Masina de paine - investitie buna?
Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau o masina de paine.
Vreau sa va cer parerea, este o investitie buna? Voi o folositi des? Sotul a vrut sa-mi cumpere de Pasti dar m-am gandit ca mi-ar ocupa loc in bucatarie si nu stiu cat de des as folosi-o.
Voi ce ma sfatuiti?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_______________________________________________________________________________________
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Raspunsuri
spic de grau spune:
Da! Uite a mea mai are 41 de minute pana termina painica si asa ce miroase in bucatarie!!
Sigur nu vei regreta!
(PS: mai ales ca vad ca ne potrivim la gusturi.. la alea de pus nume la copii)
Dorsilia spune:
DA, superbuna, o avem de 1 an si n-am mai cumparat paine de atunci, ne face si aluaturi de toate felurile, pt pizza, branzoaice, gogosi, cozonaci, plus felurite painici. E la loc de cinste la noi in casa
rivali spune:
Da,foarte buna. Eu o am de mai bine de un an si de atunci paine nu mai cumpar.Chiar acum am paine la facut, mai are putin sa se termine.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
rivali spune:
dupa ce mi-am cumparat eu si-a cumparat si mama si soacra, cumnata soacra-mi si un vecin.
Ar tebui sa ma plateasca astia pt reclama
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
Dana_bebe spune:
ei au am DAR
e buna ... dar parca ... cand e painea proaspata si frumos mirositoare manaci mai multa si nu e chiar asa de sanatos ...
ajunsesem sa fac zilnic - si cantarul era la 68kg acum sunt inapoi la 62kg DAR nu am mai folosit-o de 5 luni
e cu doua taisuri + mie imi placea sa o coc in cuptorul meu nu al ei - parca era prea densa in "tavita" ei
si mai e ceva painea neagra de la Titan (nu cea feliata, se gaseste - doar in sectoarele 2,3 si 4 este - in 4 au doar un centru pe Radulescu Motru acolo am copilarit si cand ma mai duc iau cate 10!) e incredibila nu se poate compara cu nimic!
aduci dusmanul in casa daca o cumperi - nu cred ca exista om care sa reziste la mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor!
ioanaiub spune:
ma gandeam si eu ca nu voi rezista mirosului
am mancat paine facuta in masina si mi s-a parut cam "buretoasa". cred ca depinde si de reteta, nu?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Dana_bebe spune:
cred ca depinde de tipul masinii sau de reteta la mine iese densa.
daca nu o lua sotul meu eu nu mi-as fi luat - nici nu o folosesc prea mult.
OanaRusu spune:
Noi o folosim de mai bine de un an cu multa placere! Miroase bine painea in casa, insa nu numai atat, e mult mai gustoasa si mai satioasa - facem cu tarate si ne prieste la toti. Noi am luat-o pt ca ne-am speriat ce scrie pe punga unei paini - la compozitie....
Are de la noi numarul maxim de stelutze
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
emaaimee spune:
mie nu mi-a placut pt ca consuma mult curent si painea calda ma tenta teribil.
am aruncat device-ul. nu puteam face decat una bucata paine, pe care sotul o mananca odata. intra rapid fiind calda .
trebuia sa stam in priza nonstop.
gasim paine cu mai putine chimicale si mananca doar sotul. nu una intreaga totusi, chiar daca e slabut din fire.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII