Masina de paine - investitie buna?
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Salut.
Cele care aveti masini de paine si o folositi de mult timp (deci sunt fiabile etc.), imi puteti spune si mie de care aveti?
Ma tenteaza sa-mi cumpar... ca am facut si eu cozonac si nu mi-a iesit prea bine, m-am "suparat" (desi era prima data...).
Multumesc.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
monica-elizabet spune:
Eu am Moulinex XXL niciodata n-a dat chix nici la framantat si nici cand las painea in masina la toate operatiunile(am facut si dulceata cu ea...de toate)...inainte am avut o Melissa...se si lasa painea(iesea cu gaura pe mijloc si se si luase "teflonul" ala de pe cuva desi nu o zgariasem cu vreun obiect metalic sau sa o spal cu buretele cu partea verde...nimik...m-am comportat frumos cu ea...dar cand am vazut asa...am luat Moulinex si gata...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
alexa spune:
Am cumparat "Moulinex home bread Baguette " are 14 programe. Este nemaipomenita, nu stiu cum am stat fara ea atata timp.
monica-elizabet spune:
baga un ochi www.indecis.ro/preturi_Masini_de_paine-193.html" target="_blank">Aici si www.compari.ro/masina-de-paine-c4110/" target="_blank">Aici
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
ioanacarmen spune:
La Moulinex, spuneti-mi va rog ce program se foloseste pentru framantat si dospit cozonacul?
Vreau sa fac si eu pentru prima oara cozonac si sunt pe langa rau... Cand pun nuca? Dupa ce a fost dospit?
alexa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanacarmen La Moulinex, spuneti-mi va rog ce program se foloseste pentru framantat si dospit cozonacul? Vreau sa fac si eu pentru prima oara cozonac si sunt pe langa rau... Cand pun nuca? Dupa ce a fost dospit? |
Pentru cozonac folosesti programul nr. 4 (desert). Nuca se adauga dupa ce auzi bipul.
ioanacarmen spune:
La mine,programul 4 este "Paine dulce".
Oare nu e mai indicat 13- aluat cu drojdie?
monica-elizabet spune:
da, 13 e cel mai bun daca lasi aluatul doar la framantat si dospit
nuca sau(orice umplutura) se pune dupa ce scoti aluatul crescut deja din masina, il intinzi pe masa(fie presarata cu faina, fie unsa cu ulei) apoi se pune umplutura, se ruleaza, se pune in forma/e se mai lasa la crescut inca 30 de min in forma apoi se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se rumeneste
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
alexa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanacarmen La mine,programul 4 este "Paine dulce". Oare nu e mai indicat 13- aluat cu drojdie? |
Cred ca nu corespund programele. Poate avem aparate diferite.