Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
iuliacris spune:
Micola, ce frumos e Alexutu cu ochii lui ca murele
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
micola spune:
Buna seara
Ssper ca nu ne-ati uitat , am lipsit zilele astea, am avut iar martisor in piept, chiar daca eu ii tot spun ca e luna mai...Cred ca trece printr-un puseu de crestere, puiul mamii scump.
Am pus poze pe mailul comun.
Tieti-mi pumnii maine la 12 avem programare la DR Nr 2...Sper sa nu ma ia si ala cu completarea si cu diversificarea, ca aici intra si sotul si nu mai scap de gura lui...
citesc din urma si revin
Cadia ai PM
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
Anculet spune:
Buna seara!
Revin dupa o lunga absenta,n-am apucat sa citesc mare lucru,dar sper ca sunteti bine toate .
Noi am avut botezul sambata trecuta pe 2 mai, si pot sa spun ca Alexandra s-a comportat minunat,n-a plans deloc cand a bagat-o in cazan,n-a plans nici la dezbracat nici la imbracat,desi acasa e show cand fac aceste lucruri.
Tocmai citeam ca discutati ds echografiile de sold;imi daduse trimitere sa-i fac doar pt o verificare,desi pediatra o consulta cu mare atentie,si am facut-o astazi,iar reultatele sunt bune,n-are nicio problema.
Si culmea,si ea are pe piciorusul drept o cuta foarte mare si adanca,iar pe stangul una abia vizbila,deci nu va luati dupa cutele picioarelor,cum ca ar fi o problema.
In rest pt ca tati are concediu,batem parcurile in lung si-n lat zilnic.Deja papa la 4h ziua,iar noaptea de la 22.30 doarme pana la 6 dimineata neintrerupt,colicii s-au dus cred ca de o luna,gangureste,rade,zambeste...e foarteee frumoasa perioada asta.
Sa-mi trimiteti si mie,va rog,parola noua si adresa de mail,pt ca am uitat-o iar ...ca sa mai studiez si eu copii frumosi.
Maine mergem la controlul de 3 luni,si am uitat sa va spun ca deja ii dau apa ziua cam 3 lingurite,si o bea fara probleme,si nu sunt impotriva inceperii diversificarii,pt ca am un copil foarte mancacios si zau ca sunt mandra cand vad cat papa lapticul cu atata pofta.S-a mirat si preotul si chiar si doctorita de la echo,cat de grasuta e.
Va doresc o noapte linisita,si intru maine sa va spun ce-am facut la control.
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
Selene_Bunny spune:
Bai, fetelor, ce va invidiez, ca puteti sta afara atata vreme cu piticii... Eu nu ies cu Daria nicaieri, doar in curtea casei, pentru ca nu pot, in carucior nu sta, si cu marsupiul imi este deja greu...
Asa ca nu stam afara decat maximum o ora, impartita in doua, o jumatate dimineata, si o jumatate dupa-masa...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
lisa79 spune:
iulia,asaface si Anuta mea cu somnul...ca iti vine sa o mananci nu alta!
Ana a inceput sa doarma bine de pe la 1 luna,cand si-a elimat masa de 12 si masa de 2 dupa alta 2 sapt. prima data cand s-a trezit la 4,m-am ridicat eu sa vad daca mai sufla ca nu zicea nik.papa 5 min si somn la loc pana dimineata.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Daiopri spune:
Ca tot e vorba de copii care dorm, trebuie sa apar si eu
Asa, cum zicea cineva nici eu nu pot sa il tin mai tarziu de 8,30 cu baia. Apoi somn imediat, si trezirea ceas 12-1, 3, si 5-6
Nu-i asa ca sunteti invidioase?
Ca sa spulber orice mit, nu tine nici cu laptele praf. Dar.... surpriza azi noapte s-a trezit doar la 4 si ceva
Nu stiam ce e cu mine In rest ca si Aalina, dimineata devreme ne trezim, ca deh, multe is de facut intr-o zi
Dar nu ma mai vait, ca se poate si mai rau.
Si noi crestem frumos si devine din ce in ce mai zglobiu.
Radem vorbim, nici nu pot sa il sterg sub gusita ca rade de mama focului.
Am trimis ceva poze (ca sa vezi Miere draga de ce ma nervezi tu pe mine)
Eu sunt ok cu DD inainte. IrinaC, nu am zis rezultatul ca nu e de bine
Aalina frumos costum. Eu nu am forta si nervii necesari sa ma ocup de prea multe, asa ca adun si eu ce gasesc
Dark, pot sa il trimit pe sotul meu la sotul tau?Pai ar fi fost si cazul sa te lasi ca ii stricai firma
Ne-am distrat cu ziua motanului si acum astept sa termin si cu botezul dupa care pot cadea in depresie ca nu mai plec acasa.
Oricum incerc sa vad daca poate veni sora mea sa avem ceva fun vara asta (asta daca se mai incalzeste si pe aici).
Miere felicitari!!
Am vazut poze frumoase cu licurici si mamici pe masura.
sa traim cu totii! (si bine)
Aveti grija de voi si bbei
rein spune:
Am vazut programul de somn din timpul noptii.
Acum vreau sa va intreb legat de somnul de peste zi: cam cat dorm bebeii vostri?
Stiu ca in perioada asta trebuie sa doarma 12-14 ore.
Calin are orele cam asa: pana la 17.00 mananca la 4 ore si mai stam cate juma' de ora de vorbe dupa masa, 17-22 e treaz permanent si gangureste, scartaie, baita masaj, papa, apoi iar somn pana pe la 5-6.
Practic 3 sferturi din zi mananca si doarme.
miereamara spune:
Ehe, cu dormitul ziua mai putin:))
Doarme de pe la 10-11 maxim o ora, apoi dupa amiaza inca doua ore si seara cateodata de la 8-9 inca o ora, doua.
Offf, tocmai am primit email ca trebuie sa merg sa schimb ceva la teza. Era prea frumos sa cred ca am scapat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
iuliacris spune:
Lasa, Miere, ca a trecut greul, esti ca si scapata oricum...
Poze
iuliacris spune:
Anculet, bine ai revenit, sa-ti traiasca micuta crestina! S-a tot discutat aici de diversificare, ca e bine sa se inceapa la 4 luni pt. cei hraniti formula/mixt si la 6 cei alaptati. Acum bineinteles ca fiecare face cum vrea cu copilul lui, dar daca e mancacios si accepta orice asta nu inseamna ca stomacelul lui e pregatit. Chiar ieri am primit un pliant de la doctor in care scria ca bebeii hraniti cu formula sau la san nu au nevoie nici de apa decat daca e foarte cald si nu e aer conditionat. N-am vrut sa deschid din nou polemica, cum am mai zis fiecare face cum vrea. Sa ne mai pui pozici cu frumumusica ta.
Poze