*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (48)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Votat! bafta!

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Dragi mamici.. ne puteti da si noua un vot?
Multumiri anticipate. Vapup
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu pic de oboseala si mai am o groaza de treaba. Azi am fost la Prenatal si i-am luat o groaza de hainute. aveau reduceri 60%, fata de 40%cat aveau sapt trecuta cd am mai luat o tura de haine .
Am facut tortellini al forno, o bunatate

Monicus, am votat.
Andy, putem face clubul celor care mai vor ceva kg pe ele . Eu un scump cavalerul tau.
Iza, iti urez o noapte linistita!
Ramo. se face din ce in ce mai scumpa printesa ta.
Flowers, acum arunc un ochi si pe pozicile tale.

editez ca am uitat: Anes m-am uitat pe pozele voastre si asa un dor de burtica m-a apucat...cd ai nascut tu am plans ca de, era primul nostru cozonacel. asteptam nerabdatoare sa nasc si eu. Imi place poza cu cosul pt jucarii.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicutelor!
De cand cu vremea frumoasa imi e din ce in ce mai greu sa intru..
Monicus votat!
Lauramiron, Ginye, Aleinad.g, Monicus, Babyzapi, saru' mana mamicute dragi pentru sugestiile referitoare la cereale! I-am dat astazi pe la 17:30 (ca era deja flamand si facuse o pauza de 3 ore de la ultima masa) si a papat 30 ml. Am facut o zeama mai lunga, ca noi inca n-am ajuns la piureuri.
Ramo dulce foc scumpica ta! Mi-au placut fosrte mult pozicile! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Malinas felicitari pentru dintisor! Ma bucur ca a iesit asa pe nesimtite! La fel sa-i iasa toti!
Dandusa pup scumpul mic. Tare frumos ai povestit cum va trezeste.
Z_iulia similar cu Calgelul se gaseste Dentinox. Eu le-am folosit pe ambele si mi se par apa de ploaie. Efectul mi s-a parut ca-l au doar pe moment. Mai mult efect l-au avut jucariile de dentitie tinute la frigider, iar la David imi amintesc ca-i curatam un morcov scos din frigider si-l lasam sa roada la el si sa-si frece gingiile. Asa intentionez sa fac si acum...da' sa ajungem si noi cu diversificarea la morcov intai.
Lauramiron multa sanatate pentru Rebeca!
Bertha n-o fi fost ea pregatita atunci...sau cine stie..n-o fi fana sucurilor de fructe. Las' ca poate la piureuri ai mai mult succes.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Andy si eu i-am dat lui Raphael lapte hipoalergen inainte de Alfare si nu i-a mers bine cu el. Poate la voi are rezultate daca zici ca s-a mai dus eczema. Creme de care folositi?
M-am uitat si la pozele voastre sunteti o familie frumoasa si tu arat chiar foarte bine. Nu am vazut betze, ci niste bulanase numai bune, nici prea-prea, nici foarte-foarte.
Multa afta cu dive cand incepeti.
Noi nu am avut nicio pb cu niciun aliment, sper sa fie si la voi tot asa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Laptele asta hipoalergenic e cu caseina hidrolizata, asa sunt si cele din ro? Nu stiu daca ii merge (i-am dat cateva zile cate 60 ml/zi), ca mi se pare ca se inrosesc petele si mai tare, dar nu stiu daca de la el sau din alte cauze. Lui oricum nu i-au trecut de tot (are mai ales pe piept si burtica), uneori sunt mai pale, alteori nu...

Atentie la carnea de vita, ca mie mi-au scos-o din dieta cat alaptez tot din cauza proteinei, alaturi de lactate/derivati. Nici nu stiam ca nu am voie sa mananc vita. Eu o sa i-o introduc mai tarziu, sa fiu sigura. Dar Andrei are reactie mai urata decat Raphael, ca are si scaune cu mucus si sange pe langa eruptie.

Folosim Eucerin Aquaphor de 3 ori pe zi, ca celelalte nu fac fata la cat de uscata e pielicica lui, plus Aveeno si Glaxal Base in timpul zilei cand il vad ca e uscat. Cu ce ii dadeai sa nu se mai scarpine? Ca se scarpina de numa'!

Tu ai alergii? Sau in familie?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Babyzapi sa foloseasca sanatos scaunelul de masa!
Dragul de el, sigur ii e dor de bunica! Las' ca va reveniti voi la programul normal.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Au plecat si socrii azi, am facut toata ziua curatenie in toata casa si am aranjat sifonierul cu lucrusoarele tuturor. Ma simt cam obosita.
Raphael dupa botez are un somn foarte agitat noaptea, se trezeste la 12 si la 4 ca si inainte, numai ca mai nou a inceput sa se trezeasca si la 2, iar ce este si mai "grav" este ca nu se trezeste ca sa pape ci ca sa se joace !! ...astept sa vad cum doarme in noaptea asta pt ca ma gandesc ca poate l-am deranjat noi dormind cu el in camera cat au stat socrii aici.
In ce priveste somnul de zi...s-a dat peste cap si programul asta, trebuie tinut in brate si plimbat si cantat vreo ora ...datorita soacra-mii. Dar nu sunt supi pe ea din cauza asta, chiar mi-au dat lacrimile azi cand au plecat asa de bine ne-am inteles.
Azi i-am cumparat si scaun de masa CAM mini plus. E frumusel, numai ca eu vroiam polo cum vazusem pe site la magazinul vipbebe, dar nu aveau...e bun si asta de l-am luat.

Monicus am votat
Fug ca plange bebe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Flowers scumpe foc stirbele tale! Asa am fost si noi pana acum vreo 2 saptamani cand au inceput sa-i creasca cei doi dinti lipsa ai lui David. E scumpa foc Brianna si se vede ca sta bine un poponet.

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Mamici avem pozici nou noutze

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos draga mamica Sorvintde Radu

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Monicus votat!
Andy08 e un scump Andrei si arata foarte bine. Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine .Sa dea Dumnezeu sa va mearga si mai bine cand veti incepe dive, ca asa de mult v-ati mai chinuit si voi.Si eu sunt si mai slaba si sa stii ca eu nu am restrictii. Mananc chiar foarte mult,iar dulciuri nu mai spun. Poate dupa ce nu voi mai alapta mai pun 1-2 kg pe mine.
Babyzapi puiut supi si agitat.Zic si eu ca Lauramiron, i-o fi dor de plimbarile si bratele bunicii.Al meu in casa nu doarme deloc,decat daca il tin eu in brate. De aia si stau asa de mult afara ziua ca sa poata dormi.Pui si tu te rog un link cu o poza a masutei achizitionate? Si eu trebuie sa cumpar si ma documentez. Sa o foloseasca sanatos Raphael.
Anes sigur trebuie sa fie de la dinti daca spui ca de obicei e un copil cumintel. puiutul. Bine ca a dormit si sigur s-a refacut.
Noi am venit de afara si Radu doarme inca parcat in carut in hol. A fost destul de cuminte afara in dupa-amiaza asta.Maine vad ca au anuntat ploaie in Bucuresti. I-l dau mamei pe Radu sa il culce in brate si eu purced la facut curtenie.

Mamica fericita de Radu 19.12.2008

pozele mele

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Andy sunteti o familie tare frumoasa! S-a facut un dulce Andrei al vostru! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Monicus, votat.
Andy, Andrei e un scump, iar tu arati super. Poate niste vitamine nu ti-ar strica.
[
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Asa arat eu cu vitamine (Materna). Si tot in jos merge cantarul....

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello,

mai intai va zic de vaccinul pentru papiloma virus!
am intrebat daca e ok sa il fac si eu si a zis ca da, poate nu am fost contaminata sau chiar daca am fost tot ma mai protejeaza la alte tulpini de virus sau imi da o imunitate mai buna.
i-am spus ca am citit/auzit numa burlibasenii despre vaccinul asta si a zis ca da, orice e controversat si s-a mers mult pe aspectul comercial insa nu e totul comercial si ca daca te duci la o conferinta legata de vaccinul cu pricina te convingi caci acolo vorbesc cercetatorii care au lucrat peste 20 de ani la el. in concluzie ea si-a vaccinat fetele (are 3) si se vaccina si pe ea cu toata ca are peste 40 de ani.
din punctul ei de vedere singurul dezavantaj e pretul: 3 doze a 130€ pe doza, nerambursabil la varsta mea.
mi-a dat un site oficial cu informatii despre vaccinuri si mi-a zis sa nu mai citesc in reviste de femei si pe forumuri

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput