*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (48)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Olivia ce bine ca ai revenit . Ce frumos a crescut David, e atat de frumusel si tu arati foarte bine . Imi place cum ati sarbatorit cele 6 lunite si mai imi place poza cu body-ul in geam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Laura, Alra multumesc de incurajari... aveti dreptate, nu-i chiar asa de sarit in apa... doar ca, fiind prima raceala, sunt un pic mai ingrijorata.

din pacate, alaptatul la noi pica, ca nu-i de unde, asa ca mergem pe ser fiziologic si un supozitor cu paracetamol diseara.

de iesit afara, inteleg de ce a zis dr. sa nu iesim, ca e o vreme super nasoala aici, rece si cu vant puternic. nici nu stiu daca nu cumva de la vant s-a racit si nu de la nepotelul nostru...

de baita, si eu stiam ca e metoda de scazut febra, oricum, ce are ea cica nu se cheama febra, ca la funduc intotdeauna arata mai mult... acuma daca dr a zis sa nu-i facem... doua zile nu-i asa mult. (edit1: io dupa mintea mea i-as face, da' sigur nu ma lasa barbatu' ca el merge clar pe ce zice medicul, fara discutii...)

edit2: am uitat sa va zic, ca fata e extrem de bine dispusa, nu pare s-o deranjeze nimic, dimpotriva rade si se distreaza cu maimutoii ei de mama focului

Laura, am vazut pozele, ce frumos va jucati voi in trei. Si ce bine sta bebica ta in fundulet! Si ce mare e! Alexandra acum parca, parca incepe sa stea mai bine nesprijinita, dar mai mult de 5 secunde nu sta, ca se rastoarna

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Hello fetele! Hai ca noi am reusit una buna de tot! A cazut Mirunica mea de pe canapea ieri seara. Ea a plans 5 minute si i-a trecut dar eu si sotul n-am mai fost oameni toata seara. S-a speriat un pic micuta ca s-a cam trezit azi-noapte si s-a agitat. In rest pare ca n-o doare nimic, cucui nu are (credem ca a cazut in cap), dr zice ca nu gaseste nimic in neregula cu ea, e vesela, vioaie, azi a mancat super bine. Sper ca ramanem din asta doar cu sperietura. S-a aplecat mandra in fata dupa o jucarie, s-a intors pe burta si cred ca a nimerit pe langa canapea. Avea in jurul ei o tona de perne dar printre ele a nimerit jos. Vom merge saptamana viitoare sa-i luam tarc.

Andy multumim de aprecieri, Andrei e un bucalat frumos. Imi pare rau ca aveti asa probleme cu alergiile astea dar vreau sa-ti spun sa nu-ti mai faci probleme ca nu e bun lapticul tau. Eu am un exemplu preferat si anume ca femeile din lumea a 3-a care alapteaza au copii sanatosi fara carente pt ca organismul mamei da in lapte pt copil tot ce ii trebuie. SIgur, vorbim strict de partea cu alaptarea, nu vorbesc ce se intampla mai tarziu cu copilasii de acolo. Mai nasol e de tine ca ramai cu carente in organism de vitamine si minerale pt ca bebe ia tot. Poate dai o cautare pe net sa citesti sa te linistesti si nu mai gandi asa ca te sabotezi singura si sabotezi si lapticul lui bebe. Eu una sunt convinsa ca dintre laptele tau si cel praf care ziceai ca l-ai incercat, al tau e mai bun, in primul rand ca ajuta organismul lui Andrei, prin anticorpii tai, sa lupte cu alergia. In poze am vazut o familie foarte frumoasa, sunt convinsa ca veti iesi la liman cat mai curand.

Bertha parca tu ziceai ca nu vrea bebe mar? Nu-i mai place? Miruna a mancat 3 zile cereale de orez cu porumb de la MIlupa de am zic ca rupe lingura in doua apoi a refuzat total. Are o saptamana de cand nu-i mai dau si o mai las inca pe atat pana uita si o mai incerc. In alta ordine de idei, am observat ca marul nu e printre preferatele Mirunei. Nici sucul de morcov prea prea, ii plac banana si para la nebunie. Mai schimba. Scoate marul saptamana asta, incearca dupa cateva zile sau pune-l in combinatii cu altceva. Eu una sunt fff incantata de avocao in combinatie cu alt fruct, face o consistenta cremoasa si daca e un fruct mai acru, taie din acreala. Sau incearca alta consistenta. UN suc mai gros, spre piure.

