sigur alxa, uite-o Aici e din Sanda Marin daca ai cartea sa ti-o pui la indemana
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet da, 13 e cel mai bun daca lasi aluatul doar la framantat si dospit nuca sau(orice umplutura) se pune dupa ce scoti aluatul crescut deja din masina, il intinzi pe masa(fie presarata cu faina, fie unsa cu ulei) apoi se pune umplutura, se ruleaza, se pune in forma/e se mai lasa la crescut inca 30 de min in forma apoi se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se rumeneste Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet sigur alxa, uite-o Aici e din Sanda Marin daca ai cartea sa ti-o pui la indemana Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |