contraceptia

contraceptia | Autor: ariella

Link direct la acest mesaj

Ce metode mai sunt pe piata? Eu am folosit cativa ani pilule, Triregol la inceput, acum 10 ani, iar de 2 ani, Novynette. Acum insa am renuntat la pilule. Am auzit tot mai multe cazuri de cancer la san din cauza lor, asa incat nu mai pot sa le iau. Ba chiar simt ca am un nodul mic la san. Sper sa nu fie nimic grav si sa tratez prin medicamente.
Acum folosesc ovule Contracept M. Dar sunt cam incomode, trebuie sa le pun inainte de contact, simt ca curg...in fine, parca nu e chiar ok.
Ce metode mai folositi voi? De sterilet sau diafragma nu vreau sa aud. Sper sa-mi dati voi un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Uite www.google.ro/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aro%3Aofficial&channel=s&hl=ro&q=cele mai noi metode contraceptive&meta=&btnG=C%C4%83utare Google" target="_blank"> aici.

Sper sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Eu folosesc pilule, Jasmine dar astazi mi-a zis o doctorita ca e foarte grav daca iau anticonceptionale si fumez...stiti ceva despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

Eu folosesc pilule, Jasmine dar astazi mi-a zis o doctorita ca e foarte grav daca iau anticonceptionale si fumez...stiti ceva despre asta?

Maria

depinde cat de mult fumezi, devine f periculoasa daca fumezi >10 tigari pe zi.
Combinatia fumat+contraceptive creste riscul unui infarct si riscul unei tromboze.
daca cauti pe google sigur o sa gasesti mai multe informatii

Mergi la inceput

vickip...fumez ocazional insa se mai intampla sa fumez si 2 saptamani regulat, ca o fumoatoare, insa doar atat dar m-a speriat pentru ca mi-a zis-o pe un ton destul de grav!Multumesc de raspuns!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

vickip...fumez ocazional insa se mai intampla sa fumez si 2 saptamani regulat, ca o fumoatoare, insa doar atat dar m-a speriat pentru ca mi-a zis-o pe un ton destul de grav!Multumesc de raspuns!

Maria

poate ar fi mai bine sa te lasi, sau sa fumezi cat mai rar posibil, pt ca desi nu e f periculos, totusi riscurile sunt mai mari decat la o nefumatoare.
a...si am uitat sa mai precizez ca dupa 35 de ani devine si mai periculos, e chiar recomandat sa nu mai folosesti anticonceptionale daca fumezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

mda,complicata problema....cel putin din punctul meu de vedere.
nici eu nu stiu ce metoda contraceptiva sa folosesc...toate au dezavantaje importante.
mie,cea mai buna si mai putin invaziva mi se pare prezervativul,dar...nici sotul meu(ca majoritatea barbatiilor)nu se omoara dupa el.
ceea ce am citit pe www.vreausaareclama - reclama mascata ,referitor la sterilet si pilula contraceptiva,chiar m-a pus pe ganduri.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

intentia nu a fost sa fac reclama la site-ul respectiv. sorry!doar cred ca ar fi bine ca informatiile de acolo sa fie cunoscute.Acelesi info.se gasesc si pe siteurile despre avort.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pico

mda,complicata problema....cel putin din punctul meu de vedere.
nici eu nu stiu ce metoda contraceptiva sa folosesc...toate au dezavantaje importante.
mie,cea mai buna si mai putin invaziva mi se pare prezervativul,dar...nici sotul meu(ca majoritatea barbatiilor)nu se omoara dupa el.
ceea ce am citit pe www.vreausaareclama - reclama mascata ,referitor la sterilet si pilula contraceptiva,chiar m-a pus pe ganduri.

Da asa e, prezervativul e una din putinele metode ce nu are efecte secundare asupra sanatatii (exceptand persoanele alergice la latex).

Pilula daca este luata la recomandarea medicului, cu analize periodice, pauze, etc este cat de cat OK.

Alte metode ce au mai putine efecte secundare sunt spermicidele in diverse forme: ovule, foite, gel, spuma, etc, dezavantajul fiind ca trebuie folosite cu cateva minute inainte (intre 5 si 30, depinde de soi).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pico

intentia nu a fost sa fac reclama la site-ul respectiv. sorry!doar cred ca ar fi bine ca informatiile de acolo sa fie cunoscute.Acelesi info.se gasesc si pe siteurile despre avort.

Copiaza informatia aici si scoate eventualele nume de firme prezente in text.

Mergi la inceput

Apropo de analize...eu chiar nu pot sa inteleg femeile care iau anticonceptionale de capul lor

Mergi la inceput