Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao mamici!
N-am intrat de ieri si voi v-ati si mutat la scutece si ati scris si o gramada de pagini. N-am apucat sa citesc tot dar voi recupera.

Timi Paul are 4 luni si o sapt si e hranit numai cu formula de aceea pot sa-i incep diversificarea. Intradevar de la 6 luni se incepe diversificarea pt cei hraniti la san.

Ayla nu prea am avut timp sa intru pe mess, pt ca am fost intr-o continua miscare zilele astea. Iti dau un sms cand reusesc sa am mai mult timp sa-ti trimit si cateva poze de la botez.

Vorbeati de dormitul pe burta pai Paul nu doarme decat pe burta si noaptea si ziua. Cum il asez pe o parte sau pe spate in jumatate de ora se trezeste. Atata timp cat copilul isi ridica singur capul si si-l muta stanga dreapta nu vad nici o problema. Si in maternitate dormea destul de mult pe burta mai ales ca noi mai avem probleme si cu refluxul, care s-a diminuat deja considerabil Doamne ajuta!

Referitor la CIC actele se depun in termen de 60 de zile de la terminarea concediului prenatal/lauzie, cel putin asa e la noi. Eu mi-am depus azi actele si concediul meu s-a incheiat pe 30 aprilie. Prin iulie voi primi decizia si abia apoi banii pe care ii vom primi retroactiv. Asa ca 3luni cel putin zero lei . Pentru alocatie am depus actele in februarie si n-am primit pana acum nimic.

Pupici tuturor am plecat ca s-a trezit pisoiul

ZoRi mamica de Alexandru-Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

Am un msj de la Anca. L-am primit dimineata,dar acum am reusit sa intru

''Sunt fericita ca bb e bine si frumos si azi m-am ridicat singura in picioare! pt listuta, 3,700, 52 cm nota 10, 41 sapt, iesit in lumea mare pe 6 mai ora 11.15, nume Robert Adrian. Maine cred ca merg acasa, abia astept sa va povecu voi. Multam mult de tot, pup.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, e adevarat ca nu mai primim alocatia de 200 ron pt bb?
ca o primeste doar cine ia 600 ron indemnizatia?

noi nu am mai fost la med de fam, ne-a sunat asistenta sa mergem luni, ca azi nu este dr-ta.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

pozici noi cu pisicuta mea frumoasa

fosta , acum mamica tare fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am reusit in sfarsit sa pun poze si cu Gaza mea. Dati un ochi sa-mi vedeti mumusetea.

Mami de Gazii mica si frumoasa 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Nu stiam de ce nu va mai gasesc la mamici...V-ati mutat cu mic, cu mare la scutecele...Vreau si eu pe listuta voastra...Datele mele sunt:claudela, mami de Ana-Miruna, nascuta la 23 martie cu 3000 gr, 52 cm, scor apgar 10, nastere naturala cu epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Miha am vazut si eu acu la pro tv stirea nu stiam...oare cand or fi inventat-o si pe asta/ defapt cand au schimbat-o asa peste noapte mie mi-au primit dosarul pt alocatie...no coment
Ca la noi, la nimeni

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Bine v-am gasit!!!

Din pacate noi incepem noua odisee cu vesti proaste; Ariana e bolnavioara, are angina (rosu in gat) si a avut si temperatura. A fost dr de familie sa o vada si ia dat paracetamol supozitor si Amoxicilina nu prea sunt de acord cu antibioticele dar stiu ca dr nu i-ar daca numai daca ar fi absolut necesar. Este fff smiorcaita pt ca nu prea a dormit insa a fost f cuminte cand i-am dat medicamentele

Va pupam

purcelusa mea mica Ariana - 6 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, m-am gandit si eu sa ne mutam in baie cu cadita, cred ca vom face incercarea cat de curand; si mie cateodata mi se pare cam rece la 37 de grade apa dar bebelina mea cam plange cand o bagam in apa si nu-mi dau seama de ce

Astazi mi-a stranutat toata ziua temperatura nu are si nici nu tuseste, sper ca nu s-a racit
Stiu ca stranutul nu e semn de raceala dar pana acum nu era asa des, am pus ser in nasuc si sper sa fie bine, luni ar trebui sa facem vaccinul, noi am ales Pentaxim-ul

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Multumesc mult pt sfaturi fetelor! Ma ajuta mult sa stiu ca imi sunteti aproape iar sfaturile voastre si povestile din experienta voastra imi da curaj ca nu e dracu asa negru cum pare. Abia astept sa ne facem bine si sa vin sa ma plang la voi de alceva. Va pupic muult de totpe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine atunci cand o mai iau pe aratura. Ce club frumos avem ! Nu-mi vine sa cred cum am schimbat tema discutiilor parca ieri vorbeam de greturi si alte probleme de burtici. Am ajuns pana aici, sper sa ajungem impreuna si la etapa copilariei. puup

Aris ms situ ca ai mai scris de fumicid si chair am intrebat aici dar din pacate nu au auzit de asa ceva, o sa mai verific si la alte farmacii.
Manuela sa sti ca exact asa sunt cum ai descris tu si cele de pe fata si cele de pe corp si chiar ma gandeam ca cele de pe corp sa nu fie de la transpiratie ca am imbracat-o cam gros cand am plecat la Dr si in masina a fost ff cald. O sa verific mai pe seara la baita. Cu cele de pe fata sper sa se linisteasca ca nici mie nu-mi place sa o dau cu sapte mii de creme si prostii.

Mami de Gazii mica si frumoasa 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

wow....ati scris un capitol intreg de ieri pana acum!!!
Am de citit nu gluma!!!

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput