Pepenasi de iulie-august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Al cui este albumul "actualizate recent" de pe picasa? E o singura foto cu un baietel...

ana_a merci! da' nu mai vreau sa se intample

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!

Imi cer scuze ca scriu asa rar dar iaca am picat din lac in put... sa zic asa. Dupa ce am scapat de varicela cu Ana si am trimis-o iar la gradi a inceput Victor cu bubitele si febra. Asa ca e intr-o continua maraiala si neliniste = ioc timp de sta la calculator. Acum profit ca doarme dar nu dureaza mult asa ca ma grabesc. Oricum m-am mai apucat odata de scris la mesaj si n-am apucat sa trimit ca deja m-a solicitat seful mic. Asa ca eu acum astept sa treaca faza asta eruptiva sa se mai linisteasca un pic mititelul si sa ne mai odihnim si noi

Multa sanatate tutror puiutilor bolnaviori!

Va pupam, sa nu uitati de noi ca revenim dupa ce ne mai trec bubele!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Dragele mele,

M-am gandit mult la pasul asta si din pacate cred ca e timpul sa il fac. De cand a disparut Mada, eu am deschis capitolele (impreuna cu anaxena ), pe tacute asa, ca asa se cuvenea. In ultima vreme insa, nu mai simt nici o apartenenta la acest club. Si nici timp nu mai am sa fiu pe faza si sa deschid capitolele. Anaxena nu stiu unde e. Si parola o am eu, Mada si ea. Intrebarea mea e: cine poate sa se angajeze sa deschida capitolele de acum incolo, pentru ca eu intentionez sa intru cat mai rar sau deloc.

Va rog frumos sa imi trimite-ti un PM cu numele persoanei care preia user-ul iul-aug 2008 ca sa pot trimite parola.

Multumesc

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Dragele mele,

M-am gandit mult la pasul asta si din pacate cred ca e timpul sa il fac. De cand a disparut Mada, eu am deschis capitolele (impreuna cu anaxena ), pe tacute asa, ca asa se cuvenea. In ultima vreme insa, nu mai simt nici o apartenenta la acest club. Si nici timp nu mai am sa fiu pe faza si sa deschid capitolele. Anaxena nu stiu unde e. Si parola o am eu, Mada si ea. Intrebarea mea e: cine poate sa se angajeze sa deschida capitolele de acum incolo, pentru ca eu intentionez sa intru cat mai rar sau deloc.

Va rog frumos sa imi trimite-ti un PM cu numele persoanei care preia user-ul iul-aug 2008 ca sa pot trimite parola.

Multumesc

--------------------------------------------------------------------------------------------------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Teoretic cam stiu cum se face un capitol, am scris pasii cand a explicat cineva (scuze nu mai stiu exact, poate A.cicel), practic nu am incercat sa deschid niciodata, timp se mai iveste ce-i drept, insa nu ma bag

Deci ne parasiti toate

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bobitamica am vazut ca ai scris ca ai comandat un antemergator de la quelle poti sa imi spui si mie care.Am dat si eu o comanda sapt trecuta dar am comandat masinuta de la chicco multifunctionala dar as vrea si un antemergator.
Merci

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dragelor , iaca in vacanta am mai mult timp , Mandy e dusa cu sotul la o activitate in parc , Rayan doarme asa ca am pus si eu poze noi pe picassa , primele 10 cu gratarul in gradina , ca de a fost vreme faina .
Am cumparat vacanta asta doua scaune de copil , bebelus pt. bicilete si ne-am plimbat cu copii , eu l-am avut pe Rayan desigur si sotul pe Mandy , le-au placut foarte mult .
Daca vine vara cred ca ma duc pe bicicleta la servici il iau pe Rayan pe scaunel il duc lacamin si dupa ma duc la lucru . Totul e relativ aproape iar in Olanda sunt piste de biciclisti peste tot .
Eu nu ma bag la deschidri de capitole ca nu am timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutare si de la noi,
In sfarsit reusesc sa intru sa pun si poze dupa cum am promis si sa citesc care ce mai face dintre pepenasi si mamici.Imi pare rau ca sunt si bebelusi bolnaviori dar trec toate cu rabdare.
Felicitari pt viitoarea mamica de bb2 daca am inteles eu bine,Dma sarcina usoara.Sper ca nu gresesc pt ca n-am citit nimic din urma.
Cami,ma bucur ca puiutul tau este bine.Te pup si te astept pe la noi.
Noi,adica eu si Bogdan ne-am facut niste analize,maine sunt gata,sa speram ca nu sunt prea rele.Cred ca avem paraziti sau cel putin asa presupun si la mine inca ceva in plus o posibila colita>Vad eu sapt viitoare ce spune gastroenterologul.Sper sa nu fie altceva.
In rest suntem bine,toata ziua pe afara ne plimbam de uitam de noi,facem o multime de chestii noi,asteptam sa ne iasa dintii de sus care ne cam chinuie.
Va pup si mai vorbim.
Dia pe unde te mai plimbi ca nu te-=am mai vazut in ultima vreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

OOOOOO am vazut pozele cu Andreea Maria , super frumoasa , iar in poza cu Bogdan cand o tine in brate , e superba . Sa-ti traiasca puiutii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

madalina imi pare rau ca simti asta,eu m-as baga la deschis capitole dar nu prea stiu cum.daca mi-ai si explica...

Insanatosire grabnica pepenasilor bolnaviori

am citit in diagonala ca sunt la mama cu Dari in vizita...azi am stat mai mult pe afara...

de cateva zile am inceput sa-i dau si eu Dariei pireul pe legume pe razatoare...de fapt jumate blenduiesc si jumate dau pe razatoare...la inceput il pasasem pe tot cu furculita si isi facea greata sau se ineca

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

De deschis capitole e simplu.

Pas 1: se deschide o alta fereastra pe clubul scutecelor.

Pas 2: Subiect nou "pepenasi de iulie-august 2008 (numar)

Pas 3: se revine in pagina 1 de la capitolul anterior si se da edit pe primul mesaj. crtl+a si se selecteaza tot mesajul, apoi copy si paste in capitolul nou deschis.

Pas 4: in capitolul nou deschis se adauga link la cap anterior in primul mesaj .

Pas:5 Se da copy si paste la al doilea mesaj (cel cu listuta).

Pas 6: Se revine la ultima pagina a cap inchis cu link la cap. nou deschis.

La inceput de fiecare luna se schimba bold-ul de pe luna anterioara pe luna curenta, pentru o viziualizare mai usoara a zilelor de nastere.

cam asta e toata filozofia...

Mergi la inceput