*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (48)*
Raspunsuri - Pagina 21
monicus spune:
Oltiliav Ochisorii printesei tale sunt fff ok.. cred ca ti se pare.. ma-m uitat la pozici ff frumoase cu doua gogosele fff frumoase.. de care va mandriti... Nu te mai stresa.. ochisorii sunt ff frumosi si nu au nimciin neregeula.
Sa vedem unde ne inatlnim... trebuie sa stabilim o zi.. si apoi un lic.. si apoi ora... Daca doresti sa paricipi te tinem la curent draga mamica.
Multumim de vot.... am pus pe chat la status link-ul cu voturile.
Sanatate si numai bine.
| Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav![]() Elilov, intrebai cum sa faci sa scada cantitatea de lapte. Eu zic sa renunti complet la stimulente (chiar nu inteleg de ce nu ai renuntat pana acum daca se reglasecantitatea) si sa maresti pauzele intre mulsori. Exact cum se intampla daca bb suge singurel, cuminteii dupa cateva luni fac o pauza de 6 ore noaptea. Iar excesul il poti congela daca tot il ai muls. Flowers, am admirat cozonacica pufoasa, pufoasa si cu ochi albastri, pare de un anisor. Evident ca-mi plac babutele. Ancaoradea, pai daca incepeati mai devreme nici atat nu avea pofta de mancare si nici nu stia ce sa faca cu ea in gura. Andy, mi se pare ca arati foarte bine, asa mi-ar place si mie. Cate kilograme ai? Monicus, da-ne de votat pe mess, e mai usor daca pui acolo linkul. Eu votez de pe 2 calculatoare Sorvint, ti-am admirat flacaul. Pare tare ghidus, ochi vioi si nu-i prea dolofan, sa te tii cand va merge. Brieeeeee, iar ai fugit? Corina, eu sa fiu sotul tau ti-as lua cardul si as impusca doi : nici nu mai consumi calorii si nici bani la cumparaturi si poate vei fi mai odihnita. Zau asa prea te chinui cu somnul. Ai mult, mult curaj de te gandesti la bb2 deja.Babyzapi, 2 luni in Frante , si-n augustLoren@, si eu zic la fel "nici nu am crezut ca poate fi asa de bine cu 2" Fluturasa, am cam slabit daca nu ne-ai mai servit cornuri cu cioco dimineata. Chiar azi ma gandeam la tine .Darling, bine ai intrat. Pe unde va vedeti fetelor? Oliviaaaaaaa, ce pulpite delicioase. Nu ca-i buna treaba asta cu alaptatul, el se ingrasa tu slabesti. Te astept la raport cu kilogramele, motiveaza-ma. N-am inteles de ce te-ai muls si i-ai dat laptic din canuta cu cioc? De plictiseala Mamiseli, Stewie, smecherii mici. Eu nu cred ca exista copil sa nu fi cazut din pat la un moment dat.Monicus, ce bine ii sta cu sepcuta. Imi place cel mai bun loc de pupacit bb mic si lapticos . Mav, sa vezi ce ne sfatuim noi la anul cum sa-i intarcam Am pus poze ca tot ziceam ca-i place la baita, acum deja rade gogosica mea mica. Spuneti-mi sincer, nu-i asa ca se observa bine de tot ca Elisa are un ochisor mai mare ca altul sau cel putin nu-l deschide la fel de bine? Poze am multe unde se observa: 1, 2 si multe altele Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
babyzapi spune:
Copiii se pot da la gradi de la 2 ani sau de la 3?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Flowers sper sa nu faca Brianna febra 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Salutare!
Thomas bebe doarme...pfuu , nu stiti ce inseamna sa il vad dormind linistit de mai multe ori pe zi...acum doarme de amiaza.
Eli si Mav bafta la sofat! Mav , acum mi<am amintit ca in perioada sarcinii te batea gandul sa te apuci, mai bine acum..
Noi pana acum n-am fost nevoiti sa iesim cu masina singuri pana ieri...mi-era o groaza dar a stat cuminte in scoica pe scaunul din fata, manca-l-ar mama de cumintel!
Stewie tehnica de care zici tu n-o cunosc, noi dupa fiecare papat suntem pana in vf capului plini de mancarica...prima oara l-am tot tinut de mana,dar mi-am dat seama ca-i curios si-l las , il mai las si cu lingurita in mana..
Mi-am amintit ca am si eu o poza de pe vremea cand mama incepuse sa-mi dea mancarica, tot pe la vreo 6 luni, cred ,unde eram cu mainile in castronul cu ceva piure si cu fata manjita...
La noi papatul e cam asa: lingurita o prinde si el in momentul in care se apropie, iar in cealalta manuta imi bag degetul mic...uneori ma prinde alteori nu, mai dam pe hainute ,pe jos, in cao...n-am de gand sa il fac sa urasca momentul mesei..ne distram putin...
Astazi de exemplu deja nu a mai fost la fel de interesat sa tina si el lingurita..