Ancaoradea roag-o pe mama ta sa nu te mai saboteze pt ca acum e momentul cel mai bun pt dive. Am trecut si eu prin ceva asemanator cu fata mea, plangea cu buzele stranse ca sa nu mai intre lingurita in gura. Am descoperit urmatoarele cauze: 1. nu-i placea; 2. nu-i era foame; 3. insistam prea mult si nu mai vroia. Acum am inteles cand strange buzele ma opresc si nici ca mai insist. Mama mea ma sfatuia sa ii dau mai tarziu, dupa o ora sau ceva de genul dar eu nu-i mai dadeam deloc pe ziua respectiva. A doua zi, cam in jurul aceleiasi ore incercam din nou. Si acum chiar mananca fata bine bine de tot. Eu sunt foarte multumita. Nu stiu sa zic exact in ml cam cat dar aproximat, azi a mancat cam 100 ml de piure de fructe de dimineata iar la pranz in jur de 70-80 ml de piure de legume. Daca ar fi refuzat la fructe sa manance, ma opream si ii dadeam ziua urmatoare dar nu saream peste legume. Sper ca m-am facut inteleasa. Nu dispera si acorda-ti si tie ragaz pt ca acum e o serie noua de gesturi si miscari comportamentale din partea copiilor nostri in legatura cu mancarea. Trebuie sa invatam din nou sa-i "citim"

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Babyzapi multumim! si eu v-am admirat saptamana asta intr-o zi in pozele de la botez, familie frumoasa ce sunteti, m demult mi se parea ca Raphael seamana cu tata dar acum mi se pare ca seamana mai mult cu tine..
Thomas e leit cu sotul,cand era mic..de la mine a luat doar grupa sanguina , de ochi, am stiut de cand s-a nascut ca o sa fie albastri ca se vedea deja...erau prea albastri sa se mai schimbe. sanatosi sa fie !

nici noua nu prea ne place marul si nici morcovul...e clar ca perele sunt mai aromate si le plac mai mult la pitici, noi banana inca n-am papat sa stiu daca ii plac sau nu.

am citit pe un site ca in cazul in care bebeii sunt predispusi la constipatie , se recomanda crema(cereale) de malai si tapioca iar daca le merge burta mai des atunci cea de orez(asta nu-i o noutate , dar na..)..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nu prea mai reusesc sa scriu.
Ne trezim la 9-9:30 ne jucam pana la 10, bem sucul de fructe si iesim la plimbare pana la 13, cand venim acasa, papam supita, ne jucam pana la 15 cand bem laptic si apoi adormim (uneori chiar amandoua).Acum nu dorm, pt. ca am pus varza la facut.Astazi, i-am pus in supita (piure) patrunjel verde, pana acum ii dadeam radacina si 3 frunze de loboda...delicioasa, a mancat vreo 250 de ml.
Am robot de la Braun si recipientul in care fac supita are capac care videaza, se pastreaza f bine de pe o zi pe alta la frigider.
azi se duce sotul in piata sa cumpere pere, prune, ananas si avocado.Vreau sa mai schimb sucul de la 10, ca s-o fi plictisit mititica de mar cu morcov.
Ma enervez cand vad vremea...la pranz soare si dupa amiaza ploaie...poate se opreste si iesim totusi dupa 6 la plimbare.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Aici a venit vara !!! uraaa...asa zic azi ca am iesit cu piticul in tricou si pantaloni pescaresti, e f cald...maine nu mai stiu cum e ca anul asta a fost cam ploios, vant nori , frig...si cand ma gandesc ca acum 2 ani pe 1 mai ma balaceam in mare pe o caldura..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Mamiseli imi imaginez ce sperietura ati tras. Un dulce pt Miruna. Noi am luat de curand tarc si sunt foarte multumita de el, se simte foarte bine Raphael cand sta in el cu toate jucariile lui.
Camelia, Lauramiron multa sanatate Alexandrei si Ecaterinei
Ramo vad ca papa chiar foarte bine Sara supa. Felicitari! Chiar o sa fiu atenta maine si eu sa vad cat papa al meu. Mult succes cu noile fructe din care o sa-i faci suculetz.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Am scris un mesaj si l-am sters din greseala asha ca o luam de la capat

Mamiseli Bine ca e ok mica Miruna... stiu exact prin ce sperietura ati trecut. Si noi am comis-o acum vreo doua sapt cu saritul de pe canapea. Eram la juma de metru de ea si m-am intors sa-i iau ceva din dulap si am auzit direct buf si pe ea plangand. Am crezut ca o iau razna...insa din fericire a fost ok. Noroc ca are strat protector si a cazut pe burta. Ca sa va dati seama ce socata am ramas, ei bine, in noaptea care a urmat sotul a vrut sa se intoarca intr-o parte in somn insa eu am crezut ca e Thea care sta sa cada din pat si mi-am apucat sotul de cap si l-am tras cu putere spre mine. S-a socat saracu'.

Cert e ca de acum trebuie sa fim mult mai atente fiindca bebeii fac progrese zilnic si nu mai e de gluma.

LA MULTE LUNITZE SARBATORITZILOR DE AZI!!!!

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

S-a intors si fi-miu de pe spate pe burtaaaa !!! ...cam tarziu puturoshelul, dar s-a intors

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Babyzapi Felicitari pentru intors!!!
Ai mare grija de acum inainte ( de ce spuneam mai devreme)...o sa devina muuult mai activ acum....

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput