Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
Inainte de a merge la banca il poti "proba" incercand sa dai o comanda, nu-i mai simplu?! ![]()
Mara si Matei
uberbax spune:
Ok am inteles....nu am mai cumparat cu cardul niciodata si de asta nu prea stiam ce si cum....o sa-l probez pe net mai intai!
Multumesc frumos!
o zi buna!
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uberbax Si ca sa aflu daca pot face plati pe net cu el,trebuie sa merg la banca sa intreb nu? Mersi mult de raspuns! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
Sau sa suni la banca la nr. de tel. scris pe verso-ul cardului si sa intrebi.
Btw, ce fel de card ai?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
numeioana spune:
Fetelor, dar ce parere aveti ca eu am comandat pe 25 aprilie la Next si n-am primit nimic pana acum, iar ei cica au inregistrat comanda mea pe 1 mai
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
camelia_daniela spune:
Cred ca am primit comanda Next! Am aviz ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Laura Ioana spune:
Salut
Acum intrasem sa va spun si eu ca am aflat de site-ul NEXT ca livreaza si la noi, dar vad ca deja ati dat comenzi! Va rog muuult sa-mi spuneti si mie cat sunt taxele postale si, daca ati primit deja comenzi, daca sunteti multumite
Edit: acum am vazut ca transportul e 5 euro. Doar atat, indiferent de valoarea comenzii?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Mireillegl spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salut ![]() ![]() Edit: acum am vazut ca transportul e 5 euro. Doar atat, indiferent de valoarea comenzii? ![]() |
Da, 5 euro per comanda, indiferent de valoarea ei.
ChrisDun spune:
| citat din mesajul lui ival Buna, fetelor! Sunt noua pe forum dar va citesc cu placere de cateva luni. De la voi am aflat de lr.fr, dar a fost prea tarziu, n-am apucat sa dau nici macar o comanda M-am uitat si eu un pic pe Next, au lucruri dragute Asa ca am dat o cautare pe google sa vad daca sunt si aici coduri pentru reduceri si uitati ce am gasit |
Salutare !
Poate stiu fetele care comanda...
Excelenta ideea cu Next... si cu titlul topicului
Intrebarea mea era daca au si solduri ? sau vreo sectiune a site-ului gen Aubaines ? Cred ca ma bag si eu sa comand, mai ales ca am in garderoba fetei mele niste rochite superbe NEXT, cumparate din Dragonul Rosu
In alta ordine de idei, soacra-mea mi-a sugerat sa ii iau fetii ceva rochite de la hainute.ro ... ce stiti de ei ?
Merci anticipat pentru raspunsuri

iriss27 spune:
La Prenatalul din Feeria au reducere de 70% pana sambata Au dat faliment si pleaca din Ro, la ce preturi aveau, cred si eu. Cu reducerea asta merita destul de multe chestii.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Graviduta spune:
| citat din mesajul lui ChrisDun In alta ordine de idei, soacra-mea mi-a sugerat sa ii iau fetii ceva rochite de la hainute.ro ... ce stiti de ei ? |
Eu am luat de la hainute.ro, sunt ok, unele calitative, altele mai putin. Ca sa nu ai surprize, iti sugerez sa-i contactezi, sa le spui ca vrei hainute o anumita masura si ca ai vrea sa le alegi/vezi inainte, eventual le trimiti o lista de pe site-ul lor asa, orientativ, ca sa stie si ei ce sa-ti aduca. E un tip acolo, foarte amabil si comunicativ, cred ca e o afacere de familie, iau hainute din strainatate (am identificat de pe e-bay, amazon, eventual de la solduri).
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Asa ca am dat o cautare pe google sa vad daca sunt si aici coduri pentru reduceri si uitati ce am gasit