ceaiul ROSU? l-a folosit cineva?

ceaiul ROSU? l-a folosit cineva? | Autor: hellene_n

Link direct la acest mesaj

am aflat spre rusinea mea.....nu prea sunt bautoare de ceaiuri, dar nici asa nu am vreo scuza.....de CEAIUL ROSU!!!
mai mult, in articolele citite se spunea ca e foartteee eficient in curele de slabire si un bun detoxifiant.
desi vreau sa scap de ceva kg......caut numai ceva care sa nu-mi afecteze catusi de putin sanatatea. pin urmare....as dori sa-mi spuneti daca l-ati folosit si daca ati slabit .............

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hellene ma indoiesc ca ceaiul rosu ar fi asa eficace in curele de slabire.. Cel putin nu mai mult decat alte ceaiuri, si asta daca bei multe lichide.
Eu una beau zilnic. Eu nu cafea, iar ceaiul rosu il beau spre seara pt ca nu contine cofeina.

Mai eficace in cura de slabit ar fi ceaiul oloong. Dar nici ala nu topeste grasimile daca la asta te astepti ;) Si eventual cel verde

Insa ti le recomand. Sunt bune la gust (cel rosu e usor dulceag). Dar incearca-le varsate, nu cele la pliculet care nici nu se compara la gust. Oloongul si cel verde nu-l lasa f mult la infuzat ca se poate amari

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Recunosc ca nici eu nu stiam de ceai rosu decat de cel care se gaseste in supermarketuri, cele cu conservanti.
Dar banuiesc ca orice ceai este bun, iar mai bun ca ceaiul verde (detoxifiant si impotriva constipatiei)nu cred ca exista altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

da, ma asteptam intr-adevar sa topeasca grasimile!!!
din ce citisem, cam asa se prezenta acest ceai rosu. din acest motiv am vrut sa aflu direct de la persoane care l-au folosit deja. sa nu-mi mai fac iluzii.
am fost dezamagita de curand de spirulina cu carob de la wallmark, care promitea ca-mi scade pofta de mancare. la inceput.....chiar a avut efecte. apoi....am mancat la fel!! cam dupa doua saptamani!!!!!!!!

Mergi la inceput

Luminita...
Dupa ce ai incercat cele varsate ai sa vezi diferenta.. Dar desigur ca fie mai de calitate. Si aici sunt diferente (cam cum ar fi si cu cafeaua)
Eu sunt fan Kumsmi Tea. Ce gaseesti in 1100 de variante, iar Irish blend e tare yumi

Kusmi Tea il poti gasi si la www.us.kusmitea.com/images/en-lrg-42-Gifts--Presentation-box-with-45-Kusmi-original-enveloped-tea-bags-COENV1-3585808000140.jpg" target="_blank">saculeti (arata ca pliculete, dar e ceai varsat in saculeti). Nu sunt aceasi ca si alte pliculete de ceai, pe care le gasim in supermarked

Hellene
Nu stiu daca ai zis la misto ca te asteptai sa topeasca grasimilie sau nu... dar te asigur ca nu se intampla.
Eu il beau zilnic. Dar cum am zis, din alte motive

Vezi ca Kusmi Tea are o o varianta www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/Kusmi-Tea-Detox.jpg" target="_blank">detox. Eu nu l-am incercat, asa ca nu-ti pot spune daca are efect sau gustul..

Edit: am uitat sa va recomand si ceaiul alb. Cica ar avea mai multi antioxidanti decat cel verde, si f putina cofeina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Louisea, unde pot gasi aceste ceaiuri in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Dar oare exista in Romania?

Mergi la inceput

Sunt sigura ca se gasesc si in Ro.. M-as mira sa nu. Dar mai precis unde nu stiu.

Eu aici le cumpar de la o ceainarie/ cafenea. Am auzit ca sunt si in Ro locuri de genu, unde si poti sa imprumuti carti sa le citesti acolo :) Un fel de biblioteca intr-o cafenea

Mai puteti incerca la magazinele specializate de cafea (unde de obicei au si diverse sortimente de ceaiuri). Chiar si unele de vinuri au (cel putin aici)

In supermarkeduri n-am vazut nici aici, dar mai sti..

Kusmi Tea e in general mai greu de gasit :)

Dar daca mergeti direct dupa ceai rosu/ verde/ alb le gasiti si sub alte marci.. Eventual intrebati la magazinele specializate ce au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

si eu aud prima oara de ceai rosu, alb...
cel alb e bun pentru ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

La magazinele tip bio gasiti toata gama de ceaiuri alb-negru-rosu-verde-oolong (in Buc de exemplu - in Amzei, la Ki-Life)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Multumesc rall Maine chiar ma duc sa vad

Mergi la inceput