Pepenasi de iulie-august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 4
AnnaBaby spune:
Dma eu mai degraba as bea cafea decat 3in1, asta e plin de chimicale si prostii, o cafea naturala, dimineata, eventual cu lapte, nu-ti face rau. Eu asa am facut.
Bobitamica la noi a durat cam 2 saptamani, tura asta au fost mai rapizi ca alta data am asteptat pana mi s-au lungit urechile.
Intrebare: pot sa merg cu Ioana la salina? E in regula? Vom merge in weekend la Tg Ocna si ma gandeam sa mergem si acolo, dar nu sunt sigura ca e bine.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ana_a spune:
flooo welcom tu da club!
Io nu mai am oale...3 bucati am aruncat in ultimile 3 saptamani...Am uitat pe foc de la ceai la pireu de cartofi...ca sa nu mai zic ca aseara ma uitam ca vaca la o oala de lapte de pe foc si a iesit in fata mea!!! de a zamuit tot aragazul 
proud mammy
micul artist
in joaca
Kimmy spune:
Dma la fel spun si eu,mai degraba o cafea slaba cu lapte,decat 3 in 1...Eu am baut pe toata durata sarcinii,dr mi-a dat voie sa beau chiar 2/zi
Cu Timi mi-e greu...n-am mai vazut copil asa mucios
,acu o aspir,acu e la loc,de-i curge din nasuc...e alb,usor usor galbui(scuze de detalii).Acu doarme,dar rau de tot,se tot foieste,se trezeste,plange,iar adoarme
,oare cand se va odihni saracuta?
Cereale a papat destul de bine,sa vedem cum va fi la pranz,ca e cea mai nesuferita amsa pentru ea.
Carnita nici eu nu-i dau multa,chiar sunt zile in care nu-i dau deloc...mama denaturata ce sunt 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Tecky spune:
Salutare!
Azi am fost cu Ralu la controlul de 10 luni si are 9 kg si 72 cm,desi eu cred ca re mai multi cm
.Mi-a zis ca fiind inalta si cam slabuta sa-i maresc doza de vigantol la 3 picaturi ca sa nu faca rahitism...
M-am cam speriat...
bobitamica in 2 saptamani mi-a venit comanda de la Quelle.
Pupici
Gini75 spune:
Fetelor, multumesc mult de urari de Sfanta Irina. Trebuie sa recunosc ca daca nu citeam aici nici nu stiam, imi zisese Bobitamica mai demult, dar uitasem.
Am vorbit azi cu Sursula, e mai bine Tudorel, dar mai au de stat in spital, caci inca are probleme de respiratie.
Sanatate multa si Ilincutei.
Dma, o cafea dimineata nu are ce rau sa-ti faca. Eu am baut cafea toata sarcina, medicul stia si mi-a zis doar sa nu beau in exces.
Eu nu prea mai pot sta mult la calculator, Irina nu sta locului o clipa, merge de-a buselea si stau numai dupa ea, casa e vraiste.
Va pup
dana81 spune:
Buna!!!
Azi suntem si noi mai bine..a iesit soarele![]()
Dr orelist a spus ca nu are copilul nimik in gat si ca are o laringita patologica ca asa mai fac copii pana la 1.5 ani sa nu ne mai speriem si sa nu o mai indopam cu pastile, parca i-a mai trecut si raguseala
Si ca tot vb de masuratori Clara la 9 luni are 8.800 si nu stiu cati cm pt ca noi nu am mai fost la bilant de la 6 luni dar au cantarito sambata cand am fost la urgente.Eu zic ca sta bine, fontamnela aproape ca i s-a inchis si dinti tot nu avem
Ilincutza insanatosire grabnica!!!!
Mie azi mi-au venit rusiideci bb2 nu s-a prins
, nu i nimic mai incercam![]()
Ne ducem la nani si disera sarbatorim cu tort si "artificii"
cele 9 luni ale puiului...ce maaare s-a facut piticul
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
maitreyi spune:
dma mai bine cafea da' fa-o mai slaba gen lapte cu cafea
eu de la sarcina cu alexandra nu mai beau cafea si beam cu oala nu cu cana
numai fara cofeina ca merge cu tigara ![]()
kimmy de proteine au nevoie zilnic pt a creste asa ca da-i carnita 5 zile pe saptamana si restul de 2 zile ou 
2 saptamani a durat si la noi antemergatorul. dar 2 saptamani dureaza la orice as comanda de la quelle, nu stiu de ce...
tecky
fetele
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
la multi ani bebelusi de 6 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
Dana81 petrecere frumoasa!
la puiutza!
Dma Si eu tot cafea am consumat, mai slaba si cu lapte/frisca.
Kimmy si la ai mei la fel curgea nasul....acum aspiram, mergeam la baie sa spal batista si cand ma intorceam iar cu ei pana la brau 
Am folosit ophtamesone ( e pt. nas, urechi, ochi) si parca nu mai curgeau asa, erau mai grosi si mai putini cantitativi.
Multa rabdare sa va faceti bine repede!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
monalac spune:
caprioara,parerea mea e sa i mai repeti analiza si in alt loc inainte sa i dai antibiotic.
eu am patit o cu cris,ii iesise la urocultura ca are infectie cu pioceanic si deja primisem tratament cu gentamicina,noroc ca mi a venit ideea sa i repet analiza la alte 2 laboratoare si n avea nimic.