi-am depasit limitele, si ca pot trece peste orice durere, daca am trecut peste asta. Si uite-asa... incet incet, am inceput sa ma gandesc ca NO WAY is a MAIBY WAY.

De la Maiby la YES WAY n-a mai fost drum lung. Iar a doua sarcina + nastere + lauzie MULT mai usoare, asa ca de data asta mi-e clar ca mai vreau si pe al treilea, fara nici o ezitare.
Nu mai astept decat sa supravietuim crizei economice, ca sa am si posibilitatile de a-l creste pe micut...

Mama ce mult am scris! Pe scurt: da-ti putin timp sa depasesti greutatile lauziei si sa iti revii pe deplin, si... mai vorbim daca nu mai vrei inca unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pai cam asa e cu calciu gluconic: jumatate din jumatate l-a scuipat:| si asa am ajuns la doza recomandata
Deja ma enerveaza sistemul asta: pai ii pun picaturi pt conjunctivita, ii dau vigantol si acum si gluconat...Parca ar fi bolnav, Doamne fereste

Mami de Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Dodo-pui, nu stiam ca vaccinul trebuie sa stea la rece. Nu-mi trecuse prin cap. In acest caz este suficient sa-mi spui cat costa, si iti voi depune banii in cont, pe 20, la salariu, rugandu-te pe tine sa il cumperi singurica, astfel incat sa-l si poti baga rapid in frigider. E ok asa?

Am intrebat la sensi blue nu au,la farmacia Dona costa 314 ron.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Ooooooooooo!
BINE V-AM GASIT IN CASA NOUA!
Sa avem parte numai de vesti bune!
Multumim Ayla pentru tot ceea ce ai facut si ceea ce vei face pt Ghiocei.

Sper sa fiu si eu mai activa (d.p.d.v. al scrisului) in noua casa.

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va prezentam Fitze de fetitza rasfatzata

Inainte:mi-e foame
Dupa:sunt multumita
Si acummi-e somn

Mami evadeaza vreo ora daca doarme printesa. Desi as evada si eu in lumea viselor, am de rezolvat niste treburi prin oras.
Pupici

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Fetele am si eu o intrebare: mai e cineva care da bbului gluconat de calciu?Noua ne-a dat asa ceva si ne-a spus sa ii dam jumatate de fiola pe zi. Farmacista dupa ce ne-a dat fiolele ne-a spus sa-i dam o fiola pe zi in doua reprize. Acuma problema e ca fiola e imensa si nu cred ca trebuie data toata. Are 10 ml. Pe prospect scria ca se da pe kg corp si ar veni cam un sfert de fiola pe zi...Cineva greseste rau cu gluconatul asta.
Voi cum le-ati dat daca le-ati dat...?

si noua ne-a prescris medicul gluconat de calciu 5ml pe zi (1/2 de fiola)

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ce frumos, ca de acum ne sarbatorim bebelusii.
CRISTIAN SI MAYA ANDREEA,
pt fericitele mamici

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

pozici noi cu pisicuta mea frumoasa

fosta , acum mamica tare fericita

Mergi la inceput