Ca a mea nu sta defel....se intoarce, se ridica in picioare, ca nu se leaga prea bine...vrea doar in port bebe...si la un an e cam greu....
Ce sa-i fac?
Sabina & Sofia Galagia
Ai mei nu mai stau linistiti de 3 luni. Merg mai mult pe jos si e foarte obositor pentru mine. Noroc ca am ajutor, ca altfel nu stiu cum m-as descurca cu 2!!!
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
Sabina, carutul nu are centura de siguranta? Ca nici a mea nu sta dar o prind in centura..... cu urletele de rigoare, dar n-am ce-i face
Succes!
Nici baiatul meu n-a mai vrut sa stea in carut de la 11 luni. Din fericire la varsta asta deja mergea bine singur asa ca nu m-am suparat. Oricum centura nu reusea sa-l retina prea mult.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
Si eu am avut probleme de genul asta cu Tudor (11 1/2 luni), cat timp a avut carucior din acela care are si scaun de masina detasabil. Nu prea avea mult loc sa se miste, il enervau centurile samd. Asta, am uitat sa specific, s-a intamplat intre 6 si 8 luni. Dupa asta i-am cumparat un carucior mai simplu, de vara, doar niste panza plus schelele de metal. Superrrr! Ii place de nu mao poate; isi balangane picioarela cum si cat vrea, da din maini si tot tacamul. Normal ca se mai si plictiseste. DAr numai can il plimb eu (vrea in brate), ca la tanti care are grija de el nu prea indrazneste.
Succes,
Dana