nodul

nodul | Autor: ariella

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Vreau sa va intreb despre noduli. A avut cineva vreun nodul de san? Ce simptome? Cum l-ati trata? Unde?
Eu sunt din Suceava. Poate cine va imi da o reletie. Eu am simtit acum 3 luni ceva diferit la sani. Tocmai renuntasem la pilule si am crezut ca asta e cauza. Oricum, era si in prag de menstruatie, asa ca nu am prea bagat de seama. Acum insa, mi-am dat seama ca am o umflatura mica sub tesut. Nu se vede cu ochiul liber, doar cand palpez cu mana. Ba mai mult, simt ca o mica intepatura. Nu tot timpul, doar cateodata. Posibil sa fie si psihologic. Oricum, am mare nevoie de un sfat. De cateva zile plang intruna si nu stiu cum sa procedez. Va rog mult dati-mi un raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

pai la doctor de ce nu te duci?
chiar crezi ca e normal sa te iei dupa consultatiile date pe net ?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariella spune:

Pai tocmai...as vrea sa merg, ma gandeam ca stie cineva unde. Cine a mai trecut prin asa ceva. Mai ales cine e din Suceava, ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ariella, nu are rost sa plangi pana nu vezi care-i treaba. Eu am 2 noduli micuti, dar dr. au spus ca nu e nicio problema. Trebuie doar sa-i tin sub observatie si sa fac cate o ecografie mamara din cand in cand.

Mergi la un dr endocrinolog care te va consulta, iti va face o ecografie si niste analize.
Din cate stiu eu, nodulii la sani nu dispar. Evolueaza sau nu, dar REPET!!! nu te ingrijora acum inainte ca un dr sa-ti spuna ca ai vreun motiv de ingrijorare.
Ideal e sa se pastreze un echilibru hormonal.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fuga la doctor... te consulta... iti face o ecografie... daca nu-i suficient, o mamografie... depinde de varsta...

Am avut un nodul, nu era de natura hormonala... deci nici gand sa dispara cu tratament... probabil a fost acolo de cand am facut mastita, cand alaptam mandra... Dr. mi-a spus ca e in regula deocamdata, ca nu pare malign, in urma consultatiei si a ecografiei... daaar ar fi trebuit sa-l tin sub observatie, control si eco la 6 luni... iar daca si-ar fi modificat forma, structura etc. ar fi trebui operat... sau sa-l operez atunci si scapam de-o grija... pt. ca se putea transforma intr-un nodul malign si atunci nu mai era o oepratie al fel de usoara... plus ca stateam mereu stresata e la fel, nu-i la fel...
Asa ca l-am scos la o luna dupa ce am aflat de el... la analiza anatomopatologica a iesit totul in regula... am scapat de-o grija...

Despre doctor... eu sunt din bucuresti, deci nu stiu... Eu am fost la dr. meu ginecolog... tot el m-a operat...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Fuguta la doctor , nu vreau sa te speri dar este foarte important.Pana nu sti ce anume e nu are rost sa te panichezi.Eu iti doresc sanatate maxima si totul sa fie bine.dar e indicat sa te consulte un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariella spune:

Multumesc tare mult pentru mesaje si incurajari. Saptamana viitoare ma duc la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am avut un nodul marisor la san, si am scapat de el in 3 saptamani cu Carotenoid Complex, Flavonoid Complex si Cruciferous Plus, 3/zi.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput