Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simina, vezi ce harnice suntem ca mamicute? Sau avem acum atatea de povestit.
Am predat stafeta gravidutelor de mai-iunie si pana sa merg la somn, daca mai scrieti deschid si capitol nou, unde am sa completez si datele noi (anca si claudela)
Claudela bine ai venit in grup!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GAZA am avut si noi bubite, la noi cred ca de la lapte. Bb fiind agitat la san, scapa sanul, din san curgea laptic, eu ma grabeam sa i-l bag din nou in gura si il manjeam cu lapte de sus pana jos. I-au trecut dupa ce l-am sters dupa fiecare masa cu o discheta demachianta inmuiata in ser fiziologic si i-am dat cu crema de fata de la Mustela.

Cum adica sa nu ne mai dea alocatia? Eu am depus dosarul si mama imi zicea ca m-a vazut deja pe lista cu platile (sa zicem ca am o pila)

ARIS noi cu foehn-ul scapam de plansul de seara de mai bine de 2 saptamani, deci... mai tine!

Uffa, deja am ras un capitol!!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Pentru fetele amtoare de wrap, noi il folosim cu mare drag. Am fost si afara cu el dar si prin casa e super util cand ai treaba si bebe e smiorcait. Eu am reusit sa gatesc cu el la purtator fara probleme, mainile sunt libere.
A...sa nu uit...am tras ieri o sperietura, nu va doresc....era foarte agitat si l-am pus in wrap, apoi m-am apucat sa curat morcovi pt o supa. Am mai povestit cu el vreo 2-3 minute, m-am mai miscat si cand ma uit la el nici o miscare, mi se parea ca nici nu respira...il trag de manute....nimic...il pisc de nas...nimic. Am crezut ca lesin, nici nu stiu cum l-am extras si l-am pus pe canapea si de abia s-a trezit , cu un zambeeeeet pe toata fatza. era atat de relaxat, nu l-am mai vazut niciodata asa. De atunci de cate ori e nervos si il pun in wrap adoarme in 2 minute.

....pun pe picassa vreo 2 poze cu el....

Gaza ma bucur ca te-ai mai linistit. O sa treaca de la sine vei vedea. Noua ne-a zis ca in jurul saptamanii 5 e apogeul si apoi dispar. Cand am fost cu el arata saracul intr-un hal.. ca urzicat.... Eram aproape sigura ca nu imi vor recomanda nimic sa-i dau (ca asa sunt olandezii) dar macar sa stiu ce e...imi era teama de o dermatita atopica sau mai rau. Stai linistita ca va trece!

Dyana ce mai faci? Cum te mai simti cu sanul? S-a rezolvat? La mine e bine slava Domnului

Fetele care alapteaza, voi ce stiti de sport si sauna in timpul alaptarii. Am auzit ca acreste laptele...o fi adevarat? Eu tare as face ceva ca sunt ca o balena....nu ma recunosc.

Radu are 5 saptamani

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Apropos de zgomote care linistesc bebele.
La noi asul din manesca e aspiratorul - desi e mai zgommotos decat uscatorul. Se pare ca astea fac asa numitele "zgomote albe" care nu sperie bebeii. In schimb, daca fosmin o hartie tresare si se sperie (nu de fiecare data dar am patit-o)

Am descoperit chestia cu aspirtorul de cand cu batista bebelusului. Am obseravat ca se linistea brusc. Initial am crezut ca de la eliberarea nasucului e asa dar am dat drumu la aspirator si s-a linistit brusc.
La noi da rezultate de fiecare data dar dezavantajul e ca nu-l pot folosi la 2 noaptea, locuim la bloc.
Cu uscatorul n-am incercat dar e de retinut pentru orele tarzii...

http://community.webshots.com/user/Raaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOLUL 2

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Aris, maine iti trimit slingul. E foarte frumos, sper sa iti placa si tie, exact cum l-ai vazut si in poza. Il poti purta pe bebe pana cand va avea cam 9-10 kg. Ce e foarte ok la el este ca bebe sta destul de ferit in el dar, in acelasi timp are acces la toata privelistea... Imediat ce a plecat curierul, te anunt!

Apropos de slingul asta... Zilele trecute am fost in Selgros si aveam bebele in sling. La iesire, o doamna de la paza foaaarte autoritara (vorba Ilicai - o lamaie prefacuta in femeie) zice "domnisoara, ce-aveti in geanta?!". La care eu... "Copilul!". Se uita femeia socata la mine si zice... "Copilul?! Cum copilul?!". Ii arat, isi face cruce si zice "Pai... si sta bine acolo?!". Sotul venea din spate cu caruciorul si ii zice asa, ardeleneste "Apai, doamna, pe criza asta, ca sta bine, ca nu sta, de unde bani de carucior?!".
Ne-am distrat grozav! Ne si inchipuiam cum se va duce biata femeie acasa gandindu-se ca toate problemele ei sunt prea mici in comparatie cu ale unor parinti nevoiti sa isi care copilul in... "geanta".

Eu mi-am luat carucior de la Graco... ala Tour de Lux. Dar, in afara de landou, nu l-am folosit deloc pana acum. Mie super incomod insa cu slingul asta... imediat imi arunc puiuta in "geanta" si duse suntem

Sper ca v-am amuzat inainte de nani

Mami de Briseis care azi a facut 3 saptamani, 16.04.2009

gia

Mergi la inceput