Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Parca tin minte ceva legat de electron...dar nu mai sunt sigura daca merge sau nu. Daca imi amintesc bine, pe unul din conturi plateam eu cu un electron de la bcr si mergea. Insa am schimbat atatea conturi si implicit carduri incat nu mai pot sa jur.

Eu le-am dat ieri un mail la Next in care ii rugam daca pot sa faca modificarile astfel incat sa imi apara numele intreg. Sunt nerabdatoare, sper sa vina repede comanda, am doar o pereche de sandale pt Ale (nr.11) si palariuta cu fluturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Buna. Nu am mi scris de ceva timp, dar va urmaresc mereu. Doar, doar sa prind printre primii vestea buna ca s-au reluat vanzarile catre Ro.

Visez frumos, nu? Acum inainte de reduceri....

Voiam sa stiu...daca fac o comanda in republica Moldova platesc ceva vama, primesc banutzii inapoi? Stiu ca s-a mai scris dar nu am retinut...

Nushu, parca tu ai facut o comanda via Moldavia...te rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si eu si nushu facem comenzi in Moldova. Persoanele la care comandam au dubla cetatenie si au afaceri in Iasi. Nu am auzit nimic de taxe vamale, insa asta si poate pentru ca persoanele respective au oarece obligatii fata de noi. Mai mult nu stim. Oricum, daca ai la cine da comanda, fa-o. Insa numai daca respectiva persoana vine in Ro sa ti-o aduca. Altfel, sa ti-o trimita prin posta e f.scump, iar de dus tu acolo, doar cu viza de la ambasada lor.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Si eu si nushu facem comenzi in Moldova. Persoanele la care comandam au dubla cetatenie si au afaceri in Iasi. Nu am auzit nimic de taxe vamale, insa asta si poate pentru ca persoanele respective au oarece obligatii fata de noi. Mai mult nu stim. Oricum, daca ai la cine da comanda, fa-o. Insa numai daca respectiva persoana vine in Ro sa ti-o aduca. Altfel, sa ti-o trimita prin posta e f.scump, iar de dus tu acolo, doar cu viza de la ambasada lor.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Iti multumesc tare mult. Intrebam de taxe vamale, fiindca Mo nu e in UE. Nu stiu ceva sigur.

Voi incerca si eu prin cineva de acolo, care va gasi o modalitate sa mi-o trimita, dar nu prin posta.

Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Daca valoarea comenzii e sub 150 euro nu se platesc taxe vamale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare,

Graviduta, si eu ca tine, am platit cu VISA de la BRD, si cu VISA Electron de la ING Merge fara probleme... ultima plata facuta cu VISA Electron de la ING pe LR a fost in februarie.

Fetelor, va rog sa imi mai spuneti o data - nu mi-am salvat link-ul la timpul potrivit - unde gasesc tarifele Postei Atlassib si punctele lor de lucru din Franta ? Am scormonit pe site-ul Atlassib dar am gasit numai tarife catre Franta, iar puncte de lucru ioc !
Am vorbit in fine cu varul meu, si sper sa il conving sa imi trimita comenzile din ianuarie cu Posta Atlassib... numai ca trebuie sa ii dau toate informatiile odata, ca si-asa imi lectureaza e-mailurile din 2 in 2 :(
Imi puteti raspunde aici sau pe privat. Va multumesc mult pentru ajutor.

inima Cristina - iti multumesc mult pentru raspuns, ma pregatesc pentru solduri

O seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Salutare,

Graviduta, si eu ca tine, am platit cu VISA de la BRD, si cu VISA Electron de la ING Merge fara probleme... ultima plata facuta cu VISA Electron de la ING pe LR a fost in februarie.

Fetelor, va rog sa imi mai spuneti o data - nu mi-am salvat link-ul la timpul potrivit - unde gasesc tarifele Postei Atlassib si punctele lor de lucru din Franta ? Am scormonit pe site-ul Atlassib dar am gasit numai tarife catre Franta, iar puncte de lucru ioc !
Am vorbit in fine cu varul meu, si sper sa il conving sa imi trimita comenzile din ianuarie cu Posta Atlassib... numai ca trebuie sa ii dau toate informatiile odata, ca si-asa imi lectureaza e-mailurile din 2 in 2 :(
Imi puteti raspunde aici sau pe privat. Va multumesc mult pentru ajutor.

inima Cristina - iti multumesc mult pentru raspuns, ma pregatesc pentru solduri

O seara buna !

Christina

Christina
uita aici toate agentiile din Franta
http://www.atlassib.fr/csp/webatlassfr/main.csp?lang=3&incarca=agentiiharta&CSPCHD=00000001000042dfsj8R000000uvgVeUWw5wTONei1gThUMQ--

dar cred ca pentru ei "Posta" e sistemul de trimis colete prin autocarele care se opresc in orasele ami mari de aici
Varul tau tb sa se intereseze care e stati de autocar cea mai aproape de el si sa contacteze agentia ca sa ii dea un nr de mobil de pe autocar si sa contacteze insotitoarea de autiocar despre ziua si ora la care pleaca din orasul respectiv
contacteaz-ma prin mail sau PM si vb mai pe indelete

bafta!
Cristina

Mami de Eva Nazdravana

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Salutare,

Christina

Ei, uite ca in cazul meu nu stiu ce se intampla. Am alimentat contul, am bani pe card, nu am mai folosit decat un singur card pe contul asta de LR, si tot nu merge. O sa incerc cu Visa de la BRD, dar ma oftic ca transferasem banii la ING tocmai pentru comanda de LR. Asa ca, acum, o sa folosesc cardul ING pentru o comanda la Next

Tot eu : ati avut vreodata probleme cu cardul folosit pe LR de genul piratare/sume trase nejustificat etc? Adica ma gandesc daca e safe sa folosesc un card pe care am un disponibil mai mare, altul decat cardul pe care virez doar suma aferenta comenzii pe LR.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Buna Ioana. Eu am avut aceeasi problema. Problema este de la posta din Franta. SI mie mi-au venit coletele cam dupa o luna.
Unul dintre colete nu a ajuns. Le-am scris dupa vreo 30-40 de zile. Mi-au spus povestea cu intarzierea etc. Am asteptat sa mai treaca vreo 2 zile si le-am scris iar. Au verificat si coletul s-a pierdut la posta din Franta. Mi-au spus chiar ei ca au vorbit la posta si coletul s-a pierdut in sistem. Au spus ca cel mai bine e sa astept ptr ca ei le-au cerut celor de la posta sa le returneze coletul. Dupa o saptamana mi-au spuns ca imi dau banii inapoi si mi i-au dat. Asta se intampla prin martie. Acum o saptamana primesc mail de la ei ca li s-a intors coletul, dar oricum eu luasem banii inapoi si deci nu mai aveam ce face dupa 3 luni

[quote]citat din mesajul lui numeioana

Le-am trmis mail acum o spatamana sa ii intreb daca a plecat coletul si ei mi-au raspuns ca au primit comanda mea abia in data de 1 mai si ca mai e timp sa ajunga. Totusi vad ca n-a venit nici saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca tot comandati in fr, comandati la Relais Colis. Vine in 2-3-4 zile si nu s-a pierdut nimic.

Mara si Matei

Mergi la inceput