Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

buna ziua

Ati comandat ceva sau asteptati perioada reducerilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Buna, fetelor!
Tocmai am gasit in cutia de posta comanda mea de la Next!
Multumita de produse si de calitate!

http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=3622&s=12&n=Childrenswear : e f simpatica dar nu e chiar rosie ci mai degraba un roz fuchsia

http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=3622&s=2&n=Childrenswear
asta e suuuper! din raiat e exact culoarea din foto sunt super multumita de ea!

http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=628&s=4&n=Childrenswear
sapcuta asta e din material ca si costumele de baie dar e frumusica si e buna pt zilele calduroase la plaja si are protectie anti UV 40; e pentru nepotica mea dar cred ca o sa ii iau si Evei una

http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=442&s=10&n=Childrenswear
e frumusica foc am luat mar 2-3 ani ; e tot pentru nepotica mea ca e ziau ei pe 20 si face 2 ani dar cred ca o va purta la anul ca e cam marisoara pentru 2 ani( iar ea e cam firavuta)

http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=416&s=6&n=Childrenswear
palariuta asta e pentru finuta mea si e suuper! abia astept sa vad cum ii vine! are un elastic micut la spate ca sa se adapteze dupa capul ei

http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=446&s=13&n=Childrenswear
si blugii astia pentru Eva ;sunt frumusei , nu foarte grosi ; am luat pentru 1an juamte-2 anisi sunt cu talie ajustabila; cred ca ii sunt putin cam lungi
A fost o comanda(facuta pe 9 mai si primita azi) de proba sa vad cum serviciul si calitatea produselor
abia astept sa vina soldurile si mi se pare ca in Anglia incep cam cu 2 sapt inaintea noastra; sper ca si ei sa aiba "sales"!

O zi buna si pe curand!
Cristina

Mami de Eva Nazdravana

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:

baby boy-cristina ce i-ai luat frumos lui raducu?abia astept sa vad poate imi mai dai idei si mie

de David
Poveste

Off Nushule...stau si sufar in tacere..am 3 carduri
un american express-care evident nu merge
un maestro care nu l-am incercat dar nu are pe spate nici un cod de 3 cifre
si un visa electron de ing-care e al sotului..si e facut in alta localitate..deci adresa cardului nu e aceeasi cu domiciliul.
Am facut comanda dupa visa si mi-au anulat-o. Cred eu din acest motiv.

Asa ca acum stau si sufar dupa hainutele alea

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Citat:

baby boy-cristina ce i-ai luat frumos lui raducu?abia astept sa vad poate imi mai dai idei si mie

de David
Poveste

Off Nushule...stau si sufar in tacere..am 3 carduri
un american express-care evident nu merge
un maestro care nu l-am incercat dar nu are pe spate nici un cod de 3 cifre
si un visa electron de ing-care e al sotului..si e facut in alta localitate..deci adresa cardului nu e aceeasi cu domiciliul.
Am facut comanda dupa visa si mi-au anulat-o. Cred eu din acest motiv.

Asa ca acum stau si sufar dupa hainutele alea

mama lor de carduri!! daca vrei sa iti comand eu ceva(adik daca balesti efectiv dupa ceva anume) numa'zii si am sarit! ca nu pot sa-l las pe raducu sa fie mai prejos

cristina f frumoase palariutele

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am fost azi la banca si am cerut schimbare adresei pe care e facut cardul: din adresa din BI... in adresa unde locuiesc Fac si eu o comanda de proba w asta.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Claujro am facut si eu chestia asta cu adresa..crezi tu ca merge asa?
Sa -mi spui si mie.

Nushulica ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

buna,fetelor.Ca multe altele care stam pe margine ,dar va citim mereu ca am pris dependenta,ma inscriu la cuvant cand dau de greu si sper din suflet sa ma ajutati.Am facut o comanda la redouti cu o luna in urma si trebuia sa apara de multicel la o prietena in fr.Si-au luat si banutii din banca si coletul meu tot nu a ajuns unde trebuia.Ne-am conversat cu ei si eu si prietena mea si le-am trimis mailuri peste mailuri si ei tot ma duc cu zaharelul ca fac ancheta.Si alceva nimic.Mentionez ca prietena este o scumpa in care am toata increderea si care m-a ajutat foarte mult si cu coletele si cu situatia cu redoutii.Acum nu stiu ce sa mai fac,cum sa-i mai abordez,sa-mi trimita ori coletul ori banii.Voi,cele care a-ti mai fost in situatia asta,ce ma sfatuiti sa fac?
Scuze de intindere si multumesc pentu viitoarele raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

buna dimineata! Foarte frumoase palariutele, Cristina! Sa le purati sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!

Am intrat acum dimineata pe LR si am copletat un chestionar (fac ei un sondaj) si in toate casutele in care aveam liber la scris am scris sa reia livrarile catre Ro :)
Altfel, comanda test din 16.04 nu am primit-o...dar nici nu indraznesc sa le scriu pentru ca mi-e sa nu faca figuri privind adresa...

La Next cred ca fac un test azi desi sincer....am emotii. Chiar nu stiu ce pot face la Posta mea in conditiile in care nu avem dovada trimiterii externe, asa cum stiti bine. Chiar daca ma duc si fac atmosfera in oficiul Postal nu rezolv nimic...pt ca nu am dovada ca trebuie sa primesc ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Eu nu am mai apucat sa comand nimic...ca am fost virusata rau...am luat o raceala de la copiii de la scoala... de am crezut ca si mor. Acum sunt mai bine si am zis sa vad ce mai faceti.Dupa o saptamana de bolit am deschis si eu netul aseara un pic si am admirat palariutele si hainutele voastre de la Next. ... frumoase foc.... sa le purtati sanatoase/sanatosi .
Ma mobilizez si dau si eu o comanda de proba...sa nu raman in urma vostra .

Cristina ...cum iti par hainutele Next.Tu o stii pe Mateea mea dolofanica..ce parere ai...sa comand 3-4 ani sau 4-5 ani? vreau sa ii vina lejer nu largi si nici stramte.
Astept impresii si de la Madau ca Mirunica ei e la fel de dolofanica ca a mea.

In alta ordine de idei..Cristinica...ce mai face burtica ta? Gemeni ...ceva..tripleti..?Sau tot un bb dolofan ca Eva?
Asteptam vesti...

Va pup si fug la treaba...ca daca am bolit zilele astea...casa arata ca dupa razboi...Mateea a insirat jucariile in toata casa... nu ai unde sa pui piciorul de ele...pus culori, hartii decupate de ea,etc...

Un we minunat tuturor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput