Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 10
anne16 spune:
Mi-a sosit comanda de la Next ieri, am avut:
acesti www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=448&s=19&n=Menswear" target="_blank">pantaloni negri , www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=492&s=2&n=Menswear" target="_blank">pantaloni treisferturi navy si acest www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=354&s=1&n=Menswear" target="_blank">sort navy toate pt sot.
Proprietar foarte incantat ![]()
miky81 spune:
Multumim frumos, Iriss27. Eu nu am intrat foarte des in acest magazin pentru ca stiu ca au preturi foarte mari. Imi poti spune, acum cu aceasta reducere, daca preturile sunt acceptabile...sa nu merg degeaba pana acolo...Drumul taberei-baneasa
Graviduta spune:
Anne, cum faci sa pui link exact la produs? Ca eu nu ma pricep. Mereu trimit la pagina cu mai multe produse in care apare si produsul comandat.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
alinaa2m spune:
azi am pus si eu o comanda...
din pacate, papuceii
pe care ii vroiam nu mai erau pe stoc...am incercat sa-mi
iau altii,dar nu ii aveau in stoc...trebuia sa mai astept
1-2 saptamani
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Graviduta Anne, cum faci sa pui link exact la produs? Ca eu nu ma pricep. Mereu trimit la pagina cu mai multe produse in care apare si produsul comandat. Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20 Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
Dau clic pe produsul respectiv si apoi copiez adresa respectiva.
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui miky81 nu ma ajuta nimeni? ![]() |
VOTAT!!!!
Mami de
Eva NazdravanaIn ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
anne16 spune:
| citat din mesajul lui miky81 nu ma ajuta nimeni? ![]() |
votul 2
Vad ca te voteaza fetele, ai ajuns la 12
camelia_daniela spune:
Intr-adevar am primit si eu comanda Next azi - si am avut www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=628&s=19&n=Childrenswear" target="_blank"> palariuta cu doua fetzde, www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=3622&s=10&n=Childrenswear" target="_blank">palariuta roz brodata si aceeasi palariutza pe www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=440&s=8&n=Childrenswear" target="_blank">mov - foarte frumoase toate ! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!