Am terminat in sfarsit de construit casa. E finisata si am ajuns la faza de cautat perdele si draperii. Ma intereseaza cam ce dimensiune ar trebui sa aiba perdeaua comparativ cu geamul?
Stiu ca cum vreo cativa ani era o discutie pe aici pe tema asta si am dat cautare dar nu am gasit nimic.
ali
Mama fericita de Andrei
Pai depinde de geam...dar in general se respecta regula de 10 cm stanga -dreapta, iar in jos, depinde de functiunea camerei, normal ca la bucatarie o faci doar cu 5 cm mai lunga decat geamul, in celelalte camere daca le vrei lungi le faci doar cu 5 cm mai sus decat podeaua...hai ca te-am zapacit!
Daca pot sa-ti mai dau un sfat, spune!
"Trust no one!"
ali, mama mea spune ca trebuie sa fie dubla ca sa arate frumos. si eu sunt de aceeasi parere.pe incercate la mine acasa si la mama. de ex. geamul are 1.40cm, ai nevoie de 2.80cm. ideal, pt ca se vede f frumos cand incretita. daca e scump tare metru, merge si 2.40cm cu indulgenta. mie una imi place sa fie lunga pana la covor. insa unii prefera sa fie scurta, sa depaseasca un pic pervazul.
merg dupa aceasi regula si la drapetii, pe cat pot. daca le cumpar deja facute, ma orientez![]()
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
oops, ali, felicitari pt casa- cum de am putut sa uit!
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
Multumesc pentru sfaturi si multumesc pentru felicitari.
Ne-a ajutat Doamne Doamne sa o terminam dupa 3 de la inceperea constructiei.A iesit destul de bine, aproape de cum ne-am dorit.
ali
Mama fericita de Andrei