De vaccinuri am citit si eu tot felu'... aici obligatoriu e doar infarixul la 2, 5, si 10/11 luni.
fisa cu vaccinarile imi e in romania, dar va pot spune ca eu am pe un brat 6 vaccinuri , vizibile si acum semnele, iar pe celalalt 1 ...
tin minte ca in fiecare an in care mergeam in tabara descopereau ca nu am facut vaccinul x..y...si trebuia sa-l fac...
mami de Thomas
alra spune:
babyzapi, in romania la 3 ani
otilia, da, e un pic asimetrica insa eu nu cred ca ochii sunt de vina ci falcutele. cred ca falcuta dreapta e mai mare si ii turteste ochiul. nu m-as ingrijora, si nicole a avut o gramada de asimetrii si ii trec usor usor (nas stramb, gurita cazuta intr-o parte)
mi se strange inima cand vad cate probleme aveti cu banii si ce venituri mici aveti. eu am ramas cu o tacaneala pe tema asta de cand eram mica si parintii tot timpul aveau probleme cu banii. castigau bine insa cheltuiau pe masura. asa ca am avut tot timpul grija la aspectul asta, chiar daca am avut venituri mici am incercat sa bugetez sa nu astept ziua de salariu (hihi, primul servici a fost la imgb si asteptam "masina cu bani"
). apoi toate in toate miscarile de job pe care le-am facut am luat bine in calcul si aspectul financiar. nu vreau luna de pe cer insa vreau sa nu ma chinuie problema asta. oricum ne-am invarti in vorbe, din nefericire, e un aspect care conteaza foarte mult.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Flowers
piciorusul intepat al Briannei!
Babyzapi nu stiu exact, pe vremea cand eram in ro si i-am tinut locul vreo luna , unei colege care facea engleza si la gradi![]()
![]()
![]()
cea mai mica fetita avea 3 ani si ceva...e vb de gradinita cu program scurt...
aici de la 3 ani sunt primiti la gradi.
mami de Thomas
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica de printesa Bianca Alexia pentru cuvintele frumoase.
| citat din mesajul lui Miky-ea Am vazut poze frumoase cu lui Flowers ![]() Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
monicus spune:
Diamisha te-ai purtat f bine cu soacra ta... ai pus punctul pe i as cum trebuie sa faca o nora care are un punct de vedere in fata celor in varsta. Eu ma pripesc uneori sa zic,,, dar am avut ceva conflicte cu soacra-mea, dar acum este ff ok. Ea lucreaza , dar nu poate sa ma jute cu mititca.. dar eu sutn suparata pe mama mea.. care desi este pensionara nu prea vrea sa ma ajte.. da. vina ca este din cauza dinstantei si ca are si ea treburi pe acasa..(adica cu gradina). Eu sunt la Bucuresti si ai mei sunt in Cernavoda. Asa ca de multe ori stau si ma gandesc daca la mijloc este vreo placere sa vina... dar cred ca nu si ma amagesc catodata.. dar sotul meu imi ridica moralul si spune ca tu te descurci excelent si chiar daca nu vrea nu o piti obliga... dragostea cu forta nu se poate. Asa ca... ne-am decsurcat singuri amandoi... fara nici un sprijin.. si stiam ca in pimele luni este cel mai greu... am momente cand sunt fff obosita... si atunci chiar vreau sa ma ajute mama... dar... pana la urma.. stiu ca nu se poate... Asa vrea sa fie... Nu o pot obliga daca nu vrea.
Multumesc Bunului Dumnezeu ca imi da putere... si am alaturi si pe sotul meu, care ma ajuta cu toate ca munceste 12-13 ore... tot isi gaseste putere si ma ajuta.
Multumesc frumos... pentru m-at urmarit.. si mi-am spus si eu offf-ul...
| citat din mesajul lui diamisha Buna dimineata, ladies! Am prins cinci minute de liniste (adica, doarme fii-mea si la ora asta, nu mi-e clar de ce...) sa va spun ca ma alaturi cu arme si bagaje fetelor care au ganduri (ne)curate fata de soacre...Va spun sincer ca, ori de cate ori a scris cineva pana acum ca soacra-sa face si drege, ma gandeam ca poate este o usoara exagerare, ca suntem noi mai sensibile in perioada asta, ca hormonii, etc. E-adevarat ca a mea sta in USA, deci nu ne prea vedem, asa ca aveam o relatie buna pana acum. Mai exact, este a 3-a oara cand o vad-prima data a venit ca sa vada pentru cine s-a hotarat Claudiu sa nu mai vina in USA la ea, apoi a venit la nunta, si acum e a treia oara cand vine in tara. De felul meu sunt destul de pacifista si incerc sa evit conflictele, daca cineva se tine de mine sa ne certam neaparat, intru mai degraba intr-o stare de ironie si cinism sa zicem, de altfel ati vazut acest lucru de curand...ideea e ca nu ma enervez in sensul clasic al cuvantului, sa ridic vocea, sa vorbesc urat, sa imi vina sa-l strang de gat pe celalalt... Daaaaaar, soacra-mea a reusit sa ma faca...a stat miercuri toata ziua la noi...pana am venit eu de la munca, a zapacit-o pe mama, a vorbit non-stop...cand am venit eu acasa, nu am inteles de ce mama s-a imbracat in 2 minute si a taiat-o acasa la ea rapid...ok, deci am ramas eu singura cu ea incepand cu ora 6 seara...Claudiu a venit la ora 8,30 pm, asa ca am avut 2,5 ore singura cu ea.... ...m-a analizat cum ma ocup de Sonia, cum o schimb, cum o sterg la fund, cum ii dau sa manance, ce ii dau sa manance (de ce nu ii dau sare, zahar sau, mai bine, miere...ca e buna pentru copii...), si, din cand in cand spunea: "bravo, Daiana, very professional, daaaaaar de ce nu faci tu asa si asa?"....seara, Claudiu si cu mine ii facem baie impreuna, dar daca nu e el acasa, o bag in chiuveta si o spal singura...ceea ce am facut si in seara aceea, pt ca trecea timpul si i se facuse somn Soniei...asa ca, m-a vazut ca o dezbrac si ma pregatesc sa merg la baie cu ea, si a inceput sa se agite..."daiana, ii facem baie together...tell me, cum pun apa in cadita..." eu zic: stati linistita, ii fac singura in chiuveta"....ea zice: "no, no, no, I have to help you...." eu zic: nu este nevoie, ma descurc, nu e prima data"...ea ma ignora si se duce unde tin cadita cu suport si incepe sa traga de ea inspre baie...eu, cu copilul in brate, ma duc la ea si trag cadita inapoi...ea zice: "da-mi mie copilul si du tu cadita in baie, ca eu nu pot sa o misc"...eu spun" nu puteti sa o miscati pentru ca eu o duc la loc!!!!!" ....ea zice: da, dar trebuie sa-i facem baie, nu?"...eu zic din nou, cu vocea ridicata de data asta: "da, dar ii fac singura!!!!! in chiuveta!!!!!"...abia atunci, m-a lasat in pace si s-a retras... Cand noi vorbim sau ne jucam cu Sonia, zambim, radem, chicotim, dar nu vorbim pitigaiat si nu stricam cuvintele, le pronuntam corect, chiar daca o facem pe un alt ton, mai cald, mai vesel pentru ea...ei, bine, soacra-mea se pitigaia toata si se prostea la Sonia, care dupa ce facea ochii cat cepele, incepea sa puna buza de jos, semn clar ca o apuca plansul....si eu trebuia sa ma departez cu fata de langa ea....ea venea dupa noi....iar incepeam, iar o apuca plansul pe fii-mea, iar plecam...uite-asa am tinut-o toata seara...iar boamboana pe coliva a fost atunci cand m-a sfatuit sa o tin pe Sonia incaltata in ghete mai mici ca sa nu-i creasca mult piciorul!!!!! ![]() ![]() Si i-am spus si eu, de-aia poarta Monica (sora lui Claudiu) 40 la picior, nu? Sa inteleg ca ar fi avut si mai mare piciorul, daca nu-i punea ghetute cand era mica???? Gata, m-am racorit!!!! I-am spus lui Claudiu ca nu mai stau singura cu ea, orice-ar fi... Otilia, aasa este, ochisorii sunt inegali, exact in acelasi fel ca si la Ana...in pozele cu fetele in cada, care sunt minunate de altfel, se vede cand stau una langa cealalta...dar de ce iti faci griji? Jumatatile corpului nostru sunt diferite, inegale si asimetrice...la unii oameni se vede mai mult, la altii mai putini...la femei, se vede cel mai mult la sani...cu siguranta unul e mai mare si unul e putin mai mic, asa cum barbatii au diferenta la testicole...o sa se vada mai din ce in ce mai putin, pe masura ce va creste...uita-te la Andreea Marin ce diferenta are intre ochi... Leeloo, nu stiam de aceasta masura, o sa ma duc luni sa depun actele de reintoarcere la munca si de cerere pentru stimulentul lunar, si voi intreba. Eu ma duc la primaria sectorului 1. [red]Ami, Oti, mi-au placut mult pozele din cada cu fratii si surorile...eu il pun pe Claudiu sa intre in cada, cu slipul pe el, dupa ce se spala bine...ma rog, e mai greu... [red]mamiseli, bine ca n-a patit Miruna nimic, dar ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau...vroiam sa te intreb ceva, apropos de intoarcerea la serviciu. Stiu ca exista o ordonanta prin care te poti intoarce pe 6 ore, insa cred ca asta numai in cazul in care alaptezi...vroiam sa-mi confirmi sau sa-mi informi acest lucru, daca poti, te rog... Altfel, e bine la serviciu, mi-am pus neuronii in miscare, ma simt mai utila si incep sa regasesc o parte din persoana de dinainte de sarcina...si am mai mult timp pentru gandit... Va doresc o zi frumoasa! Diana, de Sonia (02.11.2008) |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
Flowers spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Flowers sper sa nu faca Brianna febra ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |

, a facut si aseara zi azi
...trecem si de asta.Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze noi

: nici nu mai consumi calorii si nici bani la cumparaturi si poate vei fi mai odihnita. Zau asa prea te chinui cu somnul. Ai mult, mult curaj de te gandesti la bb2 deja.
, si-n august
lui Flowers 
de Sonia (02.11.2008)