Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
CADIA spune:
Seara buna fetelor!!!!
Va mai aduceti aminte de mine????
Intru si eu repejor caci face tati masaj la fata si apoi merg sa ajut la baitza, adica s-o spal pe Clara pe cap, ca in rest tot tati se ocupa.
Suntem bine dar tot timpul stam afara, urcam in casa doar pentru a papa. La bilantul de 3 luni dsoara s-a prezentat cu 6000g si 62cm.
Avem fata mare.
In ceea ce priveste dormitul dansa il intalneste pe Mos Ene, neintrerupt, de la 22-22:30 pana dimineatza la 7:30-8:00.
Acum suntem in pregatiri ca sambata avem botez cu 90 de invitati.
Pupici multi tuturor.
Am fugit.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
lisa79 spune:
cadia,inca un licurici care doarme frumos
sper la pregatiri pt botez fetelor
am gasit asta:http://www.wholesomebabyfood.com/readyforsolids.htm
e interesant site-ul
pe toate
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Cred ca si noi suntem campioni la somnik. Sabinutza adoarme pe la ora 8.30 maxim 9.00, apoi o trezesc eu pt ultima masa la ora 24.00 dar papa dormind si pana la ora 8.00 dimineata nu aud nici pis |
idem idem..si la noi Andu acelasi program
aaaaa si sunt tare fericita
azi a zis de doua ori clar si raspicat mmma - mmma
ma-ma...e drept ca ii era fomica, dar a zis clar ..pana acum mai zicea mmam
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ingrid70 spune:
Multumesc pentru urari, dragele mele si LMA tuturor licuricilor care implinesc astazi lunite sau saptamani, sau nu.Lisa, foarte frumoasa biserica si voi la fel, de bebelus nu mai vorbesc! Toti bebelusii sunt nemaipomeniti!Poze de botez f frumoase si bebelusi minunati! Am inceput ieri acest mesaj si abia azi reusesc sa-l trimit.Bebele meu nu mai vrea sa stea deloc la orizontala, numai in brate si, daca se poate, doar afara.Am fost azi cu el la pediatru si ne-a zis sa-i dam 5 picaturi de Vigantol/zi si o pastila de calciu lactic/3zile pana la 1 an. La vara doar 4 picaturi de Vigantol/zi. A zis ca a crescut f repede de la 3100 si 51 cm la 7 kg si 63 cm si are si fontanela mare.
IrinaC tu ce zici, nu e cam mult Vigantol? Si calciu nu e prea mult pana la 1 an?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
ingrid70 spune:
NU mai apuc sa scriu si nici sa postez ca lumea. Am vazut ca si alti bebici au primit calciu si D3, dar de ce oare sa-i dau pana la 1 an?Si bebele meu are un pliu in plus la un piciorus si e primul copil si sarcina a fost pelvina si tot timpul am intrebat-o pe doc de fam si pe cei doi pediatri care l-au vazut daca are displazie de sold si au zis ca nu si nu m-au trimis la raze.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
bebelusi spune:
Ingrid si noi ne-am nascut cu 3160 si 51 cm si acum la 3 luni avem 6350 si 66 cm, dar nu ne-a marit doza de vitamina D3 si nici de calciu. Luam calciu 10 zile pe luna 5 ml si 2 picaturi de vitamina D3.
Fetele ale caror copii dorm mult, se intampla asta de curand sau dintotdeauna??
Eu va las acum ca ma duc la somnic
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Patricia, al meu doarme asa de la 6-7 saptamani.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
CADIA spune:
bebelusi, clara doarme asa cam de pe la 2 luni si-un pic.
fetelor dati-mi si mie va rog user si parola cont comun, ca in sfarsit functioneaza si la mine Gmail-ul.
va pupicesc, noapte buna!
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
iuliacris spune:
Pitica mea are doua feluri de program noaptea, ori de la 22-23 pana la 6-7 ori de pe la 20.30-21 pana la 4 apoi pana la 8-9. Sunt foarte multumita, ca are doar 2 luni si chiar atunci cand se trezeste la 4 doar mananca 15-20 min si adoarme frumos fara nici un scancit.
Ingrid, nu te stresa, chiar daca are pliu si a fost in poz pelvina nu inseamna ca are displazie. Cu picioarele flexate , incearca sa-i apropii genunchii. In general, daca au displazie un genunchi e mai sus decat celalalt. Dar inca o data, nu te stresa, mai ales ca-i si baiat.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Cadia, ai PM. Felicitari pentru Clara, a crescut tare frumos.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)