Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anculet, ai PM cu parola, desi poate ai primit-o deja.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Pitica mea are doua feluri de program noaptea, ori de la 22-23 pana la 6-7 ori de pe la 20.30-21 pana la 4 apoi pana la 8-9. Sunt foarte multumita, ca are doar 2 luni si chiar atunci cand se trezeste la 4 doar mananca 15-20 min si adoarme frumos fara nici un scancit. Ingrid, nu te stresa, chiar daca are pliu si a fost in poz pelvina nu inseamna ca are displazie. Cu picioarele flexate , incearca sa-i apropii genunchii. In general, daca au displazie un genunchi e mai sus decat celalalt. Dar inca o data, nu te stresa, mai ales ca-i si baiat.PozeIulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Multumesc, Iulia, dar stii cum e, daca mai tarziu va avea ceva si nu am facut nimic......, de aceea intreb in mai multe parti! Dar ai dreptate, daca ar fi fost ceva ar fi vazut doctorii!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Admirat poze de Miguel, Alexutu (mama ce de-a par are...) motan si pisoi. Scumpi toti.

Daiopri ca tot o pomeneai pe miere de cum se duce imbracata la ocean, eu va invidiez pe amandoua ca va duceti, punct.

Multumesc fetelor

Alinuk felicitari pentru "mama".

Micola bafta la medic. Sper sa te sustina in alaptare.

Anculet sa va fie de bine botezul

Daiopri lasa mama ca vor creste ei si vom dormi noi toata noaptea. Sanatosi sa fim toti. Spor la pregatiri si lasa depresia.

Despre dormitul ziua ... noi nu avem un program fix. Cand am stat la mama la curte a dormit aproape tot timpul. Acasa are zile cand doarme si zile cand abia leaga vreo 15 minute de somn. De mancat mananca tot la 2 ore ziua. Si sta cu ochii pe mine ca pe butelie. Sa nu cumva sa dispar din raza lui vizuala ca e bai. In schimb ii place sa stam la povesti. Si ii place melodia "o lume minunata".

Fetelor unde e IrinaC????????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ingrid si noi ne-am nascut cu 3160 si 51 cm si acum la 3 luni avem 6350 si 66 cm, dar nu ne-a marit doza de vitamina D3 si nici de calciu. Luam calciu 10 zile pe luna 5 ml si 2 picaturi de vitamina D3.Fetele ale caror copii dorm mult, se intampla asta de curand sau dintotdeauna??Eu va las acum ca ma duc la somnic Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Bebelusi, 5 ml Ca/zi timp de 10 zile /luna pana la 1 an?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Vad ca multi bebei dorm noaptea! Eu nici nu ma mai gandesc cand va veni ziua aia! Ma bucur totusi ca nu mai trebuie sa stau treaza doua ore la un alaptat de noapte, il rezolv in 15-45 minute! Deci, avem 3 reprize de alaptat pe noapte de cate 5-10 minute, mai dureaza ragaitul pana la 15-45 minute, dar nu ma vait, la inceput nu dormea toata noapte de colici, deci e bine.
Ziua sta tot pe la titi si parca nu-i mai ajunge, nu stiu ce sa fac, sa-i dau formula sa mai astept? Il mai pacalesc cu ceai, ca n-am ce face, urla cand se termina titile. Tot sper ca punandu-l la titi se va produce mai mult lapte, dar de vreo cateva zile 3-4 nici o schimbare.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

asa mi de somn de nu mai pot, desi al meu e un ingeras, doarme de la 9 la 6, apoi papa, apoi doarme pana la 8. da eu nu am deloc energie. cred ca o sa iau ceva vitamnine.

imi ziceti si mie parola noua de la mail pls, ca vreau sa vad poze de bebei frumosi

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Salut mamici si licurici.....La multi ani tuturor care astazi implinesc lunite....sa va traiasca sanatosi! Fetele care va dorm copii asa mult va invidiez!Edy inca se mai trezeste de 3-4 ori pe noapte!Cat despre somnul de zii depinde....daca e cald si iesim afara dormim mai mult dc nu iesim in acas doarme cam 4-5 reprize de cate o jumatate de ora 45 min..........O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Dark, tarziu la noi inseamna ora 10.30-11.00. Daca adoarme mai devreme, s-a intamplat si pe la 8 (n-am reusit sa-l trezesc ptr baie si nu l-am mai chinuit), dimineata s-a trezit pe la 4...si nu mi-a convenit

Neata!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata buna!

Jupanul s-a trezit, a papat si acu' nu mai are chef de somn ... sau mai degraba are (caci casca de i se rup falcile) da' rezista eroic. In cos nu vrea, in pat langa mine nu vrea... si mi-a si pus pisicile pe cap, ca madamele s-au prins ca se da desteptarea si mi-au cerut vehement micul dejun.
L-am pus in bouncer si mi-am luat si o patura - daca adoarme ma intind si eu pe canapea.

Chiar, pe unde e Irina, ca nu a mai intrat de 2-3 zile?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Edit: deja a adormit jupanul in bouncer Poate reusesc sa mai dorm si eu o tura "langa" el

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid, Daiopri, noi iar ne-am trezit azi noapte la 3 apoi la 5.30 si apoi la 8.30. Pe noi ne invidiati cand eram mici ca ne trezeam doar o data pe noapte. E drept ca papa si apoi doarme, dar eu sunt terminata cuy atatea treziri.

Ziua programul e asa: de la 6 - 7 dimineata este tot un ras si un zambet pe la 11 papa si doarme vreo ora, apoi ne jucam, pe la 1-2 doarme iar o ora - doua si de pe la 5 sta treaz pana la 9-10 la baita. Daca iesim afara de la 11 la 5 doarme mereu doar cu o pauza de masa.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